Kalebodurlardaki derzler çıkmıyor

GULSEMEDIHA

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
658
447
303
İstanbul
1 sene oldu ve ben her kimyasalı denedim. Çıkmıyor çıkmıyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? $IMG_6190.webp

Yok değil, geçen sene babama yaptırdım. Babam bu türlüsünü yapmamış hiç. Pütürlü fayans bu, kapıda kaymayan hani. Pütürlü yerlerine işlediğinden çıkmadı gitti. Hala uğraşıyorum.

Canım bizde yeni eve taşındık 1 yıl oldu çogu fayanslarda bu tür lekeler vardı derz lekeleri yani annem ve ben tek tek bıçakla kazıyarak bitti fayanslarımız çizilmedi şimdi bi sorunumuz yok

Bıçakla kazınacak bir durumu yok esasında ama çok telledim :) ellerim delindi ama bunlar hala var. Bu arada suyla yıka pırıl pırıl hiç yok ama kuruyunca durum bu.

Nette derz kalemi diye bişey satılıyor birde onu araştır istersen kireç sökücü falan bunların faydası olmaz aksine fayansların arası açılır

Derz temizleme solüsyonları var yapı marketlerde, üzerine dökünce resmen köpürüyor, sulandırarak kullanılıyor ama resimden bu tür şeyler dökmekten seramiklerin rengini açılmış gibi duruyor. Pütürlü olmasını söylemiyorum.

Derzler için satılan ürünlerden denedin mi acaba... Onlar baya etkili oluyor... Derz ilacını döküp fırçalasanız :26::26::26:

Back
X