- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Umarım sizin kadar şanslı olurumBenim önceki görev yerim de çok iyiydi çok güzel bir arkadaş grubumuz vardı eşli olarak 15 kişilik gruptuk ve o kadar güzel şeyler yaşadık ki. Sonra hepimiz farklı yerlere tayin olduk tabiki. Farklı farklı nedenlerden. Burada o arkadaş ortamında yok ama burada da kurum açısından daha huzurluyum mesleki olarak daha çok tatmin oluyorum. Ogrencilerimi çok seviyorum. Alışmak istedikten sonra insan küçük şeylerden bile mutlu olabiliyor
Sanırım risk almaktan korkuyorum. Ben hep hayatım boyunca risk almaktan kaçındım. Belki de bu durum beni biraz cesaretlendirecek.rahat iş, güzel ev, aileye ulaşılabilir olma...gittiğiniz iş ortamına da alışırsınız, alışınca eski yeri hatırlamazsınız bile . Belki yeni ortam da hayatınızın aşkıyla karşılaşacaksınız kim bilir
Sanırım beni buraya bağlayan onun burda yaşıyor olması. Ve ben hep içimde bir umutla yaşıcam burda kalırsam. Bu da benşm için hiç iyi olmayacak çünkü başka bir insana adım bile atamıyorum . Ailemden ayrı ev tutacağım çünkü çok eşyam var. Satmak da istemiyorum.
Yerinizde olsam iki yerin artıları eksileri neler oturur düşünürdüm. Yani bazıları ailesinden uzakta olmak istiyor bazıları yakın olmak istiyor.
-Ailenize yakın olmak her hafta onlarla olmak sizi mutlu eder mi?
-Şimdiki yerde kalsanız platonik olarak sevdiğiniz çocukla bir geleceğinizin olma ihtimali var mı?
-Komşuluk ilişkileri sizin için ne kadar önemli?
-Kendi memleketinizde arkadaş ortamınız var mı?
-İnsanlara karşı sıcakkanlı mısınız, sonuçta şuanki komşularınızı evden getirmediniz orda edindiniz yeni yerde de komşularınız olabilir.
-şuanki yerde çok çalışıyorsunuz, yeni yerde iş yükü daha az olacak sanırım. Siz bundan memnun mu olursunu yoksa rahatsız mı olursunuz?
Diyemedim. 30 yaşındayım. Onu her gördüğümde dilim tutuluyor. Okulda ds böyleydi bu durum. Çocuk muhtemelen kendisinden nefret ettiğimi düşünüyordurE çocuğu görünce ne diye kafanı çeviriyosun
Aaa x sen misin? İnanmıyorum ya buralarda mı oturuyosun? Ben de burda çalışıyorum. Ne iyi oldu seni gördüğüm zamanın var mı bi çay içelim?
Diyemedin mi
bu kadar korkmayin degisiklikten yahu, hem de gideceginiz yer zaten memleketiniz, orayi da biliyorsunuz,azicik bilinmeyeni de ogreneceksiniz,
E ne kaybedersin bence tayin istemeden bi dene. Eğer beklediğin tepkiyi alamazsan o sayfayı kapatır tayini ister kaçarsın:)Diyemedim. 30 yaşındayım. Onu her gördüğümde dilim tutuluyor. Okulda ds böyleydi bu durum. Çocuk muhtemelen kendisinden nefret ettiğimi düşünüyordur
Geride bırakacaklarıma odaklandığımdan ileride beni bekleyenlere konsantre olamıyorum malesefKomşu için kalınır mı allah aşkına daha rahat bir yerde olmak varken üstüne üstlük ailenle olma şansında var ben asla düşünmezdim
Git bence...
Bugune kadar birsey olmadiysa bundan sonra da olmaz zaten. Gidin bosverin.Sanırım öyle olacak. Yıllardır içimde yaşadığım bun platonik aşk beni yedi bitirdi. Gidip yeni bir hayat kurmalıyım
Geriye bu kadar takılı kalmayın bence önemli olan sizin için neyin doğru olduğuGeride bırakacaklarıma odaklandığımdan ileride beni bekleyenlere konsantre olamıyorum malesef
200km de uzak değil. Haftasonu yine gidersiniz. Ben olsam düzen bozmam. ailemin olduğu şehirde kadro açılmasını beklerdim.
Öyleyse gidilebilir tabi ki. Şimdi haftasonları gitmeniz çok mu uzun sürüyor?Malesef öyle bir ihtimal çok uzak. Çünkü memleketimi herkes istiyor. Merkez memur dolu olduğu için ilçelere veriyorlar. Ben de ne kadar yakınlaşsam o kadar iyidir diye düşündüm. En azından acil bi durumda atlayıp hemen gidebilirim. 1 saat sürüyor
Öyleyse gidilebilir tabi ki. Şimdi haftasonları gitmeniz çok mu uzun sürüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?