kalın derili buruna sahip olan ve ameliyat olan var mı?

cnmm benım derim kalın amelıyat oldum sonuctan memnunum. tek kotu yanı herkesınkınden bıraz daha gec ıılesıo derısı kalın olanların burnu. benım 6. ayım doldu ama doktor hala sıslık var dıo mesela. ama sekıl olarak gayet memnunum. "işte 5 bucuk aylık burnum" adlı konudan fotolarıma bakabılırsınn bı fıkır olur senın ıcın.

5 bucuk aylik burnunu bende gormek isterdim

Eger doktor uygun gorup ameliyat etmek istiyorsa sorun yok demektir. Odem biraz daha uzun suruyor. Burnun oturmasi sisliklerin inmesi zaman aliyor.

merhaba, ben de kalin derili bir burna sahibim. sonucun pek iyi olmamasi gibi bir durum yok, bu sizin beklentilerinizle alakali biraz. ucu sivri bir burun yapilmasi imkansiza yakin mesela. ayni sekilde iyilesme sureci de daha uzun oluyor. forumda bu konu daha once de tartisilmisti, biraz gerideki basliklara bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. bir arkadas da sonuctan memnun oldugunu belirtmisti, ben de sonucumdan memnunum, ama ben bu kadar detayli bir arastirma yapmadan once daha keskin hatlara sahip bir burun hayali kuruyordum, malesef bu bizim icin cok zor bir istek, daha yuvarlak bir burnum oldu, henuz cok yeniyim ben, 1 ay once ameliyat oldum ve odemlerden dolayi burnumun ucu top gibi su anda, sisliklerin inmesiyle zaman ne gosterecek bilemiyorum ama dedigim gibi su halinden de memnunum. albumde fotograflarim var arkadas olarak ekleyip bakabilirsiniz, bir fikir olusur.

Ben resimlerini görmeyi çok isterim, ben de kalın deriliyim. Şu halinden biraz küçülse yeter diyorum. Arkadaş olarak ekler misin beni?

Selam kizlarr. Ben tam 1 sene once oldum amelyat ve benimde derim kalin deriydi sonuc gayet basarili oldu korkma amelyattan cok basit bi amelyat en fazla 1 hafta cekiyosun sonra hayat boyu rahatsin doktoruna guven bide kesinlkle silikon tampon kullandir. Opuyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnmm benım derim kalın amelıyat oldum sonuctan memnunum. tek kotu yanı herkesınkınden bıraz daha gec ıılesıo derısı kalın olanların burnu. benım 6. ayım doldu ama doktor hala sıslık var dıo mesela. ama sekıl olarak gayet memnunum. "işte 5 bucuk aylık burnum" adlı konudan fotolarıma bakabılırsınn bı fıkır olur senın ıcın.
Ya ben bakamıyorum foto görmek istiyorum

:skandal:Ben kalın derilimiyim bilmiyorum ama kalın deri'nin en büyük avantajı geç kırışırsınız kızlar :21::KK71:şaka değil yalnız bir doktor söylemiş bunu..kadınlar için büyük bir avantaj bu!!benim bir arkadaşım da burun estetiği olmuştu uzun zaman oldu istanbul'da kendisi doktoru kalın derili demiş kendisine ve sadece iyileşme sürecin biraz uzar demiş!!yani şekli istediğin gibi olmaz gibi bir şey duymamıştım kendisinden hiç:cool:gayet de istediği gibi oldu :)çokta memnundu..bence şanslısınız...kalın deriye sahip olan arkadaşlara söylüyorum ki sorun etmesinler ve gayet güzel,tatlı bir burnu oldu :) yapan yapıyor yani...burnu istediği gibi yapamayan da bahane uyduruyor demek ki:63:bir de ucu sivri bir burun ben istemem kesinlikle:110:hafif yuvarlak olmalı mesela deniz akkaya'nın ki gibi ...sivri bir burun hiç benim tarzım değil...zaten düz burunlarda genelde yapıyorlar ucu sivri burun uçlarını sanırım...kavisli oluyorsa böyle hafif kıvrımlı iniyor burun ucu benim sevdiğimden :)) neyse herkesin beğenisi kendine :)
fft99_mf2703040.Jpeg

Son düzenleme:
:skandal:Ben kalın derilimiyim bilmiyorum ama kalın deri'nin en büyük avantajı geç kırışırsınız kızlar :21::KK71:şaka değil yalnız bir doktor söylemiş bunu..kadınlar için büyük bir avantaj bu!!benim bir arkadaşım da burun estetiği olmuştu uzun zaman oldu istanbul'da kendisi doktoru kalın derili demiş kendisine ve sadece iyileşme sürecin biraz uzar demiş!!yani şekli istediğin gibi olmaz gibi bir şey duymamıştım kendisinden hiç:cool:gayet de istediği gibi oldu :)çokta memnundu..bence şanslısınız...kalın deriye sahip olan arkadaşlara söylüyorum ki sorun etmesinler ve gayet güzel,tatlı bir burnu oldu :) yapan yapıyor yani...burnu istediği gibi yapamayan da bahane uyduruyor demek ki:63:bir de ucu sivri bir burun ben istemem kesinlikle:110:hafif yuvarlak olmalı mesela deniz akkaya'nın ki gibi ...sivri bir burun hiç benim tarzım değil...zaten düz burunlarda genelde yapıyorlar ucu sivri burun uçlarını sanırım...kavisli oluyorsa böyle hafif kıvrımlı iniyor burun ucu benim sevdiğimden :)) neyse herkesin beğenisi kendine :)
fft99_mf2703040.Jpeg

genelde düz burunlarda yapıyor doktorlar sanırım sivri burun uçlarını...bazı burunlar küt iniyor ,yani burun sırtı kavisli burun ucu küt tarzda o da güzel...angelina jolie'nin burnu gibi... ama sivri burun uçları şu resimdeki gibi sanırım ...pek benim tarzım değil :)tabii daha güzel olanları da ,sonuçtan çok memnun olanları da vardır...herkesin burun yapısı bir değil,birinde güzel duran diğerinde durmayabiliyor

Eklentiler

• burun-ucu-operasyonu.webp
    burun-ucu-operasyonu.webp
    13 KB · Görüntüleme: 616
Son düzenleme:
Arkadaşlar 1 ay önce ameliyat oldum derim çok kalın. Şekil daha değişecek mi küçülecek mi yoksa 1 aylık halimi ameliyat sonucu olarak kabul etmek mi lazım

Arkadaşlar 1 ay önce ameliyat oldum derim çok kalın. Şekil daha değişecek mi küçülecek mi yoksa 1 aylık halimi ameliyat sonucu olarak kabul etmek mi lazım
kalın derili burnun oturması 1 yılı buluyor bu haliyle kalmaz

Kalın burun derisine sahip olanların ameliyat sonucunun pek iyi olmadığını duydum. Gittiğim doktorlar da aynı şeyi söyledi. Kalın burun derisine ship olan ve ameliyat olan var mı? varsa sonuç nasıl?
Merhaba ben 10 ay önce ameliyat oldum ve burun derim çok kalındı, doktorlar banada aynı şekilde sonuçların çok istediğim gibi olmayacağını söyledilir, toplamda üç doktorla görüştüm(bu doktorlarıda internette iyi olduğunu araştırdığım doktorlardan seçtim) aralarından Selçuk İnanlı'ya ameliyat olmaya karar verdim çünkü beni en çok dinleyen ve en çok güven veren o oldu, şuan iyiki olmuşum diyorum çünkü gerçekten çok zarif ve suratıma yakışan bir burnum oldu ve şuan bunları yazmamın nedenide benim gibi kalın deriden dolayı umutsuz olan insanlara seslenmek, ben vazgeçmeyi madem çok fark olmayacak hem para verip hem acı çekmeye gerek yok diye çok düşündüm, umutsuzluğa düştüm siz düşmeyin lütfen çünkü şuanki burnumdan daha mutlu olamazdım zarif bir burnum olacağını hiç ummuyordum ama oldu. Burdan ayrıca Selçuk hocaya çok teşekkür ediyorum, emeğinize sanatınıza sağlık hocam. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşların mutlaka Selçuk Hocayı görmesinde fayda var, hepinize iyi akşamlar.

Merhaba ben 10 ay önce ameliyat oldum ve burun derim çok kalındı, doktorlar banada aynı şekilde sonuçların çok istediğim gibi olmayacağını söyledilir, toplamda üç doktorla görüştüm(bu doktorlarıda internette iyi olduğunu araştırdığım doktorlardan seçtim) aralarından Selçuk İnanlı'ya ameliyat olmaya karar verdim çünkü beni en çok dinleyen ve en çok güven veren o oldu, şuan iyiki olmuşum diyorum çünkü gerçekten çok zarif ve suratıma yakışan bir burnum oldu ve şuan bunları yazmamın nedenide benim gibi kalın deriden dolayı umutsuz olan insanlara seslenmek, ben vazgeçmeyi madem çok fark olmayacak hem para verip hem acı çekmeye gerek yok diye çok düşündüm, umutsuzluğa düştüm siz düşmeyin lütfen çünkü şuanki burnumdan daha mutlu olamazdım zarif bir burnum olacağını hiç ummuyordum ama oldu. Burdan ayrıca Selçuk hocaya çok teşekkür ediyorum, emeğinize sanatınıza sağlık hocam. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşların mutlaka Selçuk Hocayı görmesinde fayda var, hepinize iyi akşamlar.
fotoğraf görme imkanım var mı

Bugün 2.ayın kontrolünde burun kesi izinden şikayetçi oldum, normal belki ama benim kendi cildimde yaralar geç iyileşir. Doktorum kalın derili olduğumu ama iyileşmenin çok iyi olduğunu belirtti. Bu arada burnumdan şekil olarak çok memnunum. Belki önyargımdan iz iyileşmeyecek gibi geliyor. Bence derinin hiç bi etkisi yok.

Benim doktorum burnumun derisinin cok fazla kalin oldugunu biraz sıkıntı çıkaracağını soyledi ama yinede ameliyat oldum. Ve ameliyatta gercekten cok zorlandığını hatta cok bisey beklemedigini acik açık soyledi... korka korka bugun bantlari cikardik ve gercekten oda şaşkın bende bu burun gerçekten beklediklerimin cok otesinde oldu ben bu kadar beklemiyordum dedi.

Benim doktorum burnumun derisinin cok fazla kalin oldugunu biraz sıkıntı çıkaracağını soyledi ama yinede ameliyat oldum. Ve ameliyatta gercekten cok zorlandığını hatta cok bisey beklemedigini acik açık soyledi... korka korka bugun bantlari cikardik ve gercekten oda şaşkın bende bu burun gerçekten beklediklerimin cok otesinde oldu ben bu kadar beklemiyordum dedi.
merhaba canım gayet güzel ameliyatı kim yaptı

Doktorum bana ameliyat öncesi kalın ya da ince derili burunlardan hiç söz etmedi .Ben burada okuduktan sonra üçüncü rutin muayenede sordum Kalın deriliymişim ..Ama tam tersi çok çabuk iyileştim .yüzdeki morluklar ve şişlik 4 günden itibaren yok oldu ,dikiş izi belli belirsiz bir pembelik halinde altta olduğu için görünmüyor ..
Herhalde burun şeklinin oturması biraz daha zaman alabilir ..Yoksa geç iyileşme diye bir sorun yok ..
Bende ödem burun ucunda değil , burun kökünden göz pınarlarına doğru kanat biçminde hafif bir şişlik var o yüzden burnum basıkmış gibi duruyor ama çok rahatsız edici bir görüntü değil..Burun ucu daha rahat orda fazla bir gerginlik şiş yok ..

resimler silindi mi... birsey goremiyorum..

Mehmrhwba burnunuzda egrilik olustumu
Bu surec icinde 6 ay icinde ne kadar kuculdu yari yariya kuculdu diebilirmisiniz benimki cok buyuk suanda ondan soruyorum yardimci olursaniz cok mutlu olurum

Back
X