tamam bende yandan görüntümden rahatsız oluyorum ama bide işin olumsuz tarafını düşünmek lazım (Allahın sana bahsettiğini beğenmemek) olduki şimdiki halinden daha beter oldu yada ilerde düştü gibi gibi . .Hemde nasıl ya:) sanki herkes burnuma bakiyor buyuk diye :) kemer ve o buyukluk beni yandan hep mutsuz cirkef ve snirli gosteriyor
senindemi aynıAy aynı ben ya
hangi dr.a ?Burnunun şekli aynı benimki ya kemer düzeltilse süper olcak inşallah nisan 15 de inşallah :):):)
umarm snucun mukemmel olur :)) senindmi kalin derin :) tabi yan goruntusu böyle olan burun öndende büyükBenim doktorum kbbci kaan diye birisi çok iyi bi doktor ama enerjimiz tuttu:) (kbbde olma sebebim öncelikle et ve kemik eğriliğimden Dolayı nefes sorunum)
Ay inşallah ama korkugm buyuk ve kalin derili olmasıHiç korkma seninki kolay bi burun.
senin iyiymis o zaman cnim :) benim buyuk egri kemerli ve ddgm gbi kalin deriliYa benim Önden; ince çok güzel görünüyo burnum ama yandn kemerli valla konusurken insanlarla yan duramıyorum o kemer alınırsa acaba burun delikleri büyük dururmu onları da küçültmek gerekir mi doktorumla son randevuda sormayı düşünüyorum
Snuc guzel olsunda artk ne yaparlarsa :))Bendede deri ince yani ortası pek yoktur ama başarılı geçer inşallah canım :) yok ya burunlarımız yandan aynı ama önden benimki ince sdece pek bi operasyon farkı olacagını sanmam :)
Benimde baya kemrliydi KBB ci ellemez ama plastik cerrahi kemeri duzeltince burun delikleri burun ucinuda düzeltir benim öyle yaptiYa benim Önden; ince çok güzel görünüyo burnum ama yandn kemerli valla konusurken insanlarla yan duramıyorum o kemer alınırsa acaba burun delikleri büyük dururmu onları da küçültmek gerekir mi doktorumla son randevuda sormayı düşünüyorum
sayfada bircok unlu doktor kbb ci ama untmamak lazm :))Benimde baya kemrliydi KBB ci ellemez ama plastik cerrahi kemeri duzeltince burun delikleri burun ucinuda düzeltir benim öyle yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?