- 18 Şubat 2018
- 118
- 40
- 98
- 34
- Konu Sahibi Umutluanne32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım orta kalite rabbim fırsat verince oluyor4BB canlı doğum çok şükür
Canım kaliteleri çok iyi maşallahBenm de 6.gun 5aa, 5 gün 4aa..
Doktor hangisini kullanır bilmiyorum.
Salı transfer olacağım insaAllah
Doktor da kaliteleri güzel dedi ama insaAllah tutarlar . 6.gun 5aa 5.gun 4aa dan daha mı iyi oluyor ki ?Canım kaliteleri çok iyi maşallah
Bunu ben de merak ediyorum benim embriyolarım 6.gün 5aa ve 3bbDoktor da kaliteleri güzel dedi ama insaAllah tutarlar . 6.gun 5aa 5.gun 4aa dan daha mı iyi oluyor ki ?
Siz yaptrdnz mi tüp bebek ?
Canım bir tabloya bak istersenBunu ben de merak ediyorum benim embriyolarım 6.gün 5aa ve 3bb![]()
Hayırlısı olsun canım inşallahDoktor da kaliteleri güzel dedi ama insaAllah tutarlar . 6.gun 5aa 5.gun 4aa dan daha mı iyi oluyor ki ?
4aa düşük 4ab kimyasal gebelik 4bb kimyasal gebelik son transfer 3ab ve 4bb ikiz canlı doğumBelki Sizede fikir olur diye paylaşmak istedim sizlerin hangi kalitede hadi paylaşalım
Maşallah canım ya bu post çok iyi oldu herkes öğrenmiş olur hangileri başarılı hangileri başarısız rabbim isteyen herkese versin benim bir tane tüp bebek ile dünyaya gelen çocugum var 5 yaşında şimdi tekrar istiyoruz ama tüp bebek başarısız oldu bu sefer4aa düşük 4ab kimyasal gebelik 4bb kimyasal gebelik son transfer 3ab ve 4bb ikiz canlı doğum
Canım takdiri ilahi demekki henüz zamanı değilmiş üzülme bak embriyon kaliteliymiş4AA çift embriyo transferim olumsuz sonuçlandı
4BB bir oğlum var rabbim istedikten sonra oluyorBelki Sizede fikir olur diye paylaşmak istedim sizlerin hangi kalitede hadi paylaşalım
Allah sağlık versin canım benim benimde bir oğlum var4BB bir oğlum var rabbim istedikten sonra oluyor
Ben doktora sormuştum 5. Gün blast olanı tercih ederiz demişti. Benim de 5. Gün 4bb 6. Gün 4abDoktor da kaliteleri güzel dedi ama insaAllah tutarlar . 6.gun 5aa 5.gun 4aa dan daha mı iyi oluyor ki ?
Allah bağışlasın cnm yavrunuAllah sağlık versin canım benim benimde bir oğlum var