Arı sütü bal polen karışımı hangisi kullandınız? Okadar çok var ki insan güvenemiyor.Merhaba canım. Bende de yumurta kalitesizliği var. 2.5 yılda hiç gebe kalamadım. 3 aşılama, 1 tüp başarısız oldu. Daha sonra gittiğim doktorum bazı beslenme tavsiyelerinde bulundu. Arı sütü, bal, polen karışımı, avokado, kefir, efa daily balık yağı ve promotil women gibi bir vitamini birkaç ay kullandım. Daha sonra tüp bebek tedavisine başladık. Çok şükür bu sefer kaliteli bir embriyo elde edildi ve gebe kaldım. Bu beslenme tavsiyelerine uymanı öneririm. Allah isteyen herkese nasip etsin ve hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.
Ben birini Ankara'da adını bilmediğim bir yerden almıştım, birini de şuradan aldım: Özel Karışım Kestane Balı İle Iade Garantılı - n11.comArı sütü bal polen karışımı hangisi kullandınız? Okadar çok var ki insan güvenemiyor.
Memnun kaldınız mı peki gerçekten orjinal midirBen birini Ankara'da adını bilmediğim bir yerden almıştım, birini de şuradan aldım: Özel Karışım Kestane Balı İle Iade Garantılı - n11.com
Orasını bilemiyorum. Biz bunları kullandık. Kaliteli embriyo elde edilmesinde bunlar mı etkili oldu, tedavi sırasında kullanılan ekstra ilaçlar mı, yoksa laboratuvar mı? Bilemiyorum.Memnun kaldınız mı peki gerçekten orjinal midir
Evet insan bilemiyor. Sanırım Ankarada tedavi oldunuz dimiOrasını bilemiyorum. Biz bunları kullandık. Kaliteli embriyo elde edilmesinde bunlar mı etkili oldu, tedavi sırasında kullanılan ekstra ilaçlar mı, yoksa laboratuvar mı? Bilemiyorum.
Evet Ankara Bahçeci’deEvet insan bilemiyor. Sanırım Ankarada tedavi oldunuz dimi
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Umarım bana da nasip olurEvet Ankara Bahçeci’de
Rica ederim canım. Amin... İnşallah sen de gebe kalırsın ve hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Umarım bana da nasip olur
Ahh ahh benim derdim de bu işte.Daha önce kaç kere tüp bebek denediniz?Herkesin yumurtası kaliteli mi
Doktorunuz berfu hanımıydıEvet Ankara Bahçeci’de
Doktorumuz Selen Hanımdı. Embriyo geliştirilip dondurulana kadar o bizimle ilgilendi. Transfer sürecinde Selen Hanım rahatsızlığı nedeniyle orada değildi, Berfu Hanım ilgilendi. İkisi de bilgili, ilgili, insancıl doktorlar.Doktorunuz berfu hanımıydı
2 kez denedim ama ilkinde transfer olmadı malesef. İkincide transfer oldu o da negatif sonuçlandıAhh ahh benim derdim de bu işte.Daha önce kaç kere tüp bebek denediniz?
Siz nerede tedavi gördünüz?2 kez denedim ama ilkinde transfer olmadı malesef. İkincide transfer oldu o da negatif sonuçlandı
Normal yoldan gebelik oldu mu daha önce?2 kez denedim ama ilkinde transfer olmadı malesef. İkincide transfer oldu o da negatif sonuçlandı
Göztepe Medical Park'ta malesef kiSiz nerede tedavi gördünüz?
Hayır hiç olmadıNormal yoldan gebelik oldu mu daha önce?
Ben de iki defa tüp bebek yaptırdım ama yumurta kalitesizliğinden dolayı transfer bile olamadım ama gariptir ki 4 defa normal yoldan gebe kaldım düşükle sonuçlandı ne yazık ki.tabi benim eşimin de bazı problekmeri var morfoloji ve hız gibi.Hayır hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?