Kaliteli Bebek Deterjanı

Bebek Deterjanı Olarak En Memnun Kaldığınız Ürün?

• Ankete Katılan
    221
bir yasina kadar dalan roxy kullandik..
ama daha sonra omo baby kullanmaya basladik.cnku lekeleri cikartmiyor sabun tozlari.
gayet memnunuz omodan..

Ek gıdaya tam geçene kadar DALAN ROXY TOZ SABUN kullandım sonra DALİN SIVI ya geçtim yumuşatıcı kullanmadım.Şimdi 20 aylık %90 çamaşırını ayrı yıkıyorum ama deterjan olarak eve persil sıvı aldım artık onunla yıkıyorum ve kendimize de yumuşatıcı kullanmıyorum.

roxy dalan kullanıyorum yumuşatıcı da dalin kullanıyorum dalinin sıvı deterjanını da arada kullanıyorum. ben çocuklarn vücudunun herşeyden mikroptan ve alerji yapacak şeylerden çok uzak kalmaması taraftarıyım. keza çoğu ülkede çocuk gelişimi kitapları okudum ve aynı kayıya vardım. oğlum alerji olmadı tozdan bile. çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık vücudu alışır bence.​

44 günlük bir kızım var hamileyken dalan roxy almıştım, yeni aldığım kıyafetleri yıkamak için, hala da kullanıyorum. şimdilik kaka lekelerini gayet iyi temizliyo, onun çamaşırlarını ayrı yıkıyorum yumuşatıcı ve calgon kullanmıyorum. sularımız çok kireçli olmasına rağmen çamaşırları yumuşacık çıkıyo, bazı arkadaşlar kalıntı olduğundan bahsetmiş ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım.

kızlar bence normal deterjanla yıkayın ben oqlumun camasırlarını hep secer ayrı yıkardım kı hala öyle yapıyorum normal arıelle yıkıyorum yumosda kullanıyorum fakat 2 kere durulatıyorum mıs qıbı cıkıyo makınadan hıcbıseyde olmuyo kucukken neye alısırsa öyle qıder alerjıye karsıda alıskın olması lazım cocukların dıye dusunuyorum :49:

Son düzenleme:
kesinlikle dalin sıvı öncelikle anti alerjen ve çamaşırlardan kolay çabuk durulanıyor. ayrıca bu sayade aynı çamaşırlarla 3 bebek büyüttük şimdi dördüncüye hazırlar ve halen ilk alındıkları gibi sapasağlamlar ve renkleri ağarmadı.

Kızlar OMO nun bebe deterjanına ne dıyorsunuz ?? Dalinle aynı değilmi bunlar illa dalin şartmı ??dalinin leke cıkartmadıgını duydumda.

Bence hangi deterjanın kullanıldığı pek önemli değil, önemli olan durulama süresi. Herhangibir bebek deterjanı ve yumuşatıcısı olabilir. En az iki veya üç durulama yaparsanız içiniz rahat eder. Çünkü özellikle yeni makineler yıkarken ve durularken çok az su kullanıyor. Bu da bir bebek için o çamaşırı sağlıksız yapar.

dalin ve omo yu duydum diğerleri hakkında bilgim yok. Konuyu güncel tutmak adına siz hangi deterjandan memnun kaldınız?

Aslında sabun tozları bebeğe özel sıvı deterjanlar falan bi yere kadar . ben dokturuma bu konuyu defelarca sordum ayrıca bebegimin yuzunde de egzamalari var . hocam dedin onerebilecegi özel bu deterjan yada benzer birşey varmı dedim yumuşatıcı kullanayim mi dedim hic biri faretmez sadece çift durulama yap yani deterjan kalmasın durulamaya dikkat et dedi bende öyle yapıyorum yumuşatıcı olarak ta yumos antialerjik olanı kulanniyorum . sabun tozuda bi deterjan sonuçta diğer sıvı deterjanlar da hepsi aynii bence arkadaşlar para tuzağı. Ha benim param çok harcarim sanane derseniz birşey diyemem :21:özetle tek dikkat etmeni nokta durulama konusu .

Mbktasarım çok haklısınız deterjan önemli değil eskiden sabun tozuyla yıkıyorlarmış bebek çamaşırlarını tertemiz o bebek bezleri parlamış birde elde yıkıyorlardı.gereksiz ince düşüncüler onlara zarar veren okadar çok şey varki deterjana gelene kadarinşallah iyi olsunlar

Mbktasarım çok haklısınız deterjan önemli değil eskiden sabun tozuyla yıkıyorlarmış bebek çamaşırlarını tertemiz o bebek bezleri parlamış birde elde yıkıyorlardı.gereksiz ince düşüncüler onlara zarar veren okadar çok şey varki deterjana gelene kadarinşallah iyi olsunlar
. Aynen öyle ..

benim bebeğim daha doğmadı ancak aldığımız kıyafetleri dalan roxy sabun tozu ile yıkadık. gayet memnun kaldım yumuşacık yaptı ve güzel de kokuyor. yumuşatıcı ben de kullanmıyorum şimdilik.

Etimatik cok onerildi ilk yikamayi yaptim ama henüz dogum yapmadim bor deterjani umarim önerildiği kadar iyidir ayrica Türk uretimi bor :)

Omo hipoalerjenik sıvı deterjanı kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım. En basit bir lekeyi bile çıkartmıyor. Dalin sıvı leke çıkartmada nasıl ?

ben oğlum için Benim Baby i kullanıorum. hiç alerji falan yapmadı. kıyafetleri hem yumuşacık yapıyo hem de mis gibi kokuyo. :))

Back
X