Kalitesiz Yumurta Problemi Olanlar

Efloral

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
157
52
48
Merhaba arkadaşlar, yumurta kalitesizliği sorununu yaşayan, bunun için nasıl bir tedavi uygulandığını ve nasıl bir çözüm uyguladığını paylaşabilir mi? Aldığınız takviyeler vs nelerdir?

Merhaba canım. Bende de yumurta kalitesizliği var. 2.5 yılda hiç gebe kalamadım. 3 aşılama, 1 tüp başarısız oldu. Daha sonra gittiğim doktorum bazı beslenme tavsiyelerinde bulundu. Arı sütü, bal, polen karışımı, avokado, kefir, efa daily balık yağı ve promotil women gibi bir vitamini birkaç ay kullandım. Daha sonra tüp bebek tedavisine başladık. Çok şükür bu sefer kaliteli bir embriyo elde edildi ve gebe kaldım. Bu beslenme tavsiyelerine uymanı öneririm. Allah isteyen herkese nasip etsin ve hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.

Arı sütü bal polen karışımı hangisi kullandınız? Okadar çok var ki insan güvenemiyor.

Orasını bilemiyorum. Biz bunları kullandık. Kaliteli embriyo elde edilmesinde bunlar mı etkili oldu, tedavi sırasında kullanılan ekstra ilaçlar mı, yoksa laboratuvar mı? Bilemiyorum.
Evet insan bilemiyor. Sanırım Ankarada tedavi oldunuz dimi

Hayır hiç olmadı
Ben de iki defa tüp bebek yaptırdım ama yumurta kalitesizliğinden dolayı transfer bile olamadım ama gariptir ki 4 defa normal yoldan gebe kaldım düşükle sonuçlandı ne yazık ki.tabi benim eşimin de bazı problekmeri var morfoloji ve hız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…