Kalıcı dostluklar kurmayı amaçlayan topic (eski-yeni fark etmez siz de gelin aramıza)

hoşbulduk kızlar :) sevindim gec kalmamıs olmama hemen tanıtaym 23 yasındayım terazi burcuyum öğretmenım doğuda görev yapıyorum 6 ay sonrada evlenıyorum insallah :) bi yandan da canım sıkılıyo yapacak bişey yok burayı buldugum iyi oldu :)

Ne zaman atandn? bende öğretmenm eylulde atandm . bransn ne bu arada? iyi oldu cnm gel beklerzzz:)

Dayağa karsıyım evet ama bazı cocuklar oyle bı hak ediyor ki... sınıfta bazen cıldıryrm ıcımden sunu alıp esek sudan gelnceye kadar doveceksn dyrm :) Allahtan sadece ıcımden gecryrm :)))
öyle deme ya yazık... aile eğitimini tam alamamış demek ki suç onda değil anne ve babalarında kızma ya yazık :)
Ben de geldim! istanbulda yasıyorum yasım 29 çalışmıyorum ıssızım kızlar sız artık hergün buraya girerim umarım
hoşgeldin fatoş :) gel tabi bekleriz :) kısa zamanda kaynaşırsın sen de merak etme :)
yok artık! ben de 23 yaşında ve terazi burcuyum, öğretmenim. tek farkımız var ben henüz atanamadım

way ne cok ortak yönümüz varmış :) inşallah en kısa zamanda o fark ortadan kalkar canm atanırsın hayırlısıyla senın bransın neydi

Kımısınde suc anne babada ama kımısınde de cocuk da.. canm yasaman lazm dyrm susuyrm :) Bı gun snfma beklerımm senı ywruuuum hepsnı dovup kacarsn:)))

Kımısınde suc anne babada ama kımısınde de cocuk da.. canm yasaman lazm dyrm susuyrm :) Bı gun snfma beklerımm senı ywruuuum hepsnı dovup kacarsn:)))

aynen ya şaşırdım çok :) inş. çalışıorum bakalım atanırım herhalde yani umarım :) biyoloji bnm branşım tatlım en az 90 yapmam gerek yani :)

bende cok sasrdım :) yaparsın inş ya baya da yüksekmiş hedef ama allah emeklerıni boşa cıkarmaz inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…