- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 35
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Yok ama hiç huzur vermiyor, lise , hayatım da biri yokBabada alkol var mi ? yoksa sukret.
yas kac
egitim durumun nedir
evlilik bir care degil ama hayatinda biri var mi
Okumuyorum uzaklaşma şansım yok hapis gibiyimNe olursa olsun bence baban hakkında bu şekilde bahsetmemelisin. Okuyor musun gündüzleri çalışmayı düşündün mu biraz olsun evden uzaklaşıp farkli arkadaşlar edinebilirsin
onu takmamaya calis demesi kolay ama surekli evde oldugun icin kafanin baska yere yonlendirmen cok zor oluyor sanirim. Calismana izin yok muYok ama hiç huzur vermiyor, lise , hayatım da biri yok(
Herkes cok kotu fesat olamaz.Merhaba arkadaşlar siz kalmak istemediğiniz bir yerde kalsaydınız , benim kaldığım yerde evde de çevrede de hiç huzurum yok elim de olsa 1sn durmam , ama cok çaresizim evde de babam kaynaklı sorumum hem yaşlı hem gerikafalı sürekli bana hakaret edip duruyor , yediğimi içtiğimi söylüyor , bulunduğum çevre deki insan lar da cok kötü fesat , cok çaresizim zor dayanıyorum , hiç mutlu değilim .
Başka kalacak yerim yokHerkes cok kotu fesat olamaz.
Kalmak istemiyorsan kalma.
Yedigin ictigin hesap ediliyor
Hakaret goruyorsun
Bir tane iyi yurekli insan yok(!)
Mutsuzsun
Zor dayaniyorsun...
Bundan daha kötū bir yerleske arasan da bulamazsin bu durumda
Var ama o tek başına yaşamıyor uygun değil benim içinKardeşin ablan abin falan yokmu tek cocukmusun bir sure gidip yanlarında kalsan annen baban kendini idare ediyorsa abin ablan vs onlarla kalıp orda bir iş bulsan bir süre para biriktirip ayri bir eve çıksan
En azından kalacak yerin var oradan ayrılsan ne olacak başına daha kötü şeyler gelmeyeceği ne malum anne baba ne kadar kötü olursa olsun bence kötü şeyler yapma çok duyuyoruz böyle kötü yola düşen insanları ki bende bu durumdayım sakın ha kardeşim bazı insanların anne babası bile kötü olurken dışarıdakileri sen düşün ona göre karar ver düşün taşın biliyorum zor ben bu hayatta herşeyi gördüm .. bende yapayalnızım ama tam tersi ailem var yanımda çok şükür onlar olmasa kafayı yemiştim şuan zaten çok aklı yerinde biri sayılmam ya neyse psikolojik destek almanı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar siz kalmak istemediğiniz bir yerde kalsaydınız , benim kaldığım yerde evde de çevrede de hiç huzurum yok elim de olsa 1sn durmam , ama cok çaresizim evde de babam kaynaklı sorumum hem yaşlı hem gerikafalı sürekli bana hakaret edip duruyor , yediğimi içtiğimi söylüyor , bulunduğum çevre deki insan lar da cok kötü fesat , cok çaresizim zor dayanıyorum , hiç mutlu değilim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?