Kalin derili burnum cok kalkik oldu

Canım üzgünüm ama o kalkıklık gitmez çünkü baya havada yapmış çevremde gördüğüm iki arkadaşım burnu baya havadaydı evet biraz indi ama o kalkıklık geçmiyor maalesef üstelik onlar ameliyat olalı 2 yılı geçti

Burnunuz gayet güzel olmuş. Öncekinden çok daha güzel olmuş.
İnmese bile güzel bu haliyle ki iner diyorlar. Ben inmesi hakkında bir şey bilmiyorum ancak etrafımda burun estetiği yaptıranların hiç biri ilk başta güzel görünmüyordu gözüme.İlk yapıldığında gerçekten tuhaf oluyor hep burunlar. Zamanla oturuyor ve yüze uygun bir hal alıyor.
Hiç pişman olacağınız bir durum görmedim ben fotoğraflarda.

Iki arkadaş ameliyat olduk, ben ince derili, arkadaşım kalin derili, benim cok kalkik ve basik oldu domuz burnundan. 1.5 yil gecti bi degisiklkk olmadi inmedi benimki, arkadaşım kalin derili kaldirmadi dr onunkini hafif onun düştü.

Benimde burnum 😔 4. Ayım ve aynı kalkıklık var psikojim bozuldu hiçte inmedi deliklerim çok ortada son durumun ne 1 yılı doldurmuşsun kalkıklık indi mi deliklerin kapandı mı

arkadaşlar kalın dertliyim ben yeni ameliyat oldum ve doktorum bunu gösterdi, ben bu kadar kalkık istememiştim ve bana çok kalkık geldi şu an resmen psikolojim bozuldu herkes düşer diyor sizce düşme olur mu çok mu kötü duruyor nolur cevaplayın kafayı yiycem resmen

Eklentiler

• IMG_2907.webp
    IMG_2907.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_2906.webp
    IMG_2906.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 73
Back
X