- 13 Ocak 2020
- 46.006
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.466
- 598
- 33
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
2. El alın. Denemiş kişiler satıyor sonuçta size bilgi verirler almadan. Boy uzunluğu vs tarzında.Arkadaşlar merhaba
Kısa boylu ve kalın bacaklı olanlar kıyafet olarak ne giyiyorsunuz?
Cidden merak ediyorum.
Hep elbise veya tayt tunik giymekten resmen bana gına geldi. farklı şeylerde giymek istiyorum. Fakat yaşadığım şehirde bilinen markalar yok. Bir kaç iyi mağaza var ki 3 parça kıyafete maaşı bırakıp çıkmam lazım o kadar pahalı.
Online alsam ya çok uzun geliyor, kisaltinca bir tadı kalmıyor.
Büyük beden alsam onlar zaten uzun boylu insanlara göre.
yani bu mu derdin aylak derseniz. Haklısınız. Fakat gerçekten hava 15 derece olsa cidden giyecek kiyafetim yok. (Bunu ben değil, evi toplamaya gelen ablada söylüyor)
Sizler bu problemi nasıl cozuyorsunuz?
Fikirlerinize çok ihtiyacim var. Hazır ayın 15 i yaklasirken bir iki parça bişey alsam kendime süper olacak.
Nasıl yani?Kalın bacak modası derken,ilk defa duyuyorum bunubacaklarınızı saklamak için mi öyle giyiyorsunuz anlamadımeğer öyleyse kalın bacak modası var kaç senedir, herkes ne giyiyorsa giyin saklamayın
sosyal medyada hep görüyorum kalın bacak övüyorlar hatta kalın bacak yazıp kendi fotoğraflarını atan bile varNasıl yani?Kalın bacak modası derken,ilk defa duyuyorum bunu.
İlk defa kendimi şanslı hissettimsosyal medyada hep görüyorum kalın bacak övüyorlar hatta kalın bacak yazıp kendi fotoğraflarını atan bile varya da kalın bacak ince bel şeklinde
sosyal medyada hep görüyorum kalın bacak övüyorlar hatta kalın bacak yazıp kendi fotoğraflarını atan bile varya da kalın bacak ince be
Peki hangi markalardan giyiyorsunuzBenim de bacaklarım kalın, açıkçası ince çoraplar, uzun çizme ve mini elbiseler giyiyorum genelde. Üst tarafım da kalın olduğundan, gömlek elbise tarzı şeyler yakışıyor. Kruvaze yaka kazaklarla, bi tık diz üstü kalem triko etek giyiyorum. Genelde bilekte biten botlar giymem çünkü bacaklarımı kestiği için olduğundan daha kalın gösteriyor. Taytlarla kimono tarzı üstleri, kemer ile sabitleyerek kullanıyorum. Tunik tarzı şeyler giymeyin, bacak boyunuz kısaysa hepten kısaltıyor. Mesela geçen gün kalça altı blazer ceketimi mini önden yırtmaçlı bi etekle kombinleyip çizme giydim. Kalın bacak zordur biraz ya. Biliyorum kendimden.
Bana marka söyler misiniz? Mesela hangi markaları alayım rahat olmak için.Topukluyla aranız nasıl? Çok rahat topuklu ayakkabılar var, ben çok seviyorum giymeyi insanın yürüyüşü bile değişiyor. Düz paça (veya hafif ispanyol) jean+topuklu çözer sizin olayı.
Bir de vücut tipiniz nasıl? Beliniz ince mi kalın mı? Omuzlarınız geniş mi baseninize göre? Omuzlarınız da darsa üst kısmınıza çok dar değil hafif salaş bluzlar (yarasa kol vs, çok model var) giyerseniz daha şık ve orantılı durur.
Tunik derken popomun altında. Onlarda mi kısa gösterir?Tunik tayt sizi olduğunuzdan kısa gösterir, çok yanlış bir seçim.
Bacak boyunu uzun için yüksek bel pantolonlarla kısa üstleri tercih etmelisiniz. Ara boy eteklerden, kapri pantolonlardan, bol paçalardan uzak durmalısınız. Bilekten bantlı ayakkabılar bacakları ince gösterir.
Açıkçası indirimleri takip ediyorum ben. Hangisinde uygun ve tarzıma göre parça varsa alıyorum. Trendyol Milla'nın curvy koleksiyonu var mesela, normal koleksiyonundan da yorumlara ve kullanıcı resimlerine bakarak alım yapıyorum. Çok güzel elbiseleri uygun fiyata yakalıyorum, kendime özgü kombinleyince de hava katıyor.Peki hangi markalardan giyiyorsunuz
Canim benim ki büyük moda olur ancak
Boyunuz da kısa sanırım.Kalın bacakları gizlemek
İçin koyu renk tayt giyebilirsiniz.Bacakları daha uzun ve ince göstermek için boyuna çizgili paçası daha geniş pant.lar da tercih edebilirsiniz.Mini etek için de koyu renk opak çorap seçip topuklu ile
giyerseniz güzel durur diye düşünüyorum.
Hahaha işte o tarz benlik değil.neden kız bu Kardashian kardeşlerde kalıp gibi bir g.t, 1.55 boy var amma kadın dünya ünlüsü.. belki sende onun tarzına yönelip kalçanı bacağını sergilemelisin
Evet, kısa gösterir; vücudu uzun göstermek için proporsiyon olarak bacak boyunu uzun gösterecek yüksek bel tercihler, daha kısa üstler uygun olur. Tunik değil de, topuğa kadar upuzun tek renk tunik hırka vs uzun gösterir. Şu yüksek bel streç ispanyol paçalar da ince uzun gösteriyor.Tunik derken popomun altında. Onlarda mi kısa gösterir?
Birde sanırım ben tayt fikrinden komple vazgecmeliyim. Ahh ah yeni almıştım daha bir tane..artık evde giyerim m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?