arkadaşlar kimseenin moralini bozmak istemem ama sizler zaten bu olayı okadar kafanıza takmışsınızki pisikolojikman kalmaz kalcaksada esra sürekli demiş zaten kalacağı olan kalıyor siz naparsanız yapın bende polikistik over var gebe kalmamı engelliyo eşimdede sipermde canlılık az doktor kesinlikle normal yolla gebe kalamazsın dedi adet olunca geldedi tüp bebek yapıcaz ben eve gittim akşam yattım sabak hiç gününden önce gelmeyen adetim birden geldi apar topar hastaneye gittim hemen ilçlarımı aldırttılar ödünç aldım tabi rapor çıkmadı hemen biyandan iğneleri kullanırken bi yandan rapor işleri öle evimde duramadımki ne kendim nede eşime bi kür yapi hep dışardaydım ikimizde o süreçte hep hazır yemekler yedik sonra yumurtalar toplandı 8 tane çıktı 5 i öldü 3 kaldı hepside iyi kalite çıktı ama 3 tane kalsa nolcak 1 tane yüklüyorlar önemli olan 1 olsun iyi olsun takılmayın 10-15 boşverin kaç yumurtanız olduğunu sizzdeğil doktorunuz takip etsin sizin zaten yükünüz ağır vel hasıl toplamadan 2 gün sonra yüklemem yapıldı ki herkez 5, gün transferi en kalitelisi diyor erken yükleme tutmuyo diyor transferden sonra ailemin evinde kaldım 6 kardeşiz ggırgır şamata hatta bi sabah uyuyorum erkek kardeşim durumumu unutmuş beni korkuttu yataktan nasıl zıpladığımı bilmiyorum birazda ben tutmadı diye çok rahattım 6, gün başladım test yapmaya nerdeyse hergün testte kocaman negatifi alıyodum oturuyodum gezmeğede gittim alışverişede çıktım yemeğede çıktım ama herşeyi yavaş hareketlerle yaptım transfer sonrası tek yediğimde tutması için antep fıstığı ve kabak çekirdeği duğmuştum hergün bimden 1 er paket alıp hepsini bitirdim ve asla kabız olmamaya çalıştım tuvaletim var ama yapamıyorum dimi hiç zorlamadım hemen çıktım lavabodan nerdeyse altıma yapcak gibi oldum yalandeğil ama pisikoloji işte lavaboya gidince yapamadoğom oldu allahıma şükür daha kalp atışını göremedim ama bugün 6 hafta 2 günlük teyzeleri bebişim sadece rahat olun siz huzurlu olinki oda nasıl huzurlu bir ortama geleceğini hissetsin unutmayın bizimkiler normal gebelik değil bize yüklendiklerinde 3 haftalık oluyorlar herşeyi hissediyorlar biz test yaptığımızdada tam 5 haftalıklar Allahım inşallah bana bebeğimi salıklıca kucağıma almayı sizlerede bian önce bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin