Kalıcı Dudak Ameliyatı Olan Var mı?

İğne ile dolgu yaptırdım, çok kolay bir işlem ve çok memnun kaldım, bir tek kötü tarafı 6 ayda bir tekrarlamak lazım...

evet pharmacea isimli arkadaşında dediği mantıklı geldi bana(: bu operasyonun maliyeti nekadar? temmuzun 11 inde burun amelyatım var belki amelyatımdan sonra neden olmasın derim :) bana bukonuda biras daha bilgi verebilirmisiniz burada asinem resimlerini acayip merak ettim cnm çokk geçmiş olsun inşallah istediin gibi sonuç alırsın

selam herkese, ben geçen hyaluronic asitle dudak dolgusu yaptırdım, bana verilen bilgilerde kalıcılığın 6- 9 ay olacağı söyleniyordu fakat 1.5 ayda geçti gitti bütün dolgunluk. ilk yaptırdıımda herkesinki gibi benim de çok şişmişti korkunç görünüyodu, 3 4 gün o arı sokmuş görünümlü dudaklarla gezdim, sonra inmeye başladı ama her geçen gün biraz daha indi! ve sonra tamamen geçti. ben de bi daha yaptırmadım tabi. tam 250 euro bayıldım bi de 1 aylık dolgun dudak için :( şimdi burdan edindiğim bilgilere göre istanbul'da dr. güner uysal a kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum ama annem hayatta izin vermem diyo,para da biriktirdim, gerçi ben kafaya koyunca yaparım ama tek başıma da gitmek istemiyorum muaynehaneye:) yalnız bazı yabancı sitelere baktım, poliakrilamid türü dolguların türk istelerde ömür boyu kalıcı olduğu söylenirken bu yabancı sitelerde 1-3 yıl arası kalıcılığı oldu yazıyodu kafam karıştı.

selam herkese, ben geçen hyaluronic asitle dudak dolgusu yaptırdım, bana verilen bilgilerde kalıcılığın 6- 9 ay olacağı söyleniyordu fakat 1.5 ayda geçti gitti bütün dolgunluk. ilk yaptırdıımda herkesinki gibi benim de çok şişmişti korkunç görünüyodu, 3 4 gün o arı sokmuş görünümlü dudaklarla gezdim, sonra inmeye başladı ama her geçen gün biraz daha indi! ve sonra tamamen geçti. ben de bi daha yaptırmadım tabi. tam 250 euro bayıldım bi de 1 aylık dolgun dudak için :( şimdi burdan edindiğim bilgilere göre istanbul'da dr. güner uysal a kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum ama annem hayatta izin vermem diyo,para da biriktirdim, gerçi ben kafaya koyunca yaparım ama tek başıma da gitmek istemiyorum muaynehaneye:) yalnız bazı yabancı sitelere baktım, poliakrilamid türü dolguların türk istelerde ömür boyu kalıcı olduğu söylenirken bu yabancı sitelerde 1-3 yıl arası kalıcılığı oldu yazıyodu kafam karıştı.
canım kalıcı dolgu için doktorun ne kadar fiyat verdi? Bir de ben deniz akkayın dudaklarını begenyorum acaba o hangi yöntemle yaptırdı bilen var mı:CüvCüv:

canım kalıcı dolgu için doktorun ne kadar fiyat verdi? Bir de ben deniz akkayın dudaklarını begenyorum acaba o hangi yöntemle yaptırdı bilen var mı:CüvCüv:

kalıcı dolgu'yu magicplast'ın websitesinde gördüm, 2 cc lik fiyat 450 euroydu ama belki şimdi artmıştır..

İğne ile dolgu yaptırdım, çok kolay bir işlem ve çok memnun kaldım, bir tek kötü tarafı 6 ayda bir tekrarlamak lazım...

iğneyle yaptırdığında yeterince şişmiyor yani ben de denedim çok istediğim gibi olmadı.:1no2:

evet malesef öyle.. bundan 1 sene önce de yaptırmıştım ve sonuç hiç kalıcı olmadı 1.5 ay zor dayandı.. sonra yine şeytan dürttü 3 hafta önce yine yaptırdım, ama bu sefer 1.5 aya bile kalmadan 2 haftada indi gitti, şu an dudaklarım eskisi gibi.. sadece ve sadece para tuzağı bu hyaluronic asit denen şey, kimseye tavsiye etmiyorum hem paranızdan hem umutlarınızdan oluyorsunuz
kalıcı dolguları ise ne yazık ki görüştüğüm hiçbir doktor tavsiye etmiyor

evet malesef öyle.. bundan 1 sene önce de yaptırmıştım ve sonuç hiç kalıcı olmadı 1.5 ay zor dayandı.. sonra yine şeytan dürttü 3 hafta önce yine yaptırdım, ama bu sefer 1.5 aya bile kalmadan 2 haftada indi gitti, şu an dudaklarım eskisi gibi.. sadece ve sadece para tuzağı bu hyaluronic asit denen şey, kimseye tavsiye etmiyorum hem paranızdan hem umutlarınızdan oluyorsunuz
kalıcı dolguları ise ne yazık ki görüştüğüm hiçbir doktor tavsiye etmiyor

peki bu hande ataizinin deniz akkayanın dudaklarındakı kullandıkları maddeler ne kalıcı mı gecıcı mı

işte onu ben de çok merak ediyorum.. hande ataizi olsun demet şener olsun kaç sene önce yaptırdılar bu dudak operasyonunu ve belli ki kalıcı. hem de baya bir dolgunluk oldu onlarda her ne kadar yapay da dursa sonuçta zamanla herkesin gözü alışmıştır sanırım. mesela hyaluronic asitle belli belirsiz bir dolgunluk kazanıyo ama bu isimlerin dudakları baya bi değişti.. ayrıca bu dolgu maddelerinin geçmişi çok da uzun değil, bu isimler ise neredeyse ben beni bildim bileli dudakları dolgun bi şekilde gezmekteler. burdan şu sonucu çıakrıyorum herhalde o zamanlar revaçta olan sıvı silikonu denediler ama şu anda sıvı silikon amerika başta olmak üzere çoğu ülkede yasak. zararı çok çok fazla deniyor. avrupada hala kullanılıyormuş ama bana doktorum söylemişti. bu durumda herhalde sıvı silikon yaptırmış olsalar gerek?
ve madem sıvı silikon korkunç bi madde, bu isimlerin şimdiye kadar maymuna dönmeleri gerekirdi diye düşünüyorum, kesinlikle sıvı silikonu savunduğum yok ama bu da gayet kafa karıştırıcı bir durum..

işte onu ben de çok merak ediyorum.. hande ataizi olsun demet şener olsun kaç sene önce yaptırdılar bu dudak operasyonunu ve belli ki kalıcı. hem de baya bir dolgunluk oldu onlarda her ne kadar yapay da dursa sonuçta zamanla herkesin gözü alışmıştır sanırım. mesela hyaluronic asitle belli belirsiz bir dolgunluk kazanıyo ama bu isimlerin dudakları baya bi değişti.. ayrıca bu dolgu maddelerinin geçmişi çok da uzun değil, bu isimler ise neredeyse ben beni bildim bileli dudakları dolgun bi şekilde gezmekteler. burdan şu sonucu çıakrıyorum herhalde o zamanlar revaçta olan sıvı silikonu denediler ama şu anda sıvı silikon amerika başta olmak üzere çoğu ülkede yasak. zararı çok çok fazla deniyor. avrupada hala kullanılıyormuş ama bana doktorum söylemişti. bu durumda herhalde sıvı silikon yaptırmış olsalar gerek?
ve madem sıvı silikon korkunç bi madde, bu isimlerin şimdiye kadar maymuna dönmeleri gerekirdi diye düşünüyorum, kesinlikle sıvı silikonu savunduğum yok ama bu da gayet kafa karıştırıcı bir durum..
sıvı silikonu neden yasaklamıslar??? Bu arada cidden hyaluronic acid tam bir fiyasko
sinek ısırıgı gibi bir etki bırakıyor

sıvı silikon dokular arasında yer değiştirebiliyomuş mesela bi süre sonra dudakların yanına kayabiliyomuş ve ortası boş kalabiliyomuş dudakların. yani şekil bozukluğuna yol açıyomuş. bi de dokulardan temizlenmesi imkansızmış yani diyelim ki bi sorun oldu geri temizlenmesi mümkün diil kalıyosun öyle. falan filan... e peki bu insanların neden hepsi hala köfte dudaklarıyla arz-ı endam etmekteler? ve de hem kalıcı hem sağlıklı hem de yapay durmayan bir madde neden üretilemiyor hala sıvı silikonun yerini doldurabilecek? hangi doktora sorsan hyaluronic asitten başka bişi önerdikleri yok bi de yağ enjeksiyonu var ama sonuçta o da 6 ay sonunda eriyip gidiyo kim uğraşıcak onunla. yok hylarunoic asit 8-12 ay arası etkilidir yok alerji yapma zşudur budur.. ama tamm bir kabus yani kalıcılığı 1 ay bile sürmez mi ya? bu nasıl bir aldatmacadır o kadar sinirliyim ki yani dünyanın parasını verdim bi sürü şişlik morluk çektim ama elde var 0.
doktorların kalıcı dolgulara karşı olup hyaluronic asit önermelerini para tuzağı olarak nietelerdim ama estetik cerrah tanıdığımız da kalıcı dolguların tehlikeli olduğunu söyliince bvazgeçtim bu düşünceden
ama sanırım her ihtimali göze alıp yaptırcam ben bu kalıcı dolguyu ya yeter artık

sıvı silikon dokular arasında yer değiştirebiliyomuş mesela bi süre sonra dudakların yanına kayabiliyomuş ve ortası boş kalabiliyomuş dudakların. yani şekil bozukluğuna yol açıyomuş. bi de dokulardan temizlenmesi imkansızmış yani diyelim ki bi sorun oldu geri temizlenmesi mümkün diil kalıyosun öyle. falan filan... e peki bu insanların neden hepsi hala köfte dudaklarıyla arz-ı endam etmekteler? ve de hem kalıcı hem sağlıklı hem de yapay durmayan bir madde neden üretilemiyor hala sıvı silikonun yerini doldurabilecek? hangi doktora sorsan hyaluronic asitten başka bişi önerdikleri yok bi de yağ enjeksiyonu var ama sonuçta o da 6 ay sonunda eriyip gidiyo kim uğraşıcak onunla. yok hylarunoic asit 8-12 ay arası etkilidir yok alerji yapma zşudur budur.. ama tamm bir kabus yani kalıcılığı 1 ay bile sürmez mi ya? bu nasıl bir aldatmacadır o kadar sinirliyim ki yani dünyanın parasını verdim bi sürü şişlik morluk çektim ama elde var 0.
doktorların kalıcı dolgulara karşı olup hyaluronic asit önermelerini para tuzağı olarak nietelerdim ama estetik cerrah tanıdığımız da kalıcı dolguların tehlikeli olduğunu söyliince bvazgeçtim bu düşünceden
ama sanırım her ihtimali göze alıp yaptırcam ben bu kalıcı dolguyu ya yeter artık
Canım merhaba sen hangi marka hyaloronik asit yaptırdın ? Ayrıca sen daha önce dudaklarının resmini koymuştun .Öyle bir ihtiyacın yok ki , dudakların gayet güzel .Hem dolgu yapıldığında dudağın dışarı çıkık duracak .Sen bu çıkık duruştan hoşlanacak mısın ?Kızıma sorsan ( o da seninle yaşıt 22 yaşında ) çıkık dursun istiyor .Ama ben biraz gözünü korkuttuğum için ısrar edemiyor .Geçici dolguların çok az kaldığını tanıdığım bir doktor demişti .O da eşine yapmış , 15 günde erimiş gitmiş eşi çok kızmış .Bence de para tuzağı .

kesinlikle sana katılıyorum. Bir de bu hylarunoic acid denilen sey adam gibi şişimiyor da
değmez yani. Peki gortex hakkında bir bilgin var mı? Bir de martı kanadı o bu su gibi ameliyatlar da var. Dolgu maddelerı kullanılmıyor. Bu tür ameliyatlar hakkında bir bilgin var mı canım

Kızlar bir şeyi gerçekten merak ediyorum .Dudaklar şişince bayağı çıkık duruyor .Güzel bile dursa bir yığın münasebetsiz insanın gözü üzerinizde olacak .Hele kadınlar inanın çok dikkat ediyorlar .Peki siz rahatsız olmayacak mısınız ?Bu soruyu sormamın nedeni dudaklarında dolgu olan tanıdığım insanlar var .Bana göre çok da güzel duruyor , ama doğal değil yani çıkık olduğu için birşey yapıldığı belli .Ama insanların gözü dudaklarında , dediğim gibi kadınlardan soran bile oluyor .Çok sıkıcı gıcık bir durum .Durum böyle olunca yaptıran kişilerde rahatsız oluyor .Bu nedenle merak edip sizlere bu soruyu sordum :Bu konudaki düşünceleriniz neler ?1hug:

Son düzenleme:
sevgili rosenoire, ben ilk denememde juvaderm, 2.sinde puragen yaptırdım. hyaluronic asitte teosyal kiss markası şu sıralar çok revaçta ama benimki çok aceleye geldiğinden deneyemedim, gerçi bu 2 fiyaskodan sonra da onun da pek bi etkili olduğunu sanmıyorum sonuçta farklı farklı markalar bile olsa hepsinin ana maddesi bu hyaluronic asit denen saçma sapan şey.. benim dudaklarım da operasyon sonrasında çıkık durdu, özellikle üst dudağım.. ama çok abartı bir çıkıklık olmadı ve bence yüze sevimli bir hava katıyor, özellikle profilden bakınca çok hoş duruyordu bence.. benim yakın çevremdekiler de oldukça beğenmişti, tabi dikkatli bakan gözler bi operasyondan geçildiğini anlayabilir ama çok abartı ve yapay bir görünüm olmuyor, sanırım bunun nedeni dozaj.. mesela bana 1cc enjeksion yapıldı, daha fazla olsa çok daha yapay durabilir.. ayrıca çok teşekkür ederim dudaklarımı beğendiğin için:) ama o fotoğraflar dudaklara yakın çekim olduğu için çok ince değilmiş gibi görünüyor, yüzün geneline bakınca dudaklarım malesef çok ince ve ben azıcık da olsa dolgulu olan dudaklarımı çok beğeniyordum..

sevgili sibelita, gortex yarı kalıcı ve sentetik bir madde, en büyük yan etkisi de bi süre sonra dudağı delip dışarı çıkabiliyomuş.. korku filmi gibi.. bir de sanırım pek kullanılan bir yöntem değil. ya da bizim doktorlarımız dudak operasyonu konusunda hiçbir ilerleme kaydedemeyip en kolay ve en çok para getiren yöntem olan hyaluronic asite alıştıkları için uğraşmaya değer görmüyorlar böyle şeylerle yani o kadar sinirliyim ki kime çatacağımı şaşırdım gerçekten

ameliyatla dudak şekillendirme olayını da ben hiç sağlıklı veya akla yatkın bulmuyorum martı kanadı tekniği yok paris dudak.. yani bunun hem geri dönüşü olmaz eğer kötü olursa hem de acaba o dudak istendiği gibi olur mu veya ilerde bi yamulma vs olur mu hiç bilemiyorum, cesaret de edemem sanırım..bir de bu yöntemi kullanan doktor da çok az herhalde çünkü internette bile fazla bilgiye ulaşılamıyor, hem de hasta için bi srü zorluğu olur bence, günlerce süren şişlikler vs..

yani dudak dolgunlaştırma o kadar çok arzulanan birşey olmasa dudak dolgunlaştırıcı ruj yok efendim krem vs piyasası bu kadar genişlemezdi insanlar bunu çok talep ediyor ama neden hala istenen formda dolgular bulunamıyor da bu hyaluronic asit masalını anlatıyorlar hiç anlayamıyorum bu kadar zor mu bu iş ya?

Ameliyatla kalınlaştırma olayına ben de sıcak bakmıyorum .Zaten belli oluyor , garip duruyor .Ayrıca birçok cerrahta çok gerekmedikçe yapmıyor .

evet ameliyat yapmaya sıcak bakmıyor benim doktorum da. doğal olmuyormuş hiç. aysun kayacınınki gibi oluyormuş en fazla. öyle olsun da istemem açıkçası..

Back
X