- Konu Sahibi mrsselingrape
Ben sabah o konuyu baştan sona okudum. Topiğin sahibi maşallah çok azim etmiş sonunda güzel sonuca hatta sonuçlara ulaşmış. Yalnız anlamadığım bir kaç şey var beni aydınlatırsanız sevinirim.
1) Bal, çörek otu tarçın karışımı hangi günler kullanılacak ve kaç gün kullanılacak?
2) Soğan kürü adetten önce mi kullanılacak sonra mı ve kaç gün ?
3)Arı sütü ve polen karışımını hiç anlamadım... Nasıl kullanılacak, ne kadar kullanılacak.
Doktor olarak bu konuda kimlere güvenmeli. Gürgen klinik gerçekten farklı yöntemler denemiş. Ankara İstanbul fak etmez güvenilir doktorlar kimler?
Cnm şu anda bunların hepsini hatta fazlasını kullanıyorum.. dr olarak kime güvenilir inan hiç bir fikrim yok şuanda bende gürgan klinige gidiyorum.. şimdilik memnunum..
Nasıl kullanıldığına gelince
Arı sütü bal polen ben organik aldım bunları güvenilir bir Balcıdan bu karışımı yaptırabilirsin, netten de alanlar var.. Bunları aldığım yer karıştırdı kaliteli bir balla sabahları aç karnına yiyorum 3 ay yiyeceğim aralıksız. .
Çörek otu bal tarçın adetin 2. Günü başlayıp 12. Gün bırakıyorum 3 ay bu şekilde devam edeceğim..
Soğan Kuru adetin 7. Günü başlanır 15 gün devam edilir.. sonraki ay ise adete 10 gün kala tekrar başlanır..
Ben bu şekilde yapıyorum ynz06 da bu şekilde yapmıştı... ben de ynz06 arkadaşımın önerileriyle kullanıyorum.. başka sormak istediğin varsa cevaplarım. .