Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsin de ikinci ameliyatı bile düşünüyorum böyle kalıcak diye öncekiyle aynı nerdeyseKalın deriliysen 1buçuk 2 yıla kadar uzuyormuş burun ucunun inmesi. Çok araştırdım her yerde böyle yazıyor.
İğneden bahsetmedi nasıl bi iğne bu?Kalın derili olmanın dezavantajı maalesef. Doktorun ne diyor. Bazı doktorlar ödem dağıtıcı iğne enjekte ediyorlar burna. İstersen doktoruna bi sor faydası olur belki.
Kortizonluİğneden bahsetmedi nasıl bi iğne bu?
benimki öncekiden daha şiş duruyor 1.5 yıl oldu..sertliğide geçmedi.konu açtım görebilirsinizİnsin de ikinci ameliyatı bile düşünüyorum böyle kalıcak diye öncekiyle aynı nerdeyse
Benımde kalın hatta cok kalın canım :) Önüde cok etliydi. Doktorum baya zorlanmıstı hatta. 9. aya giriyorum inan yeni yeni incelmeye basladı. Benımde cok top gibi ve yuvarlaktı sımdı daha ınce olmaya basladı. Benım tek sıkıntım sol burun ucumda kanat kısmında bombe gibi bişey var oda bıraz yukarıdaydı sımdı asagı dogru ındı umarım ödemdir. Yanı uzun lafın kısası sabırlı ol yavas yavas inceliyor.. :)Kızlar ameliyat olalı 6 ay oldu ama burun ucu top gibi hala şişlikten mi yoksa öyle mi kalıyor? Doktor kalın derili olduğumu söyledi ama tam net bir şey söylemedi kalın derili olup tecrübeli olan biri söyleyebilir mi? Geç de olsa iniyor mu yoksa böyle kalıyor mu?
Indiyse kesin odemdir. Beni burada iyice bilinclendirdiniz. Valla cok faydali oldu burasi. Kalin derili ve etli bir burun olarak gardimi aldim. Hazirim ameliyata :)))Benımde kalın hatta cok kalın canım :) Önüde cok etliydi. Doktorum baya zorlanmıstı hatta. 9. aya giriyorum inan yeni yeni incelmeye basladı. Benımde cok top gibi ve yuvarlaktı sımdı daha ınce olmaya basladı. Benım tek sıkıntım sol burun ucumda kanat kısmında bombe gibi bişey var oda bıraz yukarıdaydı sımdı asagı dogru ındı umarım ödemdir. Yanı uzun lafın kısası sabırlı ol yavas yavas inceliyor.. :)
6 aydan sonra da inmeye devam etti mi benim burnum çok kalın duruyo o da büyük gösteriyor merak ettiğim şey baya inceliyor mu? Küçük olsun istemiştim ama olmıcak sanırımBenımde kalın hatta cok kalın canım :) Önüde cok etliydi. Doktorum baya zorlanmıstı hatta. 9. aya giriyorum inan yeni yeni incelmeye basladı. Benımde cok top gibi ve yuvarlaktı sımdı daha ınce olmaya basladı. Benım tek sıkıntım sol burun ucumda kanat kısmında bombe gibi bişey var oda bıraz yukarıdaydı sımdı asagı dogru ındı umarım ödemdir. Yanı uzun lafın kısası sabırlı ol yavas yavas inceliyor.. :)
Kalin derililerde fazla kuculme olmuyormus. Bazen 2.nci bir ameliyatta gerekiyor diyorlar. Odemlerin gitmesi burunun oturmasi 1 1.5 yili buluyormus.Kızlar ameliyat olalı 6 ay oldu ama burun ucu top gibi hala şişlikten mi yoksa öyle mi kalıyor? Doktor kalın derili olduğumu söyledi ama tam net bir şey söylemedi kalın derili olup tecrübeli olan biri söyleyebilir mi? Geç de olsa iniyor mu yoksa böyle kalıyor mu?
8 de inmeye basladı :) ucu kocamandı sımdıde fazla ınce oldu :)) ama benım tek sorunum sol tarafımdakı bombe gecmıyo. yoksa burnum kıbarlastı ve benım burnum emın olkı en sıs gorebılcegın burundu :))6 aydan sonra da inmeye devam etti mi benim burnum çok kalın duruyo o da büyük gösteriyor merak ettiğim şey baya inceliyor mu? Küçük olsun istemiştim ama olmıcak sanırım![]()
Rahatladım şimdi sağol çok korkuyordum umarım iner benimde sağol8 de inmeye basladı :) ucu kocamandı sımdıde fazla ınce oldu :)) ama benım tek sorunum sol tarafımdakı bombe gecmıyo. yoksa burnum kıbarlastı ve benım burnum emın olkı en sıs gorebılcegın burundu :))
8 de inmeye basladı :) ucu kocamandı sımdıde fazla ınce oldu :)) ama benım tek sorunum sol tarafımdakı bombe gecmıyo. yoksa burnum kıbarlastı ve benım burnum emın olkı en sıs gorebılcegın burundu :))[/QUOTE Bir şey sorabilir miyim? Burun ucum önden düşük duruyor o şişliklrden midir ? Gülünce değil böyle bakılınca
Evet normal gibi duruyor sunu söyleyim sis hali bile hoşunuza gidiyorBenim de burnum oldukça etli ve kalın derili. Yakında ameliyat olacam. merak ettiğim bu dediğiniz şişlikler dokununca mı farkediliyor yoksa dışardan bakınca anlaşılır mı..bantlar çıktından sonra normal bir burun gibi duruyor mu en azından?
Kalın derililer hep şikayetçi okuduğum kadarıyla bir yıla iner diyorlar o yüzden korkuyorum ben de umarım dediğiniz gibi olurEvet normal gibi duruyor sunu söyleyim sis hali bile hoşunuza gidiyor