Saç Kesim Şekilleri kalıcı düz yaparsam..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ayse36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
30
0
86
İstanbul
Kızlar bnim saçlarımm dalgalı uçlara doğruu hafif buklelerde olabilio ama güzel bi dalga diill cokkk kabarıoo uçları tel tel oluo yhani bi şekle giremioo. o yuzdn yaptırcmm ne dersinizz ? 2 3 ay sonra tekrar yaptırmama gerek olmaz herhalde cunku dipleri duzfisfisfis

Kalıcı fönden bahsediyorsun canım galiba
Saça çok ama çok zarar veriyor yaptıranların çoğu pişman
İyice düşün araştır derim

Sakin yaptirma.. ben yaptirdm cok pisman oldum ..

gecen sene yaptirmistim kalici düzlestirmeden saclarim daha yeni yeni kendine geliyorlar..

eger dinlersen sakin derim :)

kime sorsam herkes sakın dio,
ama bu saçlar başka türlü nasıl düz durucak ki,
hiç bi şekilde ama hiç bi şekilde düzgün görünmüolar, fön dışında : (
Ona bakarsanız fön de saçı çok yıpratıyo ...

ben yaptırdım fakat bu yeni bir sistemmiş. saçlarım çok kıvırcık ve yıpranmıştı
bu keratin teretmant denen bir işlemdi ve şimdi natural saçlardan daha parlak ve düz
yani saçı yıpratmayan aksine yıpranmış saçı düzelten bir formul tavsiye ederim

cnm çok yıpratıyomuş duyduğum kadarıyla ve sıkılırsın hep düz hep düz hiçbi esprisi yok

defrize işlemi yaptırısan saçın zarar görür,ama güvendiğin bir kuaförün varsa brezilya keratini yaptırısan kesinlikle zarar görmez saçların

yaptir sekerim yaptir. benim saclarım cok kıvırcık bonus gibi. sonra kalıcı duzlestirme yaptırdım süper oldu tatlım hatta istanbulda diyabusa diye bi yer var süper yapıyo 5 ay hiç bozulmadiiiii

Keratin Perm diye birsey var. en fazla 6 ay kaliyor, biraz pahlidir ama saca kesinlikle zarar vermiyor.

ya arkadaşlar çok kararsız kaldım saçlarım gür ve çok kabarıyor ve oryalli tamamen sarı yani aslında güçlü saçlarım var. kalıcı düzleştirme çok mu yıpratır ben yumuşak ve sakin olmasını istiyorum kurulaştırır mı yoksa yumuşatır mı kalıcı düzleştirme, cevap verirseniz sevinirim kızlar.

konunun üstünden çok zaman geçmiş ama belki başka biri görür işine yarar. bundan bir sene önce defrize işlemi yaptırdım , brezilya fönü değil defrize. 14 ay boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım. saçınız çok kısa değilse, işlem görmemişse kesinlikle yaptırın ben çok memnun kaldım 2 hafta sonra tekrar yaptırıcam :)

ben yaptırdım 3 ay önce filan aşırı derecede yıpratıyo saçları kesinlikle yaptırma . SAKINN ... saçlarına yazık olur tatlım ... haftada bir fön çektirsen bile daha az yıpranır saçların inan bana hem parana hemde saçlarına yazık.

bencede sakın yaptırma cunku goruntu olarak dusundugum duz temız goruntu olmuyo yapıs yapıs bı hal alıyo.....

Kalıcı fön yaptırmak saça çok zarar veriyor.Kendi saçına şekiller vermeyi denemelisin mesela saç kremiyle güzel şekil alabilir :)

sakın yapma ! bnde yaptırcaktım kuaför arkadaşmdı bana dedi tavsiye etmem sakın yapma bnde yaptrmadm düşün kuafor bile tavsiye etmiyo

yaşın kaç bu da önemli bir faktör.

kaliteli bi marka kullanıyosa kuaför sıkıntı yok ama ucuzlar iyice mahvediyor

saçın çok kıvırcık değil anladığım kadarıyla en azından kolay şekil verbilirsin boşuna yıpratma saçlarını ben çok pişmanım 2 yıl oldu saçlarım hala keçe gibi ve çok kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…