Kalın kollarım

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Kızlar kollarım vücuduma oranla çok kalın .İnanılmaz rahatsız oluyorum .Bunun ameliyatı var mı ya da başka bir çözümü .Tavsiyelerinize ihtiyacım var .

Kız youtubeda pop pilates arms yap, her gün bir video yap. Üst beden zor şekillenir sabırlı ol.

Bir de yoga yapmazsan bile aşağı bakan köpek duruşunu ve bu pozisyonda yapılan yoga şınavını tavsiye ederim. Her gün 5 tane yapsan bile inanılmaz fark ediyor.

Kolla ben de baş edemiyorum , düzenli yogayı bıraktığımda cozutuyorlar. Ben yoganın kol konusunda çok çok faydasını gördüm.
Kol bölgesi=dert

Son düzenleme:
arkadaşım lazer lipoliz ile kollarındaki yağlardan kurtulmuştu.. oda kalınlığından şikayetçiydi..

Benim derdimle konu açmışsın,ayıp ediyorsun :)
Şaka bir yana yoga derken ben pek anlamam yogadan,hiç yapmamış biri yogaya nasıl bakmalı,nasıl başlamalı ?(seviyeleri var diye biliyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim)

Ya ben kol çalıştığımda üst kollarım sertleşmişti, sporu o yönden öneremiyorum sana.
Benim üst kollarım normal ama aşağı doğru korkunç bir şekilde inceliyor ve çok dikkat çekiyor, damarlarım falan dışarı fırlamış vaziyette o biçim yani, ama ona da yapacak bir şey yok.
kadın olmak zor ya, kilo alıyorsun kıç büyüyor, göbek sarkıyor, çatlaklar, selülitler üüffff.

ben de kollarımdan şikayetçiyim. sporla inceltmek istiyorum ama inceltmek isterken kalınlaştırırsam diye de korkuyorum.

ya yaramı deştin benim her yerim kalın geliyor bana bu günlerde. param olsa direk estetik olucam hatta midemi de küçüttürücem

Ben de çok inceliğinden şikayetçiyim, keşke fazla olanlardan ek yaptırabilsek.

Ameliyatı var ama sporla falan gitmiyor o kollar. Spor yapıp iyice pehlivana bağlayabilirsin.
ameliyat olan bildiğiniz biri var mı .
genç yaşta kolumda izle gezmek istemem
internette de sağlıklı bilgi bulamıyorum bu konuda

hadi ya
ne güzel lütfen beni de bilgilendir
gruplara indirim bile vardır belki :)
Ankarada olacak cicim o.
İstersen bekle biraz, o olduktan sonra duruma göre aklına yatarsa olursun diyeceğim ama o da kesin karar vermiş değil. Biraz ağrılı, sonrasındaki 6-8 ay zor geçen bir ameliyatmış.

Ankarada olacak cicim o.
İstersen bekle biraz, o olduktan sonra duruma göre aklına yatarsa olursun diyeceğim ama o da kesin karar vermiş değil. Biraz ağrılı, sonrasındaki 6-8 ay zor geçen bir ameliyatmış.
kolda mı sıkıntı

benim kollarım cidden iğrenç .

Küçükken çok kilo alıp verdiği için özellikle üst kol fena. Hem çatlak var hem sarktı. 23 yaşında daha, utanıyor kollarından. Çok kalın bi de bildiğin pehlivan.

Yegeniniz hangi doktora ameliyat olmayi düsünüyor? Istanbulda bu konuda basarili cerrahlat varmis..Öncesinde kilo verdimi peki, ameliyata kac kilo ile gircek? Doktorun verdigi fiyat nedir?

Yegeniniz hangi doktora ameliyat olmayi düsünüyor? Istanbulda bu konuda basarili cerrahlat varmis..Öncesinde kilo verdimi peki, ameliyata kac kilo ile gircek? Doktorun verdigi fiyat nedir?

Kiloyla alakası yok, kilo vermeyecek. Sadece kollar inceltilecek fazlalıkları alınacak.
Madicalpark hastanesinden 7500 lira fiyat almış.

Back
X