Kalıcı Dudak Ameliyatı Olan Var mı?

Ben Deniz Akkaya'nın dudaklarını beğeniyorum. Acaba hangi yöntemi uygulamışlar onda
Bilen var mı????

ya arkadaşlar anlamadım neden kendi yağlarınızdan dolgular koyduruyorsunuzki kendi yağınızdan dudakta çabuk eriyor ama şimdi başka dolgular var çok iyi ve şişmede olmuyor ben yaptırdım dudaklarıma 2 senedir çok hoş herkes beğeniyor
isteyene veririm dr un adını ve yerini

evet evet ben rica ediyorum doktorun ismini.. bir de maddenin adı ne? ömür boyu kalıcı dolgulardan mı yaptırdınız

sevgili aydan111 merakla beklemekteyim hala doktorun ismini ve hangi madde olduğunu.. unuttun mu bizi:(

dudaga enjeksıyon cok agrıyormus,morluk vs bır de enfeksıyon kapanı duydum
taa bogazına kadar sısmıs allah korusun
dudaga degıl de yuze yaptıran var mı? radiesse uygulaması yaptırmayı dusunuyorum
kaslarına ya da burundan agıza ınen cızgılere koyduran var mı? radıesse en ıyısı bence
5 yıl kalıcılıgı var jel ıcınde kalsıyum parcalarıymıs
charlıze theron da ondan yaptırmıs
yanagı cok sırın duruyor resım nasıl yuklenıyor soylersenız eklerım
charlıze ın de ust dudagı dolgulu, cok ınce bır ust dudagı varmıs
resmını gordum nette..
kaydirigubbakcemile5

ustte reklam goruyorum dudak dolgusu 800 ytl fılan
hıc bıle de 800 ytl cok para, 1 enjeksıyon hyaluronıc asıdı yuz+dudak 650 ye yapan drlar var
hem de cok cok ıyıler mustafa şengezer ya da bülent taştan ankarada..
hem yüzünüze de koysunlar ,benım bıldıgıme 1 enjektor hyaluronıc acıd dudaga cok oluyor
cunku dr bana kaslarına ,burundan agza cızgılere dudaktan ceneye cızgılere ve alnın ortasına
ıstersen cok cok mınık dudagına koyarım dedı
demek kı bı enjektor bıcok yere yetıyor
dudak dolgunlastırıcı da en ıyısı too faced marka nın urunlerı kızlar
lipfusion bana hıc yaramadı
zerre etkı etmedı bende..

deniz akkayayı gördüm bebekte. oturuyodu o gay modacı arkadaşıyla şimdi adını unuttum, makyajsızdı ve dudakları çok fena arap bacı dudağı gibi duruyordu sarkmış gibiydi..

madamoiselle sen hyloric asit beğendimdediğin için dün öğleden sonra bende üst dudağıma yaptırdım dr alt dudağada olursa doğal durmaz dedi şu anda yumruk yemişim gibi şiş inecekmi bu şiş hala hafif sızlama var v rahat oynatamıyorum düzelecekmi? ne kadar sürer :(

hyaluronik asit enjekte ettirdim doktor 1.5 cc yaptı, yaptıralı 15 gün oldu ve üst sağ dudağım sol tarafına göre acayip şiş, asimetrik bir dudağım oldu. hiçkimseye tavsiye etmiyorum.. ben bir daha asla ve asla yaptırmayı düşünmüyorum. şu anda dua ediyorum sağ dudağımdaki madde erisin diye.... Yaptıran arkadaşlara sorum: en fazla kaç gün sonra iner hepsi?

VALLA DOKTORA GİTTİĞİMDE KALICI DUDAK İSTİYORUM DEDİM VE NETTTEDN ARAŞTIRDIM EN SAĞLIKLISI DOKU YOLIUYLA OLANIYMIŞ O YÜZDEN BÖYLE YAPTIRDIM İLERDE PROBLEM ÇIKARMAZ DEDİ ALERJİ FİLANDA YAPMAZ DEDİ İŞTEE....[/QU

kendi dokun zamanla erimiycekmi.hepsi eriyor diye biliyorm en fazla 5 senelik.kalıcı dolgu hiç duymadım.doktoruna sordunmu cnm?keşke kalıcı bi yöntem olsa benimde dudaklarım çok çirkin ince değil ama kötü

selam herkese, ben geçen hyaluronic asitle dudak dolgusu yaptırdım, bana verilen bilgilerde kalıcılığın 6- 9 ay olacağı söyleniyordu fakat 1.5 ayda geçti gitti bütün dolgunluk. ilk yaptırdıımda herkesinki gibi benim de çok şişmişti korkunç görünüyodu, 3 4 gün o arı sokmuş görünümlü dudaklarla gezdim, sonra inmeye başladı ama her geçen gün biraz daha indi! ve sonra tamamen geçti. ben de bi daha yaptırmadım tabi. tam 250 euro bayıldım bi de 1 aylık dolgun dudak için :( şimdi burdan edindiğim bilgilere göre istanbul'da dr. güner uysal a kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum ama annem hayatta izin vermem diyo,para da biriktirdim, gerçi ben kafaya koyunca yaparım ama tek başıma da gitmek istemiyorum muaynehaneye:) yalnız bazı yabancı sitelere baktım, poliakrilamid türü dolguların türk istelerde ömür boyu kalıcı olduğu söylenirken bu yabancı sitelerde 1-3 yıl arası kalıcılığı oldu yazıyodu kafam karıştı.

dediğiniz madde kalıcı ama zamanla dudağı delim dışarı atıyormuş vücud

bioalcamid di sanırım kalıcı olduğu söylenen dolgu maddesi ?

şimdi dudak için kalıcı olan dolgu hangi yöntemdir madde nedir ortalama fiyatı nedir uygulayan yakın zamanda var ise istanbuldan bilgi verebilirseler çok sevinirim doktor ismide verilirse çok mutlu olurum yanaklarıma da yaptırmak istiyorum o yüzden bilgi rica edicem mutlaka bu kadar bayanız aramızda deneyimi oolanlar vardır. Paylaşalım arkadaşlar bildiklerimizi ama üncel bilgilerimiz olsun lütfen. Konu çok eski yeniden konu açmak istemedim bu konudan devam edilebilir diye.

Merhaba arkadaşlar, alt dudağımın dolgunluğundan gayet memnunum fakat üst dudağımın dokusu sanki biraz gevşemiş de aşağı düşmüş gibi geliyor bu nedenle de alt dudağıma göre baya ince duruyor, rahatsız oluyorum bu görüntüden. Geçici olan şeylerle de uğraşmak istemiyorum dolgu vs gibi. Aranızda bu konuyla ilgili bir ameliyat olan var mııııı

Merhaba arkadaşlar, alt dudağımın dolgunluğundan gayet memnunum fakat üst dudağımın dokusu sanki biraz gevşemiş de aşağı düşmüş gibi geliyor bu nedenle de alt dudağıma göre baya ince duruyor, rahatsız oluyorum bu görüntüden. Geçici olan şeylerle de uğraşmak istemiyorum dolgu vs gibi. Aranızda bu konuyla ilgili bir ameliyat olan var mııııı

Evet dolgu gibi geçici ve komplikasyon riski olmıyan bişey istiyosan dudak şekillendirme ameliyatı olmalısın :1: ben de bu şu sıra bunun için araştırma yapıyorum, internetten en iyisinin v-y tekniği olduğunu öğrendim. Şimdi forumlardan yaptıranlardan bilgi almaya çalışıyorum burayada o yüzden abone oldum bugün :54: Sende birşey öğrenirsen bana yazarmısın birbirimize yardım ederiz :1:

Merhaba ben de dolgunlaştırma ameliyatı araştırıyorum daha önce geçici ve kalıcı dolgu yaptırdım ama üst dudağm hiç yoktu o yüzden de dolguların bir kısmı bıyık bölgesine kayıyor. Tekrar yaptırıp dolgunlaştıramıyorum o yüzden ameliyat olmam gerek. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İz kalıyor mu ameliyatta?

Back
X