- 25 Ocak 2015
- 58
- 64
- 18
- 47
- Konu Sahibi mrsselingrape
-
merkeze gitmişiz tedavin devam ediyor mu?Gelecek tüp bebek merkeziydi benim. Insallah olumlu sonuc alirsiniz.
Ocak sonu şubat başiydi benim tedavim. Herşey yolundaydi ama yumurtalar kalitesiz çikinca işler degişti. Benim sadece sol tarafimda yumurta oluşumu var. Yumurta sayisinda sikinti yoktu ama kaliteleri cok kotu cikti. Oyle olunca da cok moralim bozuldu ve stres hat safaya cikti. Tabiki sonuç negatif. Siz Antalyali misiniz ? Benim esim antalyali oldugu icin orayi tercih ettik.Aynı
merkeze gitmişiz tedavin devam ediyor mu?
Akapunktur bircok kiside etkili olmus. Nasil bir plan cikardilar size? Kaç gun gitmek gerekiyor ya da tedaviden ne kadar once baslamali? Fiyat konusunda bilgi vermeniz mümkün mü? Ne çok soru sordummm hakkinizi helal edin. Ben diger basliklari fazla takip etmiyorum aklim karismaya basladi artik. Bu konuyu kendim açtigim için sadece buraya giriyorum. O yuzden fazla soru soruyorum. Sizler de eksik olmayin cevapliyorsunuz. Şimdiden herşey için teşekkürler.
Evet canım antalyalıyım benimde rezervim çok az yaşım 37 bir yumurta transfer ettiler sonucu bekliyorum yumurta kalitesi için arkadaşlar bazı kürler öneriyor burda görmüşsündür?sakın üzülme stres bu işin en baş düşmanıOcak sonu şubat başiydi benim tedavim. Herşey yolundaydi ama yumurtalar kalitesiz çikinca işler degişti. Benim sadece sol tarafimda yumurta oluşumu var. Yumurta sayisinda sikinti yoktu ama kaliteleri cok kotu cikti. Oyle olunca da cok moralim bozuldu ve stres hat safaya cikti. Tabiki sonuç negatif. Siz Antalyali misiniz ? Benim esim antalyali oldugu icin orayi tercih ettik.
slm arkadaşlar..bende 3kez tüp bebek tedavisi gördüm..ilk 2 sini ankarada bir merkezde yaptırdım yaptırmaz olaydım..ankara dışında oturuyorum..gelgitler oradaki muamele,yanlış ilaçlar beni umutsuz vakaa yaptılar..en yüksek dozlarda iğneler kullandım..yumurta rezerv azlığı sorunum..ilkinde tek yumurta oluştu zor bela..döllenmede kalite düşüklüğü oldu transfer olamadım..2.sinde yine tek yumurta bu sefer yumurta boş çıktı..yine yıkım oldu..doktorumuz kendileri prof oluyor bizimle konuşurken bir sonaraki tedavide hemsiresine dönüp bunda sonra ne yapabiliriz diye soran biri..tabiki bir müddet ara verdik..3. denememizde kendi şehrimizdeki merkezi tercih ettik iyi referanslar alarak..bu doktorum bana bir ay boyunca diyet verdi..et süt yumurta peynir mercimek patates nohut baklagiller yasak..sadece sebze yeşillik türü beslenme proğramı ilaveten biesteron e vitamini kapsülü verdi..nihayetinde kaliteli tek yumurtam oluştu..döllendi..bu benim içn çok büyük bir gelişme idi..transferim bile oldu o heyecanı ilk kez yaşadım..sonuç olumsuz oldu ama tutmadı..şimdi histeroskobi yapılacak neden tutmadı diye ve bu sefer ilaçsız takibimde yumurtanın durumuna bakılacak..ve yine diyete girdim ek olarak doktorum incir kürünü tavsiye etti daha önce ki hastalarında da iyi sonuç aldığı için..bu diyetle yumurta kalitesi arttıyormuş arkadaşlar benimde tek yumurtam oldu ama kaliteli oldu isterseniz sizde bu diyeti uygulayın derim ben..
Ben deslm arkadaşlar..bende 3kez tüp bebek tedavisi gördüm..ilk 2 sini ankarada bir merkezde yaptırdım yaptırmaz olaydım..ankara dışında oturuyorum..gelgitler oradaki muamele,yanlış ilaçlar beni umutsuz vakaa yaptılar..en yüksek dozlarda iğneler kullandım..yumurta rezerv azlığı sorunum..ilkinde tek yumurta oluştu zor bela..döllenmede kalite düşüklüğü oldu transfer olamadım..2.sinde yine tek yumurta bu sefer yumurta boş çıktı..yine yıkım oldu..doktorumuz kendileri prof oluyor bizimle konuşurken bir sonaraki tedavide hemsiresine dönüp bunda sonra ne yapabiliriz diye soran biri..tabiki bir müddet ara verdik..3. denememizde kendi şehrimizdeki merkezi tercih ettik iyi referanslar alarak..bu doktorum bana bir ay boyunca diyet verdi..et süt yumurta peynir mercimek patates nohut baklagiller yasak..sadece sebze yeşillik türü beslenme proğramı ilaveten biesteron e vitamini kapsülü verdi..nihayetinde kaliteli tek yumurtam oluştu..döllendi..bu benim içn çok büyük bir gelişme idi..transferim bile oldu o heyecanı ilk kez yaşadım..sonuç olumsuz oldu ama tutmadı..şimdi histeroskobi yapılacak neden tutmadı diye ve bu sefer ilaçsız takibimde yumurtanın durumuna bakılacak..ve yine diyete girdim ek olarak doktorum incir kürünü tavsiye etti daha önce ki hastalarında da iyi sonuç aldığı için..bu diyetle yumurta kalitesi arttıyormuş arkadaşlar benimde tek yumurtam oldu ama kaliteli oldu isterseniz sizde bu diyeti uygulayın derim ben..
siz diyetle baya bi yol almissiniz ne guzel. Insallah bir sonraki denemede yuzunuz guler. Ankarada hangi klinige gittiniz? Suan nerdesiniz ve hangi klinige gidiyorsunuz? Bir de diyet listesinde tam olarak neler var ve incir kurunu kac gun sure ile uygulamanizi onerdi?slm arkadaşlar..bende 3kez tüp bebek tedavisi gördüm..ilk 2 sini ankarada bir merkezde yaptırdım yaptırmaz olaydım..ankara dışında oturuyorum..gelgitler oradaki muamele,yanlış ilaçlar beni umutsuz vakaa yaptılar..en yüksek dozlarda iğneler kullandım..yumurta rezerv azlığı sorunum..ilkinde tek yumurta oluştu zor bela..döllenmede kalite düşüklüğü oldu transfer olamadım..2.sinde yine tek yumurta bu sefer yumurta boş çıktı..yine yıkım oldu..doktorumuz kendileri prof oluyor bizimle konuşurken bir sonaraki tedavide hemsiresine dönüp bunda sonra ne yapabiliriz diye soran biri..tabiki bir müddet ara verdik..3. denememizde kendi şehrimizdeki merkezi tercih ettik iyi referanslar alarak..bu doktorum bana bir ay boyunca diyet verdi..et süt yumurta peynir mercimek patates nohut baklagiller yasak..sadece sebze yeşillik türü beslenme proğramı ilaveten biesteron e vitamini kapsülü verdi..nihayetinde kaliteli tek yumurtam oluştu..döllendi..bu benim içn çok büyük bir gelişme idi..transferim bile oldu o heyecanı ilk kez yaşadım..sonuç olumsuz oldu ama tutmadı..şimdi histeroskobi yapılacak neden tutmadı diye ve bu sefer ilaçsız takibimde yumurtanın durumuna bakılacak..ve yine diyete girdim ek olarak doktorum incir kürünü tavsiye etti daha önce ki hastalarında da iyi sonuç aldığı için..bu diyetle yumurta kalitesi arttıyormuş arkadaşlar benimde tek yumurtam oldu ama kaliteli oldu isterseniz sizde bu diyeti uygulayın derim ben..
Antalyada Ali Fuat bey hakkinda ne dusunuyorsunuz? Biz cok ikilemde kaldik acaba hangisine gitsek diye.Evet canım antalyalıyım benimde rezervim çok az yaşım 37 bir yumurta transfer ettiler sonucu bekliyorum yumurta kalitesi için arkadaşlar bazı kürler öneriyor burda görmüşsündür?sakın üzülme stres bu işin en baş düşmanı
çok araştırdım bende nerdeyse herkes ikiye ayrıldı ben gönlümü mete beyden yana ferah tutttum ne biliyim birazda kaderciyim sanırım olacaksa her yerde olur diyeAntalyada Ali Fuat bey hakkinda ne dusunuyorsunuz? Biz cok ikilemde kaldik acaba hangisine gitsek diye.
Tesekkur ederim insallah hepimizin yuzu guler..Ankarada anatolia da iki tedavim oldu..ben eskisehirdeyim burada acibademe gidiyorum doktorum fatih ogunc hocam..diyetim ise ispanak pirasa brokoli gibi tum yesil sebzeler marul maydonoz dereotu yiyorum..ph 8ve uzeri su..(saka icuyorym ben)tavuk kesinlikle yasak (esimede)baklagil,mercimek kuru fasulte nohut patates pirinc yasak..et sut yumurta peynir yasak..haftada bir kez balik yiyorum..esime de et sut yumurta yogurt gibii protein beslenme verildi..ben sebze,esim protein agirlikli beslendi yani..inciri de bir hafta sonra kontrolde belli olucak sanirim devam et derse ederim bir iki ay..Ben de
siz diyetle baya bi yol almissiniz ne guzel. Insallah bir sonraki denemede yuzunuz guler. Ankarada hangi klinige gittiniz? Suan nerdesiniz ve hangi klinige gidiyorsunuz? Bir de diyet listesinde tam olarak neler var ve incir kurunu kac gun sure ile uygulamanizi onerdi?
Aslında şimdiye kadar rezevr azlığı yok deniliyordu, ilk tedavimde 1. kalite embriyom oldu tutmadı, ikincisinde ise döllenme sorunu oldu kalitesi yerlerdeydi, ondan sonraki denememde sadece 2 tane gelişti ve erkenden çatladı iptal oldu. Sonra yeniden denedik bu sefer 5 tane folükül vardı, sadece 2 tanesi olgun çıktı, diğerleri boş, ama teki döllendi bu seferde..
Bugün negatif aldım moral olarak çok kötüyüm, vücudum artık ilaçlara tepki veriyor, kalite için sadece inofolic içtim ama işe yaramamış belli, senin içtiklerinden bende alayım o zaman çok sağol canım. İnşallah kaliteli yumurtaların olur..
Merhaba canım bende fatih beyin hastasıyım hatta incir kuruyle güzel sonuç alan kişi benim önceden 4 yumurtam oluşurken incir kürü yaptığım ay 9 yumurtam oldu ve çok az ilaçla çok iyi gelişim gösterdi fatih bey gerçekten işinin ehli bir doktor çok doğru bir seçim yapmissinslm arkadaşlar..bende 3kez tüp bebek tedavisi gördüm..ilk 2 sini ankarada bir merkezde yaptırdım yaptırmaz olaydım..ankara dışında oturuyorum..gelgitler oradaki muamele,yanlış ilaçlar beni umutsuz vakaa yaptılar..en yüksek dozlarda iğneler kullandım..yumurta rezerv azlığı sorunum..ilkinde tek yumurta oluştu zor bela..döllenmede kalite düşüklüğü oldu transfer olamadım..2.sinde yine tek yumurta bu sefer yumurta boş çıktı..yine yıkım oldu..doktorumuz kendileri prof oluyor bizimle konuşurken bir sonaraki tedavide hemsiresine dönüp bunda sonra ne yapabiliriz diye soran biri..tabiki bir müddet ara verdik..3. denememizde kendi şehrimizdeki merkezi tercih ettik iyi referanslar alarak..bu doktorum bana bir ay boyunca diyet verdi..et süt yumurta peynir mercimek patates nohut baklagiller yasak..sadece sebze yeşillik türü beslenme proğramı ilaveten biesteron e vitamini kapsülü verdi..nihayetinde kaliteli tek yumurtam oluştu..döllendi..bu benim içn çok büyük bir gelişme idi..transferim bile oldu o heyecanı ilk kez yaşadım..sonuç olumsuz oldu ama tutmadı..şimdi histeroskobi yapılacak neden tutmadı diye ve bu sefer ilaçsız takibimde yumurtanın durumuna bakılacak..ve yine diyete girdim ek olarak doktorum incir kürünü tavsiye etti daha önce ki hastalarında da iyi sonuç aldığı için..bu diyetle yumurta kalitesi arttıyormuş arkadaşlar benimde tek yumurtam oldu ama kaliteli oldu isterseniz sizde bu diyeti uygulayın derim ben..
Tesekkur ederim insallah hepimizin yuzu guler..Ankarada anatolia da iki tedavim oldu..ben eskisehirdeyim burada acibademe gidiyorum doktorum fatih ogunc hocam..diyetim ise ispanak pirasa brokoli gibi tum yesil sebzeler marul maydonoz dereotu yiyorum..ph 8ve uzeri su..(saka icuyorym ben)tavuk kesinlikle yasak (esimede)baklagil,mercimek kuru fasulte nohut patates pirinc yasak..et sut yumurta peynir yasak..haftada bir kez balik yiyorum..esime de et sut yumurta yogurt gibii protein beslenme verildi..ben sebze,esim protein agirlikli beslendi yani..inciri de bir hafta sonra kontrolde belli olucak sanirim devam et derse ederim bir iki ay..
Merhaba canım bende fatih beyin hastasıyım hatta incir kuruyle güzel sonuç alan kişi benim önceden 4 yumurtam oluşurken incir kürü yaptığım ay 9 yumurtam oldu ve çok az ilaçla çok iyi gelişim gösterdi fatih bey gerçekten işinin ehli bir doktor çok doğru bir seçim yapmissin
merhaba benim de çok az yumurtam var onlar asla artmıyor malesefhiç üzülme kalite için tavsiyelerim, her akşam aytmadan önce 2 tane bioestoren hap kullanıyorum içinde 60 tane var ,bir de koenzim kullanıyorum.bunları sgk falan ödemiyor 250 tl yi falan bulabilir.çikolata,tatlı yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor.hazır yoğurt yemeyin.ben incir kürü çok yaptım bir ay çok faydasını da gördüm.bazı otlarıda kaynatıp içtim fayda görmediğim için bir şey diyemeyeceğim canım.her gün dua :) lütfen Allahım işimiz sende ol dersen olur herkese ver bize de ver.
Kaç yaşındasınız?Arkadaslar ben ocak 2015 te tup bebek denemesi yaptim. Gecen yil 1 aylik klomen tedavisi ile dis gebelik gecirmistim. Sag tupum alindi. Bu yil da tup bebek tedavisine baslayalim dedik. Hersey yolundaydi fakat opu isleminden sonra yumurtalarimin c grade 3. Kalite oldugu anlasildi.16 yumurta toplandi 12 adet dollendi fakat yumurtalar kalitesiz oldugu icin sadece 2 si transfer edildi. Digerleri dondurulmadi bile. Sonuc husran tabiki. Yumurta kalitesi aydan aya degisebilirmis. Ama tabi kesin bilgi degil bu. Benim sayi ile ilgili bir sikintim yok. Kalite ile ilgili bir durum var. Ben kaliteyi arttirmak icin ne yapabilirim? Onerilerinize ihtiyacim var.
Ben 30 yaşindayim. 2 yildir bebek sahibi olmaya çalisiyorum.Kaç yaşındasınız?
slm arkadaşım demek sizden bahsetmişti fatih hocam bize:}gercekten çok memnunum hocamızdan ve tüm çalışanlarından..bu sefer ilaçsız takip yapıcak hocamız bakalım..Allah ne göstericek inşallah olumlu sonuc alırsam yani yine kaliteli yumurtam oluşursa tek de olsa toplayıp dondurup öyle transfer olucam..sizin durumunuz ne peki olumlu sonuç aldınız mı?incir kürünü ne kadar süre ile kullanmıştınız?Merhaba canım bende fatih beyin hastasıyım hatta incir kuruyle güzel sonuç alan kişi benim önceden 4 yumurtam oluşurken incir kürü yaptığım ay 9 yumurtam oldu ve çok az ilaçla çok iyi gelişim gösterdi fatih bey gerçekten işinin ehli bir doktor çok doğru bir seçim yapmissin
benim sorunum yumurta rezerv azlığı..iki tane yumurtam oluşuyor en fazla..o da toplama esnasında teke düşüyor hep..diğeri ya küçük oluyor ya da boş çıkıyor..bu diyet yumurta kalitesini arttırmak için verildi bana canım..hocamız tekte olsa vucut yumurta üretebiliyor bunu kaliteli bir hale getirelim diye bu diyeti verdiğini söyledi.. yumurtalar bulunduğu ortamda daha iyi gelişiyorlarmış..gerçekten zor bir diyet,eşime protein ağırlıklı kendime sebze ağırlıklı yemek yapıyorum..kahvaltıda çokta birşey yiyemiyorum aslına bakarsan canım ama işte marul maydanoz zeytin pekmez türü şeyler yiyorum..domates biber onlarda hormonlu diye yiyemiyorum..kahvaltıda bildiğiniz aç kalıyorum biraz..zaten inciri içince çok tıkanıyor insan..incir kürünü yumurta sayım az diye verdi doktorumuz bana..hemen başladım adetliydim başladığımda devam ediyorum.Cnm senin bir rahatsızlığın Varmı ydi yoksa bunlar yumurta kalitesini artırmak için mi verildi.. baya çok şey yenmiycek demiş zor bir diyet kahvaltıda ne yiyosun peki...
İncir kürünü nasıl yaptınız.. tedaviyle mi başladınız. .
Bende sizin gibi yapiyorum kuru ama ilac vermedi bu sefer doktorum kendi halinde gelismesine bakicak yumurtaya..benim korkum ilacsiz gelisme olmassa bir daha tedaviye baslayamayacagim..maddi olarak cok yiprandik cunku..bu incir kurunun bosa gitmesi beni cok endiselendiriyor..Arkadaşlar ben incir kurunu ibrahim saracoglunun sayfasından bakıp uyguladim 8 tane inciri 3 bardak kaynayan içme suyunun içine atıp 15 dk daha kaynatip sabah ve akşam yemeğinden önce yada sabah aç karninada olur içtim tedaviden yani adet olmadan 10 gün önce başladım yumurta toplanincaya kadar zaten 25 gün kullanıp 1 hafta ara vermek gerekiyor sonra tekrar 25 gün http://mucizeiksirler.kadinlarkulubu.com.tr/2010/04/hamile-kalmak-icin-incir-kuru-ibrahim.html?m=1 burdan bakın daha ayrıntılı olur ve çok şükür o ay 9 tane follikul oldu 8i yumurta 7 side döllendi doktorum inanamadi ne yedin ne ictinde böyle güzel yumurtaların oldu diye gonal f 225 le başlamıştık tedaviye öyle güzel gelistilerki 2. kontrolde 187.5 sonra 150 sonra 137.5 sonra 112.5 en son 75 ünite ye düştü ilaçlar incir geliştirdi yumurtalarimi sonuca gelince su an hamileyim ama degerlerim düşük 2 güne bir kan veriyorum bakalım hayırlısıyla katlanacak mi yoksa kimyasal yada dış gebelik te olabilir
Bu arada umarim hamileliginiz devam eder ve bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz..Bende sizin gibi yapiyorum kuru ama ilac vermedi bu sefer doktorum kendi halinde gelismesine bakicak yumurtaya..benim korkum ilacsiz gelisme olmassa bir daha tedaviye baslayamayacagim..maddi olarak cok yiprandik cunku..bu incir kurunun bosa gitmesi beni cok endiselendiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?