Kalin derili burnum cok kalkik oldu

Aya demr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
41
7
16
35
Arkadaşlar merhaba 11 temmuzda ameliyat oldum takıntı haline getirdiğimi şimdi farkettim meğer ne güzel burnum varmış.5 yada 6 yıldır yaptırmak istediğim burnu sonunda mahvettim malesef pskolojim bozuldu antidepresanlarla ayaktayım doktor aşırı kalkik bi burun yaptı ve zamanlar iner kalın derilisijn dio bir buçuk ay oldu hala çok kalkik deneyimli arkadaşlar varsa bilgi lütfen.bir buçuk aydan sonra değişir mi güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

kalın derili burunların iyileşme süreci uzun oluyor. minimum 6 ay da şişlik iner 1 yılda da şekli oturacaktır. sabırlı olman gerekiyor

kalın derili burunların iyileşme süreci uzun oluyor. minimum 6 ay da şişlik iner 1 yılda da şekli oturacaktır. sabırlı olman gerekiyor
Kalkikligi inermi peki deliricem asla uyuyamiyorum düşünmekten doktor iner diye kalkik yaptım dio ama güvenim kalmadi

kardeşiminde kalkıktı indi sonra. şu an bir yılı doldu cok doğal duruyor burnu. kalın derili burun zor ne yazık ki. sabırlı olman gerekiyor. şu an hiç eline ayna alıp burnunu inceleme daha cok moralin bozulur. bu bir süreç. ne kadar zaman geçerse o kadar iyi olacak.

Eklentiler

• 20200818_075357.webp
    20200818_075357.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1.010
Çok kalkık değil bence gayet güzel neyi taktınız bu kadar ?

Eski burnunuz biraz bombeli şekil bozukluğu varmıs gibi ama simdi gayet güzel düz forma kavusmus. Takmayın.
Herkes eski burnunda bisi yoktu diyince delirdim antidepresanla ayaktayım çok pişman oldum sizce eski burnum kötüymüş dimi ihtiyacı varmış yani ahhh hiç iyi degilim

Herkes eski burnunda bisi yoktu diyince delirdim antidepresanla ayaktayım çok pişman oldum sizce eski burnum kötüymüş dimi ihtiyacı varmış yani ahhh hiç iyi degilim
Yani insanlar neden estetiğe bu kadar karsı anlamıyorum. Yaptırmanız iyi olmus bence

Tabiri caizse okka gibi denen burunlardan yapmış doktorunuz.Evet küçük ve kalkık ama bi süre sonra bu kalkiklik biraz inicek.Havali diye tabir edilen burunlardan olmus eski burnunuzdan da çok çok daha güzel.Gule güle kullanın.

Ben de pişman oldum valla. Eski burnumda yüksek bir kemer ve burun ucum düşüktü. 5. Günüm hala alçı ve tamponlar var ama son derece pişmanım. Kör ölür badem gözlü olur demişler. Olmusla ölmüşe çare yok ayrıca burnunuza sıkıntı yok ve de o daha düşer meraklanmayin. Doktorlar hep olması gerekenden biraz kalkık yapıyor düşüyor diye.

burun güzel ama herkese gitmeyecek cinsten arkadaşların söylediği gibi havalı hokka burun yapmış,şahsen ben böyle istemem çünkü bana yakışmaz eğer size uyduysa sorun etmeyin

kalın ve kıkırdaklı bir burun oldukça zor. kimsenin dediğine bakma cok güzel bir burun olacağı belli.

Bence gayet güzel bir burun ve gördüğüm kadarıyla yüzünüz de küçük, neden yakışmasın ki? Biraz daha oturmasını beklemelisiniz hatta internete burun estetiği 6.aydan sonraki değişimler yazdığımda ilk gün-1.ay-6.ay gibi karşılaştırmalı fotoğraflar çıkmıştı. Onlara bakıp biraz içinizi rahatlatabilirsiniz.

Back
X