Kaliteli yumurtalar için

beyaz akadaşım senin yazından sonra baktımda netten safran yumurta gelişmesine yardımcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sen kullanıyormusun kulananI duydunmu artık hormon almak istemiyorum o yüzden bitkisel yöntemlere devam ediyorum bende

beyaz akadaşım senin yazından sonra baktımda netten safran yumurta gelişmesine yardımcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sen kullanıyormusun kulananI duydunmu artık hormon almak istemiyorum o yüzden bitkisel yöntemlere devam ediyorum bende

ben kullanıyorum. aktarın biri önermişti. ama ben de yeni başladım. daha bir hafta olmadı.

slmlar azönce burdan tanıştığım deniz35 arkadaşımın haberi beni çok sevndirdi neymiş Allah dan ümit kesilmezmiş.tüp bebekle olmayıp doğal yolla hamile kalanlardan o.ALLAH TAMAMAMINA ERDİRSİN.hamile kalanlar bize umut oluyo hepp.
bende bu ay hayıt tohumuna devam edicem beyaz arkadaşım safranı kullanıyo belki onuda bidaki aya artık :) önemli olan birazda kafamızı rahatlatmak inşş bunuda başarcaam.

hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese siz kader arkadaşlarıma en kısa zamanda bebiş versin inşallah:))
mucizenizi bekleyin kızlar zorlamayla gerçekten olmuyor dua edin hep yazılmışsa zaten rabbim veriyor ama zamanı gelmediyse ne yapsak boş..

beyaz arkadaşım ben o ballı hayıtı eşimin arkadaşı peteğiyle vermişti yedim bu arada bi kaç hafta hayıt suyunuda içtim daha önce 2 ay içmiştim pek bende etkisi olmuyor soğan suyu kadar.neyse zati canım içmekte istemiyo bu ara ne yalan söliyim :)napıyım adetten yumurtlama zamanına kadar yineçörekotlu karışım yedim şansımı denedim olursa olcak negelir elden dedim saldımmm

denizcim doğru sölüyon aslında okadar çabalıyoz nasip olmadıktan sonra bak benimkiler tutunmadı düştü zamanındaaa.neyse AALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN HEPİMİZEEE

beyaz arkadaşım ben o ballı hayıtı eşimin arkadaşı peteğiyle vermişti yedim bu arada bi kaç hafta hayıt suyunuda içtim daha önce 2 ay içmiştim pek bende etkisi olmuyor soğan suyu kadar.neyse zati canım içmekte istemiyo bu ara ne yalan söliyim :)napıyım adetten yumurtlama zamanına kadar yineçörekotlu karışım yedim şansımı denedim olursa olcak negelir elden dedim saldımmm
eşinin arkadaşı peteği ile verdi derken benim bahsettiğim vitesk diye bir şey zaten şişede satılıyor.

benim dediğim hayıt balı seninkide aynı değilmi ama bunun bi markası yoktu zati o ay yedim o kadar.ama bunların etkisi uzun zaman kullanmaya bağlı sanırsam.çünkü dediğim gibi çok etkisi omladı bana ama olsun rabbimin sunduğu bi nimet hepsi yeterki olacak olsun rabbim onun şifasını verir zati dimi :)ama insan istiyoki bişi içiyim birden yok olsun şu kisler yada istediğin an oluversin şu bebek ama nerde benim ilk istediğimde hamile kalmış olsaydım şimdi 2 yaşında çocuğum olcaktı hemide bir mayıs ayında doğacaktı ama bi tutsa o planlar değilmi ahh.artık sağlığıyla bi gelse bebişim kışı yazı yılı günü yok oluverse beni bile şaşırtsa :)Allah anne olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah benimdee

kaliteli yumurtalar için çabalıyan kalmamış artık pes etmiş gözüküyoruz :)
bende kanal 7 den bi tarif aldım onu yedim biraz ama çok zor geliyo yemesi yarım kavanoz yedim.içinde çörekotu bal hünnap vs.... var nette yazıyor serdem coşkunun programından alıntı.denedim ama yoğurtla yeniliyo.ben nedense tamamlayamadım bu ay önümüzdeki ay yemeğe devam edicem.doktora gitmediğim için bu ara bunları deniyom şifa ALLAHDAN.nisan gibi ege üniversitesine başvurup tüp bebek için tekrardan işlemlerimi başlatacağım artık tüp bebeksiz olcak gibi görünmüyor zati.3. denemem olacak keşke bi mücizede beni bulsada hiçbirine gerek kalmasaa..inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hanımlar merhaba,
okuyamadan yazdıklarınızı hemen yazayım dedim, bugün fox tv de, maranki ve ömer çelakıl birlikte bitkilerden bahsediyorlar,

1. zeytin yağı saf ve doğal olucak ve hem yenebilir hem de sürülebilir ağrıyan yerlere diyor. bu şekilde yağ üreten bir tek yer varmış, taş baskı sistemle, naturel sızma, sahibi hanım çok az yapıyormuş sende limitli, yakın çevresi ve kendi için, kadıncağız bu zeytin yağını nur suresinde okumuş öğrenmiş, şifalı olduğunu ve bu işe girmiş, yağı elde ettikten sonra, kasıkların amasaj yapmış, kocası ve kendi sabahları kahvaltıda ekmek banıp yemişler, domatesle, zeytinyağlı sebzelerde kullanmış ve 42 yasında hamıle kalmış, ancak zor bulunuyormuş, maranki diyorkı bu şekilde üretilen yağ varsa hemen alın kaçırmayın, adı onbironbir sonsuzluk muş yağın, bana iletişim bilgiisni öğrenecek anlatan hanım , bende isteyeceğim, neden olmasın hersey doğadan değil mi?, ayrıca saf ve doğal zeytinyağı innanılmaz lezzette bir yağdır. kimyasal katkı ve karışım yok, düşünsenize :),
2. sarı kantaron, sakinleştirici ve mutlu edici özelliği var diyor, zeytin yağında eritin ve sürün diyor veya çayını için diyor.
3. yumurtalık rezervi, kist miyom için, adaçayı, hayıt tohumu, aslan pencesi, civan perçemi, çoban çökerten bitkilerini çay olarak karıştırıp için diyor.
4. azo spermi olanlar, hodan adında bir bitkiden bahsetti, bununda çayını için diyor.

marankiden de alınabilir diyor ama tüm aktarlarda var daha hesaplı ben diyim size,

ve hanımlar şu viola ismindeki hap gerçekten süper, tüm bunları içeriyor, eczanemiz.com dan alınabilir,tomil herb viola diye geçiyor,

ayrıca, kuru üzüm, ,incir, her gün bir avuç yenebilir miş,

ayrıca fazla et yemeyin diyor, yenecekse de kuzu eti o da haftada 1 kez diyor.

duyar duymaz yazayım dedim sizlere :)))))))))))))))),
sevgiler,

Back
X