Kalkık burun sıkıntısı :/

Banada birisi yorum yapabilir mi :/

Eklentiler

• E0B0A772-F960-49E0-AFB9-39A6E389CFD8.webp
    E0B0A772-F960-49E0-AFB9-39A6E389CFD8.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 176
Bu benimkiyle aşağı yukarı aynı. Sizinki cidden çok çok erken henüz. Benim burnum alçı çıktıktan hemen sonra biraz düştü. Bantlarla filan da ekstra kaldırıyorlar galiba. Fakat devamında düşmedi.

Alçı çıktıktan sonra biraz düşecektir çok büyük ihtimalle. Sonra da daha yavaş bir şekilde düşer umarım.

Ameliyatın 3 .günü :/

Eklentiler

• 4613D140-1D44-46BC-818F-5AA6209F105A.webp
    4613D140-1D44-46BC-818F-5AA6209F105A.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 176
Bu benimkiyle aşağı yukarı aynı. Sizinki cidden çok çok erken henüz. Benim burnum alçı çıktıktan hemen sonra biraz düştü. Bantlarla filan da ekstra kaldırıyorlar galiba. Fakat devamında düşmedi.

Alçı çıktıktan sonra biraz düşecektir çok büyük ihtimalle. Sonra da daha yavaş bir şekilde düşer umarım.
Sizinki nasıldı var mı fotoğrafı

Anlaşılan bir dudak dolgusu yaptıracağız bunun başka bir çözümü yok gibi , normalde burun ucum düşük dudaklarım ince olması çok sıkıntı olmuyordu şimdi alan açılınca gerçekten baya bi kötü duruyor dudak burun mesafesi uzak ,

1 2 ay sonra net kalkikligi ortaya çıkar şuan 3 4 günlük ateli üstünde. Burun şu haliyle güzel ama dizin şurada yakışır mi bilemem. Istediği kadar 3k burun olsun alna ve çeneye uyuyorsa güzel duruyor o da ödemler geçince belli olur

Beybi istemesen de düşecek. Yerçekimi diye lanet bir kural var, yaşlanma diye bir süreç var. Kalkıklığından daha çok kafana takabileceğin şeyler var, onları doktora sor mutlaka.
Kimi burun hiç düşmüyor,sadece oturuyor.Tanyeli'nin burnu mesela yıllardır alnına çakılı halde daha dolu örnek var

Az da olsa bir düşme var gördüğünüz gibi. Ama atel çıktıktan sonra bir daha düşmedi gibi geliyor bana.
Sizinki sargılı haliyle evt benimkine göre kalkık değil , benim ki sargılı halde ilken bile aşırı kalkık , sizinki inmiş evt umarım benimkide böyle iner :/ yoksa gerçekten bu şekilde zor

1 2 ay sonra net kalkikligi ortaya çıkar şuan 3 4 günlük ateli üstünde. Burun şu haliyle güzel ama dizin şurada yakışır mi bilemem. Istediği kadar 3k burun olsun alna ve çeneye uyuyorsa güzel duruyor o da ödemler geçince belli olur
Evt benim aşkım kavisli değil düz , kaldıki çenem de aşırı sivri değil malesf :/

Sizinki sargılı haliyle evt benimkine göre kalkık değil , benim ki sargılı halde ilken bile aşırı kalkık , sizinki inmiş evt umarım benimkide böyle iner :/ yoksa gerçekten bu şekilde zor
Nasıl kalkık değil, daha ne kadar kalkık olsun skdnodndk

Bana aynı gibi geldi. Daha yakından ve düz (yatay değil) dururkenki halini paylaşırsanız daha iyi anlaşılabilir.

Nasıl kalkık değil, daha ne kadar kalkık olsun skdnodndk

Bana aynı gibi geldi. Daha yakından ve düz (yatay değil) dururkenki halini paylaşırsanız daha iyi anlaşılabilir.
Şöyle sizinki daha hafif benim kalkıklıgım yanında onu demek istiyorum

Back
X