Kalori Arkadaşım

bende yeni başladım bu boğazı tutma işine bakalım ne kadar tutabilecem

kız patates azıcık olacak sebze ağırlıklı yiyecem. kalorisi düşük oluyor zaten az yağlı. öyle kızartma gibi olmayacak ki kolada koca migrosta zero yoktu sinir oldum aldım 2 şişe onlar bitene kadar zero içemicem kalori alacam maalesef

zerom yok maalesef. patlayana kadar yicektim ama ben yaa akşamı dört gözle bekliyordum uff hevesimi kaçırdınız

ay aman tamam heves meves kalmadı yaw yemeyecem . yiyecem de patlamadan duracam. kolamı içeyim ona bari bişi demeyin ayol.

kalorisiz fırın kızartma yapıyom sözde uyy amma söylendiniz anacım :52:

görürsünüz siz hele bi kaçamaklarınızı yazın buraya benden kaçışınız yok ona göre

hevesim gursağımda kaldı boğazıma dizildi şimdiden kabaklar patlıcanlar üfff :53:

birincilik iddaam da devam ediyor hala.

kağıt kebaplar fırında kızartmalar yiye yiye birinci olacam görceksiniz kihkihkih :21: :52:

inşallah kilo alma sende patlayana kadar ye:1: ahh öyle olanlar yok mu deli oluyorum:9::9:

İki adet eti burçak yedim, birde sütlü nescafe.. Noldu bana bu aralar bilmiyorum, tatlıya pek düşkün oldum, hep böyleydim de bu aralar biraz garibim. :25:

Hasta olma vaktin mi geldi acaba yada kan şekerin mi düşüyor hep canım belki de çok stres yapıyorsundur ondan da olabilir:44:

Arkadaslar ben de 20 gundur kalori sayiyorum. Tam 4 kilo verdim. Ilk hafta sıkı spor yaptim geri kalan zamanlarda duzenli olmasa da zaman buldukca yapmaya calisiyorum. Yorumlariniziuzun zamandir takip ediuordum. Araniza alirsaniz ben de varim. :)))

Back
X