Kalmak istemediğini yerde kalmak

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar siz kalmak istemediğiniz bir yerde kalsaydınız , benim kaldığım yerde evde de çevrede de hiç huzurum yok elim de olsa 1sn durmam , ama cok çaresizim evde de babam kaynaklı sorumum hem yaşlı hem gerikafalı sürekli bana hakaret edip duruyor , yediğimi içtiğimi söylüyor , bulunduğum çevre deki insan lar da cok kötü fesat , cok çaresizim zor dayanıyorum , hiç mutlu değilim .

Ne olursa olsun bence baban hakkında bu şekilde bahsetmemelisin. Okuyor musun gündüzleri çalışmayı düşündün mu biraz olsun evden uzaklaşıp farkli arkadaşlar edinebilirsin

Bakın eğer fake değilseniz lütfen buraya yazdıklarınızın aynısını gidip bir psikiyatriye falan anlatın
.bakalım ne diyecek? Ciddiyim dalga geçmek için demiyorum.

Merhaba arkadaşlar siz kalmak istemediğiniz bir yerde kalsaydınız , benim kaldığım yerde evde de çevrede de hiç huzurum yok elim de olsa 1sn durmam , ama cok çaresizim evde de babam kaynaklı sorumum hem yaşlı hem gerikafalı sürekli bana hakaret edip duruyor , yediğimi içtiğimi söylüyor , bulunduğum çevre deki insan lar da cok kötü fesat , cok çaresizim zor dayanıyorum , hiç mutlu değilim .
Herkes cok kotu fesat olamaz.

Kalmak istemiyorsan kalma.
Yedigin ictigin hesap ediliyor
Hakaret goruyorsun
Bir tane iyi yurekli insan yok(!)
Mutsuzsun
Zor dayaniyorsun...
Bundan daha kötū bir yerleske arasan da bulamazsin bu durumda:KK57:

O değil de şu eski konunuzda evinize gizlice komşunuz girmişti ya o zaman da sormuştum şimdi de soracağım. Çok merak ettim gizli giren kişinin kiziyla girdiğini nereden biliyorsunuz?

Kardeşin ablan abin falan yokmu tek cocukmusun bir sure gidip yanlarında kalsan annen baban kendini idare ediyorsa abin ablan vs onlarla kalıp orda bir iş bulsan bir süre para biriktirip ayri bir eve çıksan

Kardeşin ablan abin falan yokmu tek cocukmusun bir sure gidip yanlarında kalsan annen baban kendini idare ediyorsa abin ablan vs onlarla kalıp orda bir iş bulsan bir süre para biriktirip ayri bir eve çıksan
Var ama o tek başına yaşamıyor uygun değil benim için

En azından kalacak yerin var oradan ayrılsan ne olacak başına daha kötü şeyler gelmeyeceği ne malum anne baba ne kadar kötü olursa olsun bence kötü şeyler yapma çok duyuyoruz böyle kötü yola düşen insanları ki bende bu durumdayım sakın ha kardeşim bazı insanların anne babası bile kötü olurken dışarıdakileri sen düşün ona göre karar ver düşün taşın biliyorum zor ben bu hayatta herşeyi gördüm .. bende yapayalnızım ama tam tersi ailem var yanımda çok şükür onlar olmasa kafayı yemiştim şuan zaten çok aklı yerinde biri sayılmam ya neyse psikolojik destek almanı tavsiye ederim :bicak:

Back
X