Kalın derili büyük burun revizyon olanlar

2 kuzenim gazide oldu baya oldu. Osman hocadan randevu alamamislar diger doktorlarida cok iyi sizlerin soylediginiz gibi abarti bi sislik olmadi morluk dahil olmadi sanirim birazda tenle alakali birazda sans
Brnde burun ucundan istiyorumda ameliyat korkum var

Osman hoca'yi dusunuyodum sonra olumsuz yorumlar gördüm biraz vazgeçtim. Çok iyi yorum da var çok kötü yorum da insan napacagini şaşırıyor

Gazi'de Kemal hoca hakkında cok olumsuz yorum gördüm o hariç diğerleri fena değil galiba.

Sincan'da esabil hoca çok iyi diyolar. Ama son yorumlara bakıyorum nefes problemi yaşayanlar çıkmış sonradan.O da önemli bi sorun.

Ameliyattan korkmuyorum aslında revizyon gerçi daha zormuş. Benim endişem sonucun iyi olmaması.

Merhaba ben 3.ameliyatımı 26 Nisanda oldum yani geçen cuma:) Oldukça kalın derili bir burun derim olduğu için bir türlü istediğim sonuca ulaşamadım maalesef fakat 3. Ameliyatımdan sonra çok memnun olucam gibi :) ilk iki ameliyatımı devlette oldum ve çok büyük pişmanlık yaşadım. Son ameliyatımı özel bir hastanede oldum ve fiyatı gayet iyiydi istiyorsanız özelden size doktor hakkında bilgi verebilirim?

Merhaba çok sevinirim özelden konuşursak.

Ben dr mesut kaya ya 1 yıl önce oldum. Etli büyük burnum vardı. Şu an kimse anlamıyor doğal oldu ve ben memnunum. İlk muayenesi ücretsiz. İnstagramında revizyon fotoları da var. Danışın arkadaşlar, içinize sinerse devam edin. Hoca gördüğüm en ilgili dr. Sağolsun

Merhaba instagramdan bakcam sağolun. Öncesi sonrası fotonuz var mı acaba bir de ne kadara ameliyat olmuştunuz?

Merhaba instagramdan bakcam sağolun. Öncesi sonrası fotonuz var mı acaba bir de ne kadara ameliyat olmuştunuz?
Bn foto paylaşmıyorum, kusura bakmayın. 6000 e olmuştum. Şimdi artmıştır büyük ihtimalle. İsimlerini vermeyim de bu fiyat aralığındaki 2 dr ile daha görüşmüştüm hiç içime sinmemişti. İyi ki sinmemişler.

Peki teşekkür ederim bu da aklımda olsun karar vermesi çok guclesiyor günden güne

revizyon ameliyatinizi kime oldunuz? ben de olucam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…