KALIN DERİLİ BURUN ESTETİĞİ İÇİN ANKARA’DA DOKTOR TAVSİYESİ

_rozalin_

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
31
10
288
Ankara
Merhaba hanımlar kızlar .Yıllardır cesaret edemeyip ertelediğim burun estetiği konusu tekrar cereyan etti . Oldukça kalın derili ve büyük bir buruna sahibim . Bu tarz burunlarda istenen sonuca ulaşmanın çok zor olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim. Bu yüzden doktor tercihi benim için çok önemli. Bu şekilde kalın derili ve büyük bir buruna sahip olup ; ameliyat olduktan sonra memnun kalanların Ankara’daki doktor tavsiyelerini almak isterim .

Merhaba hanımlar kızlar .Yıllardır cesaret edemeyip ertelediğim burun estetiği konusu tekrar cereyan etti . Oldukça kalın derili ve büyük bir buruna sahibim . Bu tarz burunlarda istenen sonuca ulaşmanın çok zor olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim. Bu yüzden doktor tercihi benim için çok önemli. Bu şekilde kalın derili ve büyük bir buruna sahip olup ; ameliyat olduktan sonra memnun kalanların Ankara’daki doktor tavsiyelerini almak isterim .
Merhaba,Ne burunları küçültüyorlar. Muhammedndilberin kardesi ahmetndilber var ne buyuk burunlri,efsane yapmisnama ankarada degil. Mutlaka ankarada da güzel doktor vardır burnum çok büyük diye düşünmeyin iyi bir doktor ,harika sonuç cikarir

Bende Ankara’da ameliyat oldum kalın deriliyim ve burnum çok büyüktü süreç kolay değil lütfen iyi düşünün iyi araştırın bunu söylemek istedim sadece

Merhaba,Ne burunları küçültüyorlar. Muhammedndilberin kardesi ahmetndilber var ne buyuk burunlri,efsane yapmisnama ankarada degil. Mutlaka ankarada da güzel doktor vardır burnum çok büyük diye düşünmeyin iyi bir doktor ,harika sonuç cikarir
Çok teşekkür ederim mesajınız bana nasıl moral verdi bilemezsiniz. Kalın derili burunların bir çok dezavantajı olduğu için hep olumsuz taraflarını görüyor insan . Zaten benim istediğim de mükemmel ucu sivri kalkık bir burun değil. Şu anki görüntüsünden sıyrılayım o da yeter. Bahsettiğiniz doktorun sayfasını inceledim . Gerçekten harika işler çıkarmış . Keşke Ankara’da olsaydı dedim 😕 Yine de teşekkür ederim 🙏

Back
X