- Konu Sahibi ozlemozlem4141
tamamen doktorla alakalı bi durum
arkadaşlar ben de baya kalın etli ve yağlı derili olanlardanım.. salı günü 3. ameliyatımı oldum maalesef.. ikinci ameliyatımda doktorum istediğim herşeyi yapabileceğini söyledi fakat aeliyat sonrası çok başarısız oldugunu söylediğimde derin kalın daha fazlasını yapamam dedi ama bunu ameliyattan sonra söyledi tabii. şimdi 3. ameliyatımı oldum ve doktoruma bütün bu olanları anlattım ve bana yeterli güven verdi.. şimdi alçılı ama çok umutluyum ucunu ve şeklini az çok görebiliyorum.. burnumdan epey bir yağ çıkardığını ve kanatlarını epey daralttığını ucunu sivrilttiiğini söyledi.. yani arkadaşlara tavsiyem kimse umutsuzluğa kapılmasın.. kalın derili burunlarda gayet iyi şekil alabilir, yağı çıkarılabilir deri inceltilip sivriltilebilir.. :) salı günü alçım alınacak ve fotoğraf koyacağim.. benim inancım tam ve hızla iyileşiyorum.. merak edenler için doktorum prof. fuat yüksel dir. öyle fahiş fiyatlarla da çalışmaz, çok kibar anlayan dinleyen uygulayan bir doktor.. iyi ki tanışmışım kendisiyle ki yaptığı birkaç burunu görme fırsatım olduğu için de güvendim zaten..herkese mutlu günler..