Kalkık ve kavisli burun mu, yoksa doğal bir burun mu?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar ben 3 ay önce ameliyat oldum. Kemer düzeldi çok hafif ucu kaldırıldı. Ama şimdi diyorum acaba doğal değilde hafif kavisli daha küçük bir burun mu isteseydim. Yüzüme yakışırdı. Tabi artık ikinci bir ameliyat düşüncesi yok aklımda şimdilik ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda doğal mı küçük kalkık kavisli mi? Her yüze farklı burun olmalı tabi ama. Nasıl burunları beğeniyorsunuz?

Her burun güzeldir yüze yakıştığı sürece. Fotoğraf atabilirseniz yorumda bulunulabilir ama bu şekilde çok da sağlıklı cevaplar alacağınızı düşünmüyorum.

Kavisli ve kalkık çok büyüük risk... burun deliklerin kocaman görünebilir...ya da kalkık olurken sırtı cok oyulabilir...yoksa ben hafif kaljik burunlari severim. O yüzden bence güzeldir burnunuz

Kavisli ve kalkık çok büyüük risk... burun deliklerin kocaman görünebilir...ya da kalkık olurken sırtı cok oyulabilir...yoksa ben hafif kaljik burunlari severim. O yüzden bence güzeldir burnunuz
Kesinlikle ben de bu riski almak istemediğim için doğal sadece kemerin düzeldiği bir burun istedim

Yoo bence çok iyi yapmışsınız.Bende estetik olucam yazın.Ama sadece burun kemiğimi yanlardan incelticem.Onun haricinde dokunmayacağım.Önemli olan ince olması benim için.Burun kocaman olduktan sonra kavisli,kalkık bir şey ifade etmiyor

Kalkık burun oluncada ucunun inmesini bekleyecek ve ne kadar iner, nasıl durur son halini görmek için bekleyeceksiniz. Benim 3 ay dolmak üzere misal ve burun ucum henüz yeterince inmediği için kimbilir daha ne kadar böyle gezicem 😁 bilsem süreci, hiç bulaşmazdım. Bence doğru karar vermişsiniz:)

Kalkık burun oluncada ucunun inmesini bekleyecek ve ne kadar iner, nasıl durur son halini görmek için bekleyeceksiniz. Benim 3 ay dolmak üzere misal ve burun ucum henüz yeterince inmediği için kimbilir daha ne kadar böyle gezicem 😁 bilsem süreci, hiç bulaşmazdım. Bence doğru karar vermişsiniz:)
Merhaba doktorunuzu öğrenebilir miyim? Ve memnun kaldınız mı?

Merhaba doktorum Alper Yenigün. Nefes problemim vardı öncelikli olarak şimdi iyi nefes alıyorum. Ama estetik açıdan henüz bişey demem için erken gibi,henüz oturmadı burnum, kalın deriliyim.

Benim kalkık kavisli ve küçük. Aylarca aynaya bakamadım üzüldüm. Sonra alıştım mecburen :)

benimde burnum kemerli bende yaptırmak istiyorum ama korkmuyor değilim hem doğal olsun hemde acı cekmeden olsunistiyorum çok şey istiyorum :D

Yaa ben de hep doğal istedim de şimdi olmuşken biraz daha mı kalkık olsaydı diyorum. Teşekkür ediyorum.

Çünkü ameliyat öncesi tedirginlik oluyor ama bittikten sonra o kadar da büyütmeye gerek yokmuş hissi bu acabaları getiriyor akla😁

Çünkü ameliyat öncesi tedirginlik oluyor ama bittikten sonra o kadar da büyütmeye gerek yokmuş hissi bu acabaları getiriyor akla😁
Aynen öyle gerçekten ben neler yaşadım çok korkuyordum hatta en büyük korkum kavisli kalkık bir burun olmasıydı. Şimdi niye öyle şeyler düşünüyorum ben de anlamadım🤪

Back
X