Kalitesiz yumurtası olup gebe kalanlar

Akgun gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
34
17
38
32
Selam hanımlar, tüp bebek tedavisi görüyorum 21 aralık yumurta toplama işlemi yapıldı eşimde ve bende sorun görünmüyordu fakat bugün hastaneden telefon geldi toplanan 20 yumurtadan 18 nötr denildi sadece 2 yumurtaya dölleme işlemi yapacaklar onlarda sağlıklı olacak mi olmayacak mı belli değil henüz. Kalitesiz yumurtası fazla olup tek yada 2 yumurta ile hamile kalan var mı?

Slm benimde bugün yumurta toplama işlemim vardı ve bütün yumurtalarım boş çıktı o kadar üzüldüm ki böyle bir olayla karşılaşan varmı? Hormon testim 407 iydi ona rağmen bir tane bile yumurtam sağlam değildi ne güzel sende en azından 2 tane yumurta sağlammış umarım güzel embriyolar elde edip hamile kalırsın.

Merhaba sizin sorununuz neydi?

Olmadı canım ne yazık ki o 2 embriyoda gelişim göstermedi tedavim iptal oldu çok üzüldüm çok ağladım o kadar umutluydum ki

Merhaba sizin sorununuz neydi?
Sebepsiz infertilite denildi hep bize yumurtalar kalitesiz çıkınca doktorum bu nedenle hamile kalamadigimi söyledi yumurtalar hep kalitesiz olur mu acaba onuda bilmiyorum 2 senede hiç mi kaliteli yumurtam olmadibacaba

Sebepsiz infertilite denildi hep bize yumurtalar kalitesiz çıkınca doktorum bu nedenle hamile kalamadigimi söyledi yumurtalar hep kalitesiz olur mu acaba onuda bilmiyorum 2 senede hiç mi kaliteli yumurtam olmadibacaba
İllaki aslında olması lazım mesela kilo , beslenme düzeni , egzersizler etkiliyor diyorda acaba genetik bişey mi ki. Yolumuz çok uzun ve yorucu maalesef

İnşallah diğer embriyolar tutar Kaliteli olup 5 embriyosu olanın hiç biri tutmuyor bi bakıyorsunuz 1 embriyosu çıkanın o bir tanesi bile tutuyor o yüzden Dualarım sizinle
Benim hic sağlam yumurtam çıkmadı malesef, ama inşallah bir dahaki denememde yumurtalarım böyle boş cıkmazlar. Teşekkür ederim canım benim de duam tüm anne olmak isteyenlere

Olmadı canım ne yazık ki o 2 embriyoda gelişim göstermedi tedavim iptal oldu çok üzüldüm çok ağladım o kadar umutluydum ki
Çok çok üzüldüm canm ama hayırlısı buymuş demekki anlayabiliyorm seni. bana da herkes hayırlısı nasip dediğinde benim kafam başka yerdeydi o üzüntü o umudun boşa çıkması insanı nasıl yıpratıyor yaşayan bilir. Allah bizlere hayırlısını nasip etsin inşallah bizler kader arkadaşıyız bizi en çok biz anlarız

Çok çok üzüldüm canm ama hayırlısı buymuş demekki anlayabiliyorm seni. bana da herkes hayırlısı nasip dediğinde benim kafam başka yerdeydi o üzüntü o umudun boşa çıkması insanı nasıl yıpratıyor yaşayan bilir. Allah bizlere hayırlısını nasip etsin inşallah bizler kader arkadaşıyız bizi en çok biz anlarız

Canim yumurta kalitesi her ay degisir. Yumurtanin bos çıkmasının nedeni erken çatlayıp falikulden ayrılması olabiliyor. Hepsi erken catladiysa doktor fasikül içine girse de yumurta bulamamış olabiliyor. Kalitesiz olsa o kadar falikul olmazdi

Bendede 15 ten fazla folikul vardi amaopud helsi bos dendi bole durumlar olabiliyormu yoksa verilen ilaclqrdan kaynaklimi

Bendede 15 ten fazla folikul vardi amaopud helsi bos dendi bole durumlar olabiliyormu yoksa verilen ilaclqrdan kaynaklimi
Ilac yuksek dozda olunca erken catlayabiliyor ve falikullerden yumurta cikiyor. Doktor yumurta toplama zamanı falikule girdiğinde yumurta bulamiyor. Her zaman olacak diye bir sey yok. Genelde doktor hatasi aslinda ilac dozunu ayarlamamak ile ilgili iste. Benim bildiğim oyle ama yanlış bilgi de vermek istemem. Bir kac uzman doktorla gorusun isterseniz.

Anladim coktesekkurederim

Daha önce doğal yoldan gebelik yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…