- 30 Ağustos 2022
- 18
- 7
- 1
- Konu Sahibi Selin berra
Merhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza 10 yıllık evli iki çocuk annesiyim eşim iş konusunda hiç istekli olmayan çalışmayı sevmeyen bir adam ona yardım ettim ev yaptık eşyanızı aldık ben işten ayrıldım oda çıktı maddi sıkıntılar yaşadık tekrar girdim ama ohep girdi çıktı işten daimi olarak hiç çalışmaz neyse çocuklarımız oldu maddiyatimiz çoğaldı ama adamda gram babalık sirumlulugu yok hep benim çalışmama alıştı neyse çok uzatmayayım en son 3 hafta önce araba kredisi çekmişti benim babam arabalar pahalı olunca bankaya attık düşerse alırız diye benimde kenarda 15 bin birukimim vardı önce onu istedi niye dedim iş yapicam dedi yalanlarla bisekilde aldı sonra öğrendim ki bankadaki araba kredisinide almış birilerindende yüklü miktarda para almış benim bir sikintim var ondan aldım dedi ne dedim yalana başvurdu başıma bı olay gelmiş diye ama yalan sonradan kendiside söyledi ama başka bı yalanla şimdi uçan kuşa borcumuz var hepten sinirlerim bozuldu çocuklarımı düşünüyorum boşanmayı düşünüyorum çocuklar zarar gorurmu bilmiyorum halada evde çalışmaz