Kalıp savaşsam mı, yoksa daha rahat ortamamı kaçsam

rahat iş, güzel ev, aileye ulaşılabilir olma...gittiğiniz iş ortamına da alışırsınız, alışınca eski yeri hatırlamazsınız bile . Belki yeni ortam da hayatınızın aşkıyla karşılaşacaksınız kim bilir

Umarım sizin kadar şanslı olurum

Sanırım risk almaktan korkuyorum. Ben hep hayatım boyunca risk almaktan kaçındım. Belki de bu durum beni biraz cesaretlendirecek.

E çocuğu görünce ne diye kafanı çeviriyosun
Aaa x sen misin? İnanmıyorum ya buralarda mı oturuyosun? Ben de burda çalışıyorum. Ne iyi oldu seni gördüğüm zamanın var mı bi çay içelim?
Diyemedin mi

İnanın ki yaptım. Sonuç şu anki yer kalp işaretleri ile doldu. Gideceğim yer tik işareti mantığım kazandı orda da

Son düzenleme:
Diyemedim. 30 yaşındayım. Onu her gördüğümde dilim tutuluyor. Okulda ds böyleydi bu durum. Çocuk muhtemelen kendisinden nefret ettiğimi düşünüyordur

bu kadar korkmayin degisiklikten yahu, hem de gideceginiz yer zaten memleketiniz, orayi da biliyorsunuz,azicik bilinmeyeni de ogreneceksiniz,

İşte Evdeki bulgurdan da olacağım düşüncesi korkutuyor

Komşu için kalınır mı allah aşkına daha rahat bir yerde olmak varken üstüne üstlük ailenle olma şansında var ben asla düşünmezdim

Diyemedim. 30 yaşındayım. Onu her gördüğümde dilim tutuluyor. Okulda ds böyleydi bu durum. Çocuk muhtemelen kendisinden nefret ettiğimi düşünüyordur
E ne kaybedersin bence tayin istemeden bi dene. Eğer beklediğin tepkiyi alamazsan o sayfayı kapatır tayini ister kaçarsın:)

Komşu için kalınır mı allah aşkına daha rahat bir yerde olmak varken üstüne üstlük ailenle olma şansında var ben asla düşünmezdim
Geride bırakacaklarıma odaklandığımdan ileride beni bekleyenlere konsantre olamıyorum malesef

200km de uzak değil. Haftasonu yine gidersiniz. Ben olsam düzen bozmam. ailemin olduğu şehirde kadro açılmasını beklerdim.

200km de uzak değil. Haftasonu yine gidersiniz. Ben olsam düzen bozmam. ailemin olduğu şehirde kadro açılmasını beklerdim.

Malesef öyle bir ihtimal çok uzak. Çünkü memleketimi herkes istiyor. Merkez memur dolu olduğu için ilçelere veriyorlar. Ben de ne kadar yakınlaşsam o kadar iyidir diye düşündüm. En azından acil bi durumda atlayıp hemen gidebilirim. 1 saat sürüyor

Öyleyse gidilebilir tabi ki. Şimdi haftasonları gitmeniz çok mu uzun sürüyor?

Öyleyse gidilebilir tabi ki. Şimdi haftasonları gitmeniz çok mu uzun sürüyor?

Yaklaşık 4 saatimi alıyor.otogara gitmek memlekete varıncada eve gitmek. Ve nöbetim oluyor bazen her haftasonu gidemiyorum. Cuma 21.30gibi evde oluyorum pazar 12 gibi çıkmam gerekiyor. Yani anlayacağınız bi cumartesi kalıyor elimde. Ben de nöbet izinlerini biriktirip gidiyoruö. Arkadaşlar idare ediyor saolsunlar. Ayda 1 gidiyorum 3_4gün kalıp dönüyorum

O zaman işler değişiyor tabi. Fikrim değişti ben olsam isterdim tayin.
Umarım sizi mutlu edecek bir karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…