Kalkık burun sıkıntısı :/

Fotoğrafta belli olmuyor pek ama aşırı 5 kat 6 kat kalkık

Eklentiler

• 8995216F-1E58-49BB-9387-BAACDAC3980C.webp
    8995216F-1E58-49BB-9387-BAACDAC3980C.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 211
Ne güzel yorumlar yapıyoruz biz 🤪 kendimize gelince de boyle olabilsek...Berdan Mardini & Michel Jakcson Mixx
Yok ama ben ilk hafta bu kadar panik değildim cidden. Atel çıkıp bant takıldığında çok düzgündü zaten. Ne zaman bant çıktı, burun deliklerini ortada gördüm, o zaman delirdim. Bant kalkınca burun ucu bile yukarı doğru pırtladı nasıl olduysa. Sonra zaten kemikler şişmeye başladı vs.

Eklentiler

• 20220703_132355_184.webp
    20220703_132355_184.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 172
Teşekkür ederim, derim ince değil fakat, orta-kalın arası. Yüzüme hiç yakışmadı bu kalkıklık, burunla beraber dudağım da kalkmış, burun-dudak arası mesafem çok uzadı ve tuhaf gözüküyor. Önden ve 45 derecelik açıda da burun delikleri çok ortada. Başka problemler de var zaten. Bir de doktora özellikle kalkık olmasın dediğim için moralim çok bozuk.
Yıllardır alıştığınız burun bir anda değişti ,yadırgamanız çok normal.ayrıca yeni ameliyat olan hiçkimse burnunu beğenmez.yalnız değilsiniz yani.çevremde burun estetiği olan herkes ilk 1 yıl pişman oldu.sonra iyiki dedi.ayrıca dudak ve burun arası mesafe ,dudağınıza azcık dolgu uygulaması ile azaltılabilir

Yıllardır alıştığınız burun bir anda değişti ,yadırgamanız çok normal.ayrıca yeni ameliyat olan hiçkimse burnunu beğenmez.yalnız değilsiniz yani.çevremde burun estetiği olan herkes ilk 1 yıl pişman oldu.sonra iyiki dedi.ayrıca dudak ve burun arası mesafe ,dudağınıza azcık dolgu uygulaması ile azaltılabilir
1 yıl sonra beğenen olduğu gibi hiç beğenmeyip revizyona girenlerde çok fazla ..

1 yıldan önce olmuyor demi revizyon, benim septik deviasyon vardı , burnu aşırı kısalttı ondan böyle oldu sanıırm septumu çok kesti

Benim hiç böyle bi talebim olmadı , aşırı kalkık gibi . Deviasyonu düzeltip Tatlı bir kavis vericem demişti . Gittiğim güne lanet olsun gerçekten

Evt 4. Gün ama bariz belli aşırı kısa burnum ve aşırı kalkık her şeyin aşırısı yani , bunu ateş çıkmadan da anlayabiliyorum malesf :/

Evt 4. Gün ama bariz belli aşırı kısa burnum ve aşırı kalkık her şeyin aşırısı yani , bunu ateş çıkmadan da anlayabiliyorum malesf :/
Hayır anlayamazsınız. Benim yazdıklarıma ve fotolara da bakmadınız galiba. Bu şekilde doktora gitmeyin sakın çünkü sizi direkt psikiyatriye yönlendirir.

Back
X