Kalinkaselin'in Diyet Günlüğü

karar vermıssın daha ne olsun sakın kararından vazgecme arkadasın ne tesaduftur kı buradakı hıkayelerı okuya okuya bende bugun karar verdım bnmde dugunum hazıran ıkıncı haftası olacak sen bendne daha sanslısın ben suan tam 91 kg yum ve boyum 165 dusunebılıyormusun sakın kararından vazgecmne bende buradakı azımlı hıkayelerden resımlerden motuve oldum ama ısın tuhaf bır yanı 16 yasındayken 100 kg ıdım spor ıle 9 ayda 48 kg ya dustum bır sure oyle kaldım 5 sene kadar sonra bır sısmeye basladım suan tavan yaptım ve karar verdım sısman bır gelın olmayacagım allah dualarımızı kabul etsın vazgecmek yok :D

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım benım sana en buyuk tavsıyem kesınlıkle dıyetısyene git,neden dersen bır kere kararını uygulamanda psikolajk açıdan mutiş motıvasyon oluyor ne yemen nasıl ne zamn yemen gerektığını öğrenıyosun,bende nişanlıyken 64 kiloydun belkı size az gelebilir ama boyum 153 olduğu için epey toplu gözüküyordum,3 arkadaş diyetisyene gittik ve evlendığımde 51 kiloydum ve öylesine özel bir günde fotoğraflarıma baktığımda TOMBUL bir gelin olmadığım içinçok mutlydum şimdi doğum yaptımyıne 64 kiloyum ve başladım eskısı gibi diyete bu arada ben devlet hastanesınde kı bır dr gitmiştim,inan ki başarmanda buyuk katkısı olacağına inanıyorum bnede hep diyet yapmayı denemıştım olmamıştı,şimdi dr gitmedım ama o zamnlardan ne yapacağımı biliyorum ve onları uyguluyorum bence zamn kaybetme yoksa kafanda karr alsanda dönme ihtimalın var..BAŞARILARR

Back
X