Ben 4 ay önce ameliyat oldum bende düşünüyorum ucu çok kalkık ve çok büyük sizce biraz daha küçülür mü sizin kaç ay oldu?Kızlar merhaba, benim 2.ameliyatım olacak doktor arıyorum.Özelde olamam çok pahalı Ankara'da devlet hastanesinde doktor bakıyorum.Burnum büyük kaldı burun ucum top gibi etli.Kalın derililer böyle kalıyomuş
Burnu benim gibi olup revizyon ameliyatı olan ve sonucunda burnu küçülen var mı? Lütfen bu sorunu yaşayan ve çözen varsa bana ulaşsın.Benim de burnum küçülsün istiyorum artık
Esabil Eker ve Gazi Hastanesi'ndeki doktorları düşünüyorum şu anki araştırmama göre.Siz ne düşünüyorsunuz?
Kalın derili burun nasıl anlaşılıyor
Ben 4 ay önce ameliyat oldum bende düşünüyorum ucu çok kalkık ve çok büyük sizce biraz daha küçülür mü sizin kaç ay oldu?
Kalın deriliyim 5. ayıma yeni giridim sizinde ilk aylar çok kalkık olup indi mi?Sizin de mi kalın derili? Ben seneler önce olmuştum yeni değil ameliyatım. Kalkıklığı iner bence büyüklüğüne görmeden bir şey diyemem ama ödemin inme süresi derinin kalınlığına göre değişiyor. İnce derililerin daha hızlı iner kalınlar daha geç. Ama 4 ay az bi zaman revizyonu düşünmek için 6-7 ay geçsin hiç değilse.
Kalın deriliyim 5. ayıma yeni giridim sizinde ilk aylar çok kalkık olup indi mi?
Ümitlendim inşallah benimde baya iner ailem kabul etmiyor ama ben tekrar olmak istiyorum hem ucunu indirmek hem küçültmek için olursanız mutlaka yazınEvet ilk başta çok kalkık oluyo şu an hiç kalkıklığı kalmadı onu sorun etmeyin bence. Birkaç aya hala istediğiniz gibi değilse o zaman doktorunuzla tekrar bunu görüşürsünüz.
Revizyon olup küçülen de yok galiba kimse cevap vermiyor. Çok hasta var birbirimize yardımcı olmalıyız aslında
6 aya kadar iner mi?Evet ilk başta çok kalkık oluyo şu an hiç kalkıklığı kalmadı onu sorun etmeyin bence. Birkaç aya hala istediğiniz gibi değilse o zaman doktorunuzla tekrar bunu görüşürsünüz.
Revizyon olup küçülen de yok galiba kimse cevap vermiyor. Çok hasta var birbirimize yardımcı olmalıyız aslında
Ümitlendim inşallah benimde baya iner ailem kabul etmiyor ama ben tekrar olmak istiyorum hem ucunu indirmek hem küçültmek için olursanız mutlaka yazın
6 aya kadar iner mi?
Kusura bakmayın henüz doktorumun ismini vermiyorum.Evet aynen dediğiniz gibi derimin iyileşemediğini o yüzden şişliğin inmediğini söyledi maalesef böyle komplikasyonların olabileceğini ama benim yanımda olduğunu gerekeni yapacağını söyledi. Doktorum çok samimi, beni yarı yolda bırakmadı o yüzden kızamıyorum da.İnstagramdan çok beğenerek takip ettiğim diğer doktorların paylaşımlarında kendi revizyonlarınında olduğunu her hastanın beklendiği gibi iyileşmediğini okuyorum bende o şanssızlardanım heralde diyorum
Burnunuzu merak ettim,
Bende kalın deriliyim ve revizyon düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?