Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay sinirlenmeyin olur öyle sakin olun hormon takviyeside alıyor şuan biraz sakinleselim herkes birbirini yanlış anladı benceee durun kızlar bize bizden başka kimse destek olmaz ki
Ay sinirlenmeyin olur öyle sakin olun hormon takviyeside alıyor şuan biraz sakinleselim herkes birbirini yanlış anladı benceee durun kızlar bize bizden başka kimse destek olmaz ki
Orası ayrı ama cahilde fazla oluyor ama gerçekten tamam kendini haklı görüyor bari niye buraya soruyo mantığını anlamadım. Zaten dediğin gibi hormonlardan dolayı şuan duygular karman çorman
Orası ayrı ama cahilde fazla oluyor ama gerçekten tamam kendini haklı görüyor bari niye buraya soruyo mantığını anlamadım. Zaten dediğin gibi hormonlardan dolayı şuan duygular karman çorman
İstediği gibi reaksiyon alamadı belkide belki daha sakin bir reaksiyon bekliyordu bazı yorumlar çok sertti üstte okursanız. Asabının bozulması doğal yani. Birde bu süreç çok çok zor rabbim düşmanıma vermesin
İstediği gibi reaksiyon alamadı belkide belki daha sakin bir reaksiyon bekliyordu bazı yorumlar çok sertti üstte okursanız. Asabının bozulması doğal yani. Birde bu süreç çok çok zor rabbim düşmanıma vermesin
ben ağır bşr şey yazmamıştım aslında her şry bi öneri onun açısından iyi gelecrk şekilde yazmıştım tabi o da belki destek çıkmamamızı beklemişte olabilir. Dediğimiz gibi kolay yollardan geçmiyoruz
Cahillerin arasına konu açtığım için pişman oldum. İnsanlar sigara içiyor alkol alıyor hamileliklerinde doğuruyor hiç istemediği halde hamile kalıyor yine doğuruyor bu işler dikkat işi değil dikkat etmeyen milyonlarca insan ürüyor.
ben ağır bşr şey yazmamıştım aslında her şry bi öneri onun açısından iyi gelecrk şekilde yazmıştım tabi o da belki destek çıkmamamızı beklemişte olabilir. Dediğimiz gibi kolay yollardan geçmiyoruz
Yo yanlış anladınız sizin yorumunuz gayet sakin ve anlaşılır dilde. Empati üzerine demiştim sakin yanlış anlamayın gönlünüz kalmasın bende. Sizi kast etmedim asla..
Cahillerin arasına konu açtığım için pişman oldum. İnsanlar sigara içiyor alkol alıyor hamileliklerinde doğuruyor hiç istemediği halde hamile kalıyor yine doğuruyor bu işler dikkat işi değil dikkat etmeyen milyonlarca insan ürüyor.
Hiç yakıştıramadım siz soru sordunuz bizlerde fikirlerimizi ve yaşadıklarımızı söyledik neyseki tatlı dille söyledim içim rahat bidahada bildiklerimi yazmam naçizane kimseye ders olsun bize
Kizlar yeni dogum yapmis bir arkadasim mutlaka bileklerini güclendir diye uyarida bulundu. Dogum sonrasi kaldirip inmekten bilekleri incinmis fizik tedavi görüyormus. Oturdugumuz yerde su sisesi veya minik agirlikla kolu oynatmadan bilekleri calistirmanin zarari yoktur herhalde.
Arkadaşlar spontan kalmayla tüp b
Ya ne iğrenç insanlarsınız, negatif olursa suç aricakmışım aramicakmışım. Ben zaten doğal hamile kalabiliyorum, 2 kere hamile kaldım spor yapmadım harekt etmedim 2 si de düştü. Bnm annem beni düşürmek için zıplamadığı yer kalmamış öyle senin demenle çocuk düşer tutar gibi şeyler olamaz boş yapma
Kendi doğrundan şaşmayacaksın madem ne diye buraya soruyorsun? İnsanlar be dese karşı çıkmışsın o zaman sormanın mantığı ne? Doğal olan gebelikle tüp bebeği karşılaştırıyorsun 1 ve 2. Si burada hamile kalabilmek için maddi manevi her şeyini veren insanlara ben doğal yoldan hamile kalabiliyorum zaten diyorsun.