Kalkık burun sıkıntısı :/

Hayır anlayamazsınız. Benim yazdıklarıma ve fotolara da bakmadınız galiba. Bu şekilde doktora gitmeyin sakın çünkü sizi direkt psikiyatriye yönlendirir.
Neden gönderir ki onun yaptığı işlem yüzünden bu halledeyim fotoğraflarda gerçekten belli olmuyor ama gerçekte görseniz anlardınız halimi ,

Neden gönderir ki onun yaptığı işlem yüzünden bu halledeyim fotoğraflarda gerçekten belli olmuyor ama gerçekte görseniz anlardınız halimi ,
Hayır anlamazdım. DAHA ATEL BİLE ÇIKMADI. Atel çıktıktan sonra ne kadar düşmüş burnum görmediniz mi? Askı bantlarla burun ucunuz yukarı kaldırılıyor. Atel ve bantlar çıkınca düşmeye başlayacak.

Şu an burnunuzu görmüyorsunuz. Bantlar vs çıkınca burnunuzda gerçek bir deformasyon çıkma olasılığı var. Bantlar yüzünden burun deliklerinin tamamı, şekli bile gözükmüyordur. Bütün bunlara hazırlıklı olun. Burun delikleri asimetrisi, şişlikler, vs. Önümüzdeki aylarda burnunuzun görüntüsü sürekli değişecek. Uzun bir iyileşme süreci var. Şimdiden böyle endişelenirseniz işiniz çok zor. Gerçek bir deformasyon çıkmaz umarım.

Bakın bakalım tekrar çektim

Eklentiler

• 88FFBDEC-75B5-43C2-83A4-F9B64094532E.webp
    88FFBDEC-75B5-43C2-83A4-F9B64094532E.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 145
  • 891E2AAA-951C-4A33-8AD1-6C9757652C64.webp
    891E2AAA-951C-4A33-8AD1-6C9757652C64.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 144
  • C7FF87F0-A5E5-4255-8B3F-9E374328A466.webp
    C7FF87F0-A5E5-4255-8B3F-9E374328A466.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 139
Şu burnumuzun ortasındaki direk gibi şey var ya işte o çıkacak demi aşagıya doğru evt sizinkinde öyle olmuş , o kadar olsa bile razıyım ben . Ben o direk gibi şeye takılıyorum kalıp gibi

Benim psikolojim gerçekten kaldırmadı bu olayı , çünkü neden biliyo musunuz , ben kalkık yap şununyap bunu yap demedim , nefes alma sorunumu gider hafif 2 m gibi kemer vardı onu al ve hafif kavis olsun dedim , dediğim bu .

Şu burnumuzun ortasındaki direk gibi şey var ya işte o çıkacak demi aşagıya doğru evt sizinkinde öyle olmuş , o kadar olsa bile razıyım ben . Ben o direk gibi şeye takılıyorum kalıp gibi
Atel işte o. Plastik parçayı diyorsunuz. Evet o çıkacak, sonra belki tekrar bant takacak, 15. günde filan bantlar da çıkınca ilk defa burnunuzu görebileceksiniz, ki o da son hali olmayacak yani.

Düşmemesi mümkün değil, doktorun söylemiş olması lazım.

Benim psikolojim gerçekten kaldırmadı bu olayı , çünkü neden biliyo musunuz , ben kalkık yap şununyap bunu yap demedim , nefes alma sorunumu gider hafif 2 m gibi kemer vardı onu al ve hafif kavis olsun dedim , dediğim bu .
Yok anlıyorum, ben de aynı şekilde kalkık burun istemiyorum demiştim ve burnum kalkık oldu. Ama daha 1. haftadan kendinizi mahvetmeyin. Zaten çok zor bir süreç.

Şu burnumuzun ortasındaki şey , onu diyorum tam adını bilmiyorum . Normalde o aşagıya doğru olur ya onu demek istedim

Eklentiler

• 00912A03-D569-4622-901A-586DEB9A19CA.webp
    00912A03-D569-4622-901A-586DEB9A19CA.webp
    16 KB · Görüntüleme: 140
Şu burnumuzun ortasındaki şey , onu diyorum tam adını bilmiyorum . Normalde o aşagıya doğru olur ya onu demek istedim
Kolumella. Normalde aşağı doğru olmaz, kişiden kişiye değişir. Düşük burunlularda aşağıda olur. Adam onu düzeltmiş. Sadece kolumella düşmeyecek, burnunuzun ucu komple düşecek. Sadece kolumella düşse bu deformasyon olurdu.

Çok teşekkür ederim , gerçekten iyi değildim ben biraz olsun rahatlıyorum. Allah razı olsun yazan herkesten , aklıma kötü kötü şeyler geliyordu düşünün o derece , demek ki sağlam psikoloji gerekiyormuş , bende de o yokmuş , daha sağlam durmalıyım. Birde dalga geçerler neydi noldu derler diye çok korkuyorum , normalde benim burnum güzeldi ,yüzüm kendime göre güzeldi . Eşime bile zindan ettim hayatı gerçekten 😔😔

Çok teşekkür ederim , gerçekten iyi değildim ben biraz olsun rahatlıyorum. Allah razı olsun yazan herkesten , aklıma kötü kötü şeyler geliyordu düşünün o derece , demek ki sağlam psikoloji gerekiyormuş , bende de o yokmuş , daha sağlam durmalıyım. Birde dalga geçerler neydi noldu derler diye çok korkuyorum , normalde benim burnum güzeldi ,yüzüm kendime göre güzeldi . Eşime bile zindan ettim hayatı gerçekten 😔😔
Yardımcı olabildiysem sevindim. Biraz da araştırmayla alakalı. Bu süreçte iyi araştırma yapın, iyileşme süreci nasıl oluyor öğrenin. Hazırlıklı olun.

Burnunuz yine güzel olur bence, dediğim gibi, görmüyorsunuz bile, burun ucundaki o bantlar burnu yukarı kaldırıyor. Atel çıkıp ödemler azaldıkça düşecek. Benimki kadar bile düşse yetermiş zaten, bana yetmedi o, hâlâ kalkık geliyor 😂

Back
X