Çok teşekkür ediyorum.Hayirli olsun gunlugun canim insallah basarirsin
İdealine ulastiktan sonra sporla yakmalisin cnmÇok teşekkür ediyorum.
Allah'ın izniyle başarırım çok şükür kolay veriyorum çok azimliyim ama koruyamıyorum.
Onu naapcaz ya
İşte spor konusunda biraz dertliyim her hareketi yapamıyorum belimden üç kez ameliyat oldum kısa süreli felç geçirdim ameliyat ve fizik tedavi ile atlattım. Çok şükür şuan bitek yürüyüş yapabilirim o da evde nekadar olursa tahmin edersiniz çocuğum küçük eşim de dışarda yürümeme izin vermiyor zaten. Şimdilik evde Leslie yapmaya çalışıyom. :/İdealine ulastiktan sonra sporla yakmalisin cnm
Off zor sartlar anliyorum.. Leslie 3 mil yapin bari anca ise yarar cunku. Sadece yuruseniz orta tempoda birbucuk saat o da iyi ama dediginiz sartlarda zor.. Yuruyus bandi ancak olabilir.İşte spor konusunda biraz dertliyim her hareketi yapamıyorum belimden üç kez ameliyat oldum kısa süreli felç geçirdim ameliyat ve fizik tedavi ile atlattım. Çok şükür şuan bitek yürüyüş yapabilirim o da evde nekadar olursa tahmin edersiniz çocuğum küçük eşim de dışarda yürümeme izin vermiyor zaten. Şimdilik evde Leslie yapmaya çalışıyom. :/
Yürüyüş bandı var evde ama Dr kesinlikle olmaz dedi. orda farklı kas gruplarını çalıştırdığından sana zarar verir diyor. Üç dr'a sordum olmaz diyorlar. Yürüyüş bandı askı çamaşırlık görevi görüyor. MaalesefOff zor sartlar anliyorum.. Leslie 3 mil yapin bari anca ise yarar cunku. Sadece yuruseniz orta tempoda birbucuk saat o da iyi ama dediginiz sartlarda zor.. Yuruyus bandi ancak olabilir.
Hahaha o da iyimis. O zaman yapma sen spor fizik tedavide ogrendiklerinle sagligin icin calis. Saglik daha onemli kilonu da kontrol etmeye calis madem bu arada leslie de sana yaramaya bilir dikkat et! Yediklerini kisitlamaktan baska caren yok. Yani kilo verdiginde nasil besleniyorsan oyle devam edeceksin. Cok kacirdiginda ertesi gun yemeyeceksin boyle boyle idare edeceksin cnm. Baska yapabilecegin birsey yok bu durumdaYürüyüş bandı var evde ama Dr kesinlikle olmaz dedi. orda farklı kas gruplarını çalıştırdığından sana zarar verir diyor. Üç dr'a sordum olmaz diyorlar. Yürüyüş bandı askı çamaşırlık görevi görüyor. Maalesef
DimiHahaha o da iyimis. O zaman yapma sen spor fizik tedavide ogrendiklerinle sagligin icin calis. Saglik daha onemli kilonu da kontrol etmeye calis madem bu arada leslie de sana yaramaya bilir dikkat et! Yediklerini kisitlamaktan baska caren yok. Yani kilo verdiginde nasil besleniyorsan oyle devam edeceksin. Cok kacirdiginda ertesi gun yemeyeceksin boyle boyle idare edeceksin cnm. Baska yapabilecegin birsey yok bu durumda
İste hepsi bu bogazi tutmakla oluyor. Basarabilirsek ne alaDimi
Ağzımı tutacam başka çare yok. Ay aayyBi zayıf olsam şu belim hiç ağrımasa şöyle atik hızlı enerjik olsam. Çok mu şey istiyom ki
Eki Görüntüle 1671413 Hergün yediklerimi saat saat ne kadar ne yemişim not alıyorum akşam 6'dan sonra sadece su içicem onun dışında sabah aç karna ılık sirkeli su şimdilik planım bu
Cnm sana fikir olsun benim yaptığım gibi yedikten sonra not al akşama bakıyorsun şunu yemişim bunu yemiyeyim yada yarın şöyle yaparım diye fikir oluyo insana.ıı hiç bir fikrim yok işte öyle devam edelim paylaşım yapalım öneri yapalım işte böyle devam edelim
Merhabalar bugünkü yediklerimi ekliyorum hiç acıkmadım akşam yemeğini yemeyeyim dedim önce ama saat 18'den sonra acıkırım yerim diye o Zaman yedim tencerede kalmasın diye de hepsini bitirdim. Ekmeksiz ama bişey olmaz dimi ama :) İkindi de Bi bardak kahve yazmamışım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?