Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya sizde yadırgamak değil diye yazıp yadırgıyorsunuz ya ne diyim ?? Kız stresli düğüne az kalmış müstakbel kocası dikişleri anlarsa asla inanmaz .bacım üstünde böyle bi baskı varsa gerdek gecesi bi kaç hafta korkuyorum de vajinasmusa at kendini
Ya sizde yadırgamak değil diye yazıp yadırgıyorsunuz ya ne diyim ?? Kız stresli düğüne az kalmış müstakbel kocası dikişleri anlarsa asla inanmaz .bacım üstünde böyle bi baskı varsa gerdek gecesi bi kaç hafta korkuyorum de vajinasmusa at kendini
Yadırgamak ya da baska bir şey için sormuyorum gerçekten anlamak için soruyorum. Parmak ile nasıl bozulur zar? Yani o kadar dayanıksız mı ?ya da parmakla cok mu zorladınız?
Yadırgamak ya da baska bir şey için sormuyorum gerçekten anlamak için soruyorum. Parmak ile nasıl bozulur zar? Yani o kadar dayanıksız mı ?ya da parmakla cok mu zorladınız?
Evet insanlar zannediyor ki kızlık zarı çok derinlerde ama öyle bir şey yok. Cinsellik dışı çok sebepten bozulabiliyor malesef. Çok zor bozulanların zar duvarı kalın olduğu için öyle oluyor hatta bazıları bozulmuyor doktorda aldırmak zorunda kalıyorlar.
Kendin yapmadığın için bilmeden yargılama bence bunu yapan tonlarca kız var. Ben de 8 yaşıma bile geldiğimde zar diye bişeyden haberim asla ve asla yoktu bunu da allah bilir kimseye inandırqcak değilim. kendim bozdum bende
Kendin yapmadığın için bilmeden yargılama bence bunu yapan tonlarca kız var. Ben de 8 yaşıma bile geldiğimde zar diye bişeyden haberim asla ve asla yoktu bunu da allah bilir kimseye inandırqcak değilim. kendim bozdum bende
Hepimiz anamızın karnından çıkınca zar olayını öğrenmiyoruz sonucta hele cahil sülalen varsa adet konuşmayı bile ayıp sayan ailen varsa bence bu olaylar kaçınılmaz olur