Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar anlamadım neden kendi yağlarınızdan dolgular koyduruyorsunuzki kendi yağınızdan dudakta çabuk eriyor ama şimdi başka dolgular var çok iyi ve şişmede olmuyor ben yaptırdım dudaklarıma 2 senedir çok hoş herkes beğeniyor
isteyene veririm dr un adını ve yerini
VALLA DOKTORA GİTTİĞİMDE KALICI DUDAK İSTİYORUM DEDİM VE NETTTEDN ARAŞTIRDIM EN SAĞLIKLISI DOKU YOLIUYLA OLANIYMIŞ O YÜZDEN BÖYLE YAPTIRDIM İLERDE PROBLEM ÇIKARMAZ DEDİ ALERJİ FİLANDA YAPMAZ DEDİ İŞTEE....[/QU
kendi dokun zamanla erimiycekmi.hepsi eriyor diye biliyorm en fazla 5 senelik.kalıcı dolgu hiç duymadım.doktoruna sordunmu cnm?keşke kalıcı bi yöntem olsa benimde dudaklarım çok çirkin ince değil ama kötü
selam herkese, ben geçen hyaluronic asitle dudak dolgusu yaptırdım, bana verilen bilgilerde kalıcılığın 6- 9 ay olacağı söyleniyordu fakat 1.5 ayda geçti gitti bütün dolgunluk. ilk yaptırdıımda herkesinki gibi benim de çok şişmişti korkunç görünüyodu, 3 4 gün o arı sokmuş görünümlü dudaklarla gezdim, sonra inmeye başladı ama her geçen gün biraz daha indi! ve sonra tamamen geçti. ben de bi daha yaptırmadım tabi. tam 250 euro bayıldım bi de 1 aylık dolgun dudak içinşimdi burdan edindiğim bilgilere göre istanbul'da dr. güner uysal a kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum ama annem hayatta izin vermem diyo,para da biriktirdim, gerçi ben kafaya koyunca yaparım ama tek başıma da gitmek istemiyorum muaynehaneye:) yalnız bazı yabancı sitelere baktım, poliakrilamid türü dolguların türk istelerde ömür boyu kalıcı olduğu söylenirken bu yabancı sitelerde 1-3 yıl arası kalıcılığı oldu yazıyodu kafam karıştı.
bioalcamid di sanırım kalıcı olduğu söylenen dolgu maddesi ?
Arkadaşlar selam, birşey soracağım Türkücü Ceylan'ın dudaklarını merak ettimde nasıl bişey acaba yani ne yaptırmış ne tür bir dolgu hiç bilen varmı aranızda baya güzel duruyoda:))![]()
Merhaba arkadaşlar, alt dudağımın dolgunluğundan gayet memnunum fakat üst dudağımın dokusu sanki biraz gevşemiş de aşağı düşmüş gibi geliyor bu nedenle de alt dudağıma göre baya ince duruyor, rahatsız oluyorum bu görüntüden. Geçici olan şeylerle de uğraşmak istemiyorum dolgu vs gibi. Aranızda bu konuyla ilgili bir ameliyat olan var mııııı