- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi kalimero1987
-
Kriz savar ben eski su filtreli rowentamı tamir ettirdim ve onu kullanıcam bi süre yine... eskisin tam da o zaman tam güzel bi şey alırım sanırım
buharlı temizleyicide kohlemann aldım yeni, çok hoş bi şey
el süpürgem de önceden vardı kullandığım onu kullanırm sanırım fakir marka
kalimero topiğin hayırlı olsun herşeyin çok güzel güle güle kullan hepsini
hepside güel canım aşkla sevgiyle kullanmak nasip olsun
evet süpürgede acele etme canım. ben ettim, şimdi memnun değilim
fakirim de içine su mu kaçmış ne, dışarda beklettim temizledim kurttum vs ama hala açınca nem kokuyor
buharlı temizleyicim de bir tuhaf ya da ben bir tuhafım :26:
Canım hepsi çok güzeller güle güle kullan.Allah huzurla kullanmayı nasip etsin
sana bişey sorcam canım.fakir darky süpürgen nasıl ,çekim gücü felan, almayı düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim bide ne kadara aldın.
kalimero topiğini bilinçsizce sabote ettiğim için özür dilerim, yorumlarımı dile getirmek isterim.
kızartma tenceresini daha önce anne evinde vs kullanmış mıydın, nasıl acaba? şu sıralar kızartmak için kap alet vs araştırmaktayım.
elektrikli aletlerinin hepsi fakir, umarım memnun kalırsın. fakire bilmediğim bir sempatim var, Alman kökenli olduğundan olabilir
çeyizini güzel günlerde mutlu mutlu kullanmanı diliyorum
Rabbim çeyizlerini güle güle kullanmayı nasip etsin canım
sağlıkla mutlulukla kullan inşallah canım hepside birbirinden güzeller
Merhaba,
Öncelikle topicin hayırlı olsun. Çok güzel seçimler yapmışsın hepsini güzel günlerde kullanman dileğiyle. Fakir rondo setinden ben de aldım hep braun bakıyordum toplu alışveriş yaptığım yerde uygun fiyata görünce uğraşmayayım diyip almıştım. Sen hangi modelini aldın nasıldır acaba bir fikrin var mı?
Hersey cok güzel görünüyo güle güle kullanın
Aldıkların çok güzel canım, güle güle kullan inşallah.. keramika kalpli pasta setinin kalitesi nasıl? ben de bugün netten baktım alsam mı diye düşündüm ama yakından görmediğim için bilemedim.. aslında porland'dan kaya-maya almayı düşünüyordum ama hem fiyat farkı çok var hem de o kadar fiyata göre porlandınki de çok mükemmel gelmedi gözüme, porseleni çook kalın onun da..
ben de çok beğendim çeyizini canım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan inşallah :) arnicadan herkes memnun herhalde bende ondan almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?