- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
Kızlar kollarım vücuduma oranla çok kalın .İnanılmaz rahatsız oluyorum .Bunun ameliyatı var mı ya da başka bir çözümü .Tavsiyelerinize ihtiyacım var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyat olan bildiğiniz biri var mı .Ameliyatı var ama sporla falan gitmiyor o kollar. Spor yapıp iyice pehlivana bağlayabilirsin.
ameliyat olan bildiğiniz biri var mı .
genç yaşta kolumda izle gezmek istemem
internette de sağlıklı bilgi bulamıyorum bu konuda
hadi yaYok ama yeğenim araştırıyor bu aralar. Bir iki doktorla görüştü.
Ankarada olacak cicim o.hadi ya
ne güzel lütfen beni de bilgilendir
gruplara indirim bile vardır belki :)
kolda mı sıkıntıAnkarada olacak cicim o.
İstersen bekle biraz, o olduktan sonra duruma göre aklına yatarsa olursun diyeceğim ama o da kesin karar vermiş değil. Biraz ağrılı, sonrasındaki 6-8 ay zor geçen bir ameliyatmış.
kolda mı sıkıntı
benim kollarım cidden iğrenç .
Küçükken çok kilo alıp verdiği için özellikle üst kol fena. Hem çatlak var hem sarktı. 23 yaşında daha, utanıyor kollarından. Çok kalın bi de bildiğin pehlivan.
Yegeniniz hangi doktora ameliyat olmayi düsünüyor? Istanbulda bu konuda basarili cerrahlat varmis..Öncesinde kilo verdimi peki, ameliyata kac kilo ile gircek? Doktorun verdigi fiyat nedir?
Kiloyla alakası yok, kilo vermeyecek. Sadece kollar inceltilecek fazlalıkları alınacak.
Madicalpark hastanesinden 7500 lira fiyat almış.