- 14 Kasım 2001
- 21.416
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.535
- 1.623
- 102
Bakalım kimler alınacak. Kalıbının adamı olmak sözlerinin arkasında durmak zor sanattır. Elini kolunu sallayanlara değil sözlerim, onlara elini kolunu sallayan diyenleredir. Farkında olmadan hakaret ettiklerini aslında hakaretlerinin kendilerine olduğunu anlayacak kapasiteleri yoktur.
Bir yenilik geldiği zaman bu yeniliği bastırabilirlerse iyi bastıramazlarsa kötü. Bastıramadıkları zamanda bu yenilik olur size elini kolunu sallayan. Oysa elini kolunu sallayan kendileridir, dik duramayışları, zayıflıkları güçlü karşısında eziklikleridir. Kalitesiz dedidiniz de kalitesiz bu çorbada bir zamanlar kalitenin siz olduğunuzu bu hale getirenin kendisi olduğunu da unutmasıdır.
Delikanlı kelimesi erkekler için neden kullanılıyor şimdi daha iyi anlıyorum. Keşke kalıbının adamı olsa herkez diyorum...
kalın sağlıcaklar
iyi haftalar....
Ne demişler ya sev ya dolap çevirme ; )
Ezikler out....
Bir yenilik geldiği zaman bu yeniliği bastırabilirlerse iyi bastıramazlarsa kötü. Bastıramadıkları zamanda bu yenilik olur size elini kolunu sallayan. Oysa elini kolunu sallayan kendileridir, dik duramayışları, zayıflıkları güçlü karşısında eziklikleridir. Kalitesiz dedidiniz de kalitesiz bu çorbada bir zamanlar kalitenin siz olduğunuzu bu hale getirenin kendisi olduğunu da unutmasıdır.
Delikanlı kelimesi erkekler için neden kullanılıyor şimdi daha iyi anlıyorum. Keşke kalıbının adamı olsa herkez diyorum...
kalın sağlıcaklar
iyi haftalar....
Ne demişler ya sev ya dolap çevirme ; )
Ezikler out....