Kalin bir burum derim var korkuyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Arkadaslar merhaba aslinda cok kotu olmayan bir burnum var fakat ben rahatsiz oldugum icin bbir suredir ameliyat ici. Arastirmalat yspiyorum.
Kalin derili burunlarda kotu sonuclar cikiyor mu ? Ya da dezavantajlari nedir ?
Yardimlarinizi rica ederim.
Cok tesekkurler

Kalın deriler daha gec iyilesiyo diye biliyorum. Bi de cok beklenti icine girmemek gerekiyo fazla kucultemiyolar sanirim. Benim de yarin randevum var kalin deriliysem bi sure daha erteliycem cesaret edemem o zaman. Siz nasil anladiniz derinizin kalin oldugunu?

Kalın deriler daha gec iyilesiyo diye biliyorum. Bi de cok beklenti icine girmemek gerekiyo fazla kucultemiyolar sanirim. Benim de yarin randevum var kalin deriliysem bi sure daha erteliycem cesaret edemem o zaman. Siz nasil anladiniz derinizin kalin oldugunu?

Canim bana doktor soyledi kalin derili oldugumu acikcasi bende anlamadim neye gore bakip soyledigini tabi bunu duyunca tedirgin oldum...

ben kalın deriliyim hatta ultra kalın derim var. 1 ay önce revizyon ameliyatı geçirdim ( ilk 2006 sonra 2007 ve son 2016) . tabii ince derili daha avantajlı istediği minik güzel sonuç alabilirler. Kalın deri fazla küçülmez çünkü tıp gelişmedi daha. Istediğiniz doktora gidin hepsi der deri incelmez. Tabii bazıları yumuşak doku et yağ alarak bir miktar küçültebilirler ne kadar küçülme olabilir sizin bünyenize bağlı. Eskisine göre daha güzel olacak emin olun ama fazla beklentiye girmeyin. Kemeri kolay törpülüyorlar sırtı da güzel inceltebilirler tek uc sorun olabilir çünkü etli kalın ve ne kadar küçülebilir şans artık. Yani demek istediğim hem kemerli burnunuz varsa yada çirkin sırt illaki olun sorun tek kanatlardaysa düşünün.

Kalın derili burun ameliyat sonrasında daha geç iyileşmekte, şişlik ve ödemler uzun vadede inmektedir. Ancak ince deri de ameliyat sonrası kusur olmayan şeyleri bile kusur gibi göstermekteymiş, en ufak bir ayrıntı milimetrik bir hata dahi belli oluyormuş. Doktorum bana anlattıkları bunlar, artık ince derili mi kalın derili mi olmak iyi bilemiyorum

benim de burnum kalın derili
kemer yok
geniş kanatlar var gülünce yayılan cinsten
aklımda 3 isim var muhammet dilber, alparslan yıldırım, volkan kahya ama içimdeki ses alparslan yıldırım diyor

Back
X