Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalmadı30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Yuh ajsjsjsSenin için önemli değil. Evliyse de metres olurum diyordun en son
Hayir oyle birsey demedimSenin için önemli değil. Evliyse de metres olurum diyordun en son
Evli doktoru ayartmaya çalışmadın mı? Sonra da neden karısıyla empati yapıyorsunuz dedin. Ahlaki mi dedik olabilir gönül bu dedinHayir oyle birsey demedim
Evet küçümsüyorum.Siz beni cok kucumsediniz bu arada
Oyle biri degil benceEvli doktoru ayartmaya çalışmadın mı? Sonra da neden karısıyla empati yapıyorsunuz dedim. Ahlaki mi dedik olabilir gönül bu dedin
Evli doktor ne oldu? Ne doktorlar ne mühendisler istemedi mi?30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Hala aklimda oEvli doktor ne oldu? Ne doktorlar ne mühendisler istemedi mi?
AAA sitede ikinci günüm ne güzel kadın ortamı çok safe hissetmiştim korkunç sjsjskldjskfşEvli doktoru ayartmaya çalışmadın mı? Sonra da neden karısıyla empati yapıyorsunuz dedin. Ahlaki mi dedik olabilir gönül bu dedin
Canim benim karakterime laf edemezsin.. benim yerimde olsan nasil olurdun bence buyuk konusma insanin basina ne gelecegi belli olmuyor.Senin düzgün bir ilişki yaşaman iyi bir evlilik yapman mümkün değil. Çapın belli karakterin belli.
Senin yaşlarındayken hiç böyle koca meraklısı olmadım ben. Hiç bir zaman evli bir erkeğe acaba demedim.Canim benim karakterime laf edemezsin.. benim yerimde olsan nasil olurdun bence buyuk konusma insanin basina ne gelecegi belli olmuyor.
O aklına… Evli biri ile olmayacağını yaz emi!Hala aklimda o
yürü abla arkandayımSenin yaşlarındayken hiç böyle koca meraklısı olmadım ben. Hiç bir zaman evli bir erkeğe acaba demedim.
Karakter meselesi bu.