- 2 Kasım 2017
- 88
- 49
- 8
- 28
- Konu Sahibi Askeresiii
-
Fatura veya fis vermediler malesefHaklısımız tabi ki fatıurasını alın iade etmeyi deneyin kabul etmiyorlarsa tüketici haklarına başvurabilirsiniz.
Bende onun için pek emin değilim ya hijyenden dolayı değişim yapılmıyor ama giyemedim bileİc çamaşırı olduğu icin kabul edeceklerini hic sanmıyorum. Kozmetik ve camasirlarda asla degisim,iade almiyorlar. Kullanıcı hatasi deyip sizi suclarlar
İste ikna etmek mesele. Yine sansinizi deneyin, belki insaflı çıkarlar. Ay gecen gun a101 den hali örtüsü aldim,3 gun sonra iadeye gittim almiyolar. Bi cinnet herseyi çözdü de,ne sacma yani. Don degil ki giydin almayiz desinlerBende onun için pek emin değilim ya hijyenden dolayı değişim yapılmıyor ama giyemedim bile
Ahahha keske oyle olsa uzulmem en azindan bir kerede olsa kullandim derim :)Şey anlamasalar bari
Hani kasten yırtılmıs gibi
Insanlarin halki hic gozetilmiyor ya su duruma bakin hakkim olan sey icin bile supheye düşmüşümİste ikna etmek mesele. Yine sansinizi deneyin, belki insaflı çıkarlar. Ay gecen gun a101 den hali örtüsü aldim,3 gun sonra iadeye gittim almiyolar. Bi cinnet herseyi çözdü de,ne sacma yani. Don degil ki giydin almayiz desinler
Kıyamam ya eşinize yenisi gelene kadar anlatmayın adamın da hevesi gtmesinAhahha keske oyle olsa uzulmem en azindan bir kerede olsa kullandim derim :)
Kıyamam ya eşinize yenisi gelene kadar anlatmayın adamın da hevesi gtmesin
Canın saolsun alırsın yenisini olsun:))Ay söyledim bile :) eşim askerde ya onun yanına kalmaya gidicektim onun için almıştım onunda baya modu düştü
Teşekkür ederim:)Canın saolsun alırsın yenisini olsun:))
Yani ben o magazada çalışan olsam ya da sahibi almam. Ne bileyim çılgın bi gece sonunda yirtilmadiginiInsanlarin halki hic gozetilmiyor ya su duruma bakin hakkim olan sey icin bile supheye düşmüşüm
Ay çok komiksiniz yaYani ben o magazada çalışan olsam ya da sahibi almam. Ne bileyim çılgın bi gece sonunda yirtilmadigini
İşte tam da burda ikna kabiliyetiniz ortaya çıkacakAy çok komiksiniz yaevet sanırım bende öyle düşünebilirim ama alsin nolur ya gerçekten öyle bişey yok ya hem kocam askerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?