- 21 Aralık 2019
- 190
- 131
- 53
- 33
- Konu Sahibi Suzaannn21
-
Evet genetik tahlil ve kromozom temiz geldi doktorum beslenmeni değiştir dedi ben faydasını gördüm transfer oldunuz mu blast olmasada transfer yapıyor bazı merkezlerBenimde yumurtalarımda kalitesizlik olduğu için az sayıda ve blast aşamasına gelmeyen embriyolar oluştu. Beslenmenize dikkat etmiş miydiniz 3. Denemeniz olduğu için soruyorum o şekilde yumurta toplama işlem
Yaptırdınız mı hiç dikkat edip
Evet oldum şöyle ilk denemem de 7 taneden 1 adet oluştu oda Grade aşamasındaymış blast olmadan transfer yapıp denemek istediler ama tutmadı maalesef martta 2. Yi denemeyi düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak biraz takviye felan işte yeme içme alışkanlıgı onlara dikkat edeyim diyorm da bakalım hayırlısı artık.Evet genetik tahlil ve kromozom temiz geldi doktorum beslenmeni değiştir dedi ben faydasını gördüm transfer oldunuz mu blast olmasada transfer yapıyor bazı merkezler
Evet gayet güzel gelişmiş mesela son embriyolarınız. Deneye deneye anlaşılıyor bazı şeyler ya bende ilk denemeyle bunu anlamış oldumbenim de ilk deneme öyle oldu 3. Gün transfer yapıldı embriyoların gelişimi yavaşladığı için malesef olmadı. İkinci denemede embriyom blast oldu ama 3cc kalitedeydi malesef yine olmadı ve son denememde 5ab 5bb embriyom oluştu ben şok oldum yanibeklemiyordum açıkcası hep kötü olunca istemeden umudun azalıyor tabi çok emek verdim çok mücadele ettim. Malesef gebelik getirmedi ama olsun en azından şansım yükseldi yaklaştım diyorum az kaldı belkide
Yani kesinlikle beslenmeni değiştir bi çok faktör var bunu etkileyen kesinlikle arı sütü bal propolis karışımı incir kürü veya incirde tüketebilirsin ben kürünü yaptım 2 ay gıda takviyesi içeriği omega quenzim10 doktorun bu konuda öneride bulunabilir bol su mutlaka temiz havada yürüyüş yap kan akışı çok önemli yeşillik ağırlıklı taze fasulye brokoli ıspanak vs haşlanmış yumurta ben günde 2 tane tükketim bol bol meyve balık salata yani akdeniz usulü beslenme tarzına geçmek gerekiyor.Evet oldum şöyle ilk denemem de 7 taneden 1 adet oluştu oda Grade aşamasındaymış blast olmadan transfer yapıp denemek istediler ama tutmadı maalesef martta 2. Yi denemeyi düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak biraz takviye felan işte yeme içme alışkanlıgı onlara dikkat edeyim diyorm da bakalım hayırlısı artık.
Maşallah gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza rabbim bağışlasın bebişinizi saglıkla büyüsün inşallah. yani bana ikili umut oldunuz şöyle ki dondurlmuş embriyolarım var 5bc 4bc kalitede transfer olup negatifle sonuçlanan embriyolarım daha iyi oldugu için kafam çok karışmıyor değil.Ilk denemede kalitesi cok iyi degildi transfer edildi ama tutmadi 4.gun embriyosuydu. 2.denemede 4bc kalitede 5.gun embriyosu transfer edildi cok sukur tutundu ve dogali 42 gun oldu. Kalite her zaman basariyla sonuclancak degil kuzum rahim yapin o anki rahim duvari kalinligi bi suru etken var en basta embriyo icn mesela ilk 3 gun yumurta sonra sperm devreye giriyo kaliteyi belirlemek icin bizde es sorunu vardi. Cok şükür oglum saglikla doğdu allah sizede nasip etsin insallah
Evet Akdeniz usulü beslenme. bu tarz beslenmeyi yapıyoruz ama demekki eksik yapıyoruz bide ben ve eşim çok tatlı tüketiyoruz sanırım oda çok etkiliyor yaniYani kesinlikle beslenmeni değiştir bi çok faktör var bunu etkileyen kesinlikle arı sütü bal propolis karışımı incir kürü veya incirde tüketebilirsin ben kürünü yaptım 2 ay gıda takviyesi içeriği omega quenzim10 doktorun bu konuda öneride bulunabilir bol su mutlaka temiz havada yürüyüş yap kan akışı çok önemli yeşillik ağırlıklı taze fasulye brokoli ıspanak vs haşlanmış yumurta ben günde 2 tane tükketim bol bol meyve balık salata yani akdeniz usulü beslenme tarzına geçmek gerekiyor.
Evet Akdeniz usulü beslenme. bu tarz beslenmeyi yapıyoruz ama demekki eksik yapıyoruz bide ben ve eşim çok tatlı tüketiyoruz sanırım oda çok etkiliyor yani
İşlenmiş şeker. şimdi takviye için bi öneride bulundu bakalım onları kullanmaya başlayacağım.
tatlı ihtiyacını hurma siyah kuru üzüm kuru kaysı ve bitter çikolatayla gidermeye çalış canım arada kaçamak oluyorama azaltırsan faydası olur
Malesef dediğiniz gibi oldu deneyimleyip anladıkEvet gayet güzel gelişmiş mesela son embriyolarınız. Deneye deneye anlaşılıyor bazı şeyler ya bende ilk denemeyle bunu anlamış oldumsiz nerde tedavi görüyordunuz.
Evet bende Şişli memorial da görüyorum tedavi laboratuvarı için iyi dedikleri için tercih ettim bakalm hayırlısı inşallah iyi olur sonumuz hepimizinMalesef dediğiniz gibi oldu deneyimleyip anladıkinşallah bu tedaviniz son deneyiminiz olur rabbim daha fazla aratmasın. Canım ben diyarbakırda ugur değer hocamın yanında yumurta takibim yapıldı. Ugur hoca labaratuar için beni acıbademe bülent traşa yönlendirdi. Yumurta toplama ve transferim orda yapıldı. Kesinlikle merkez önemli kalite sorunun varsa çok etkisi oluyor labaratuarın.
Amin inşallah biz elimizden geleni yapalım kalite tabiki önemli ama çokta takılmamak gerek 3cc embriyo gebelik getiriyor burda çok okudum. Bende rahim filminden sonra dondurulmuşları transfer olacam hakkımızda hayırlısı olsunEvet bende Şişli memorial da görüyorum tedavi laboratuvarı için iyi dedikleri için tercih ettim bakalm hayırlısı inşallah iyi olur sonumuz hepimizin
Hayir hic oyle dusunme sen.olacak oldumu rabbim nasip eder kalite felan bunlar biyere.kadar nerde tedavi goruyorsunMaşallah gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza rabbim bağışlasın bebişinizi saglıkla büyüsün inşallah. yani bana ikili umut oldunuz şöyle ki dondurlmuş embriyolarım var 5bc 4bc kalitede transfer olup negatifle sonuçlanan embriyolarım daha iyi oldugu için kafam çok karışmıyor değil.
inşallah nasip olur isteyen herkeseHayir hic oyle dusunme sen.olacak oldumu rabbim nasip eder kalite felan bunlar biyere.kadar nerde tedavi goruyorsun
Hayırlısı olsun insallah canım allah en doğru zamanda nasip etsininşallah nasip olur isteyen herkeseacıbadem maslakta yumurta toplamam orda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?