Kalın derili olup burun ameliyatı olan var mı?

AzraSevim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
2
0
1
34
Ben bir kaç doktorla konuştum .buyuk bir degisim bekleme dediler. bir çoğunun da internette ki web adresleri deki yazilari okudum. Ameliyat olup sonucundan memnun olan var mı?

Ben bir kaç doktorla konuştum .buyuk bir degisim bekleme dediler. bir çoğunun da internette ki web adresleri deki yazilari okudum. Ameliyat olup sonucundan memnun olan var mı?
Kalin derili ve uvu oldukca etli bir burnum vardi. 2 doktor yapmak istemedi kibarca reddetti. Ameliyatimi kabul eden doktorumda soyledi kalin derili ve etli diye. Fazla kuculmez diye basindan soyledi. Ben zaten kucucuk bir burun istemiyordum. Herseye ragmen 19 subatta ameliyat oldum sonradan bir sorun cikmazsa simdilik memnunum.

Benim de kalın deriliymiş , Ameliyattan çok sonra doktoruma kendim sorup öğrendim. Deviasyon ve kırık da vardı . Zor bir burundu.
Okuduklarıma göre kalın derili burunlarda keskin hatlı modeller yapılamıyormuş .Onun dışında başka ne dezanvantajı var bilmiyorum.

Sivri bir burun asla olmuyor. Ucu yine yuvarlak oluyor. Odemler gec gidiyor. 5 kat kucultulse 1 kat kucultulmus gozukuyor.

Kalın deriliyim henüz bir ay dolmadı fakat sonuç şimdilik oldukça tatmin edici Zaman ne gösterir bilemem ha bu arada oldukça minik burnum önceki hali de çok büyük değildi ama burun hatlarım gayet belirgin

Kalın deriliyim henüz bir ay dolmadı fakat sonuç şimdilik oldukça tatmin edici Zaman ne gösterir bilemem ha bu arada oldukça minik burnum önceki hali de çok büyük değildi ama burun hatlarım gayet belirgin
Munkunse gorebilirmiyim burnunuzu bende kalin deriliyim.

Mümkünde bende görebilir miyim banada kalin derili dendi ama bende bilemiyorum, hangi doktoru düsünüyorsunuz?

Doktorunuz kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…