• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Ben de dün kalori patlaması yaşadım, için rahat olsun ilk yandaşını buldun.
Cipsler, pastalar götürdüm valla. Pilatese de yetişemedim. Öyle yapışıp kaldı kaloriler üstüme.
Bu 51 i korumam gerekiyor bi süre ama ne yapacağım hakkında bi fikrim yok.

nasıl koruyacağını bildiriyorum :confused::confused:

dün akşam yaptığını her akşam yaparsan korumuş olursunn:KK53::KK53:

bende patlama yaşadımmm çibörek yedim hem de 6-7 tane son 1 taneye yerim yoktu ama onu bile zorlayarak yedim yani

sonra eve gittim bisiklet çeviririm diyordum ki sular kesilmiş sokaktaki bir inşaata su çekerken boruyu patlatmışlar oturdum totomun üstüne duş almayı bırak makyajımı doğru dürüst silip yüzümü bile yıkayamadım
Bu hafta hepimizde bi rehavet var sanırım.

önce tedavi olmayacak mısın ? tanıyı koydular tedavi olmayacak mısın ? ne o zaman ne gerek vardı o eziyete
aaa ben bunu hiç düşünmedim , olucam tabii ki. 24ünde gosterıcem doktora sonuçları. ilaç neyin yazar büyük ihtimalle. ya da ameliyat derse ne yaparm onu bilmiyorum tabi. ne yapayım sizce ?

Ben de dün kalori patlaması yaşadım, için rahat olsun ilk yandaşını buldun.
Cipsler, pastalar götürdüm valla. Pilatese de yetişemedim. Öyle yapışıp kaldı kaloriler üstüme.
Bu 51 i korumam gerekiyor bi süre ama ne yapacağım hakkında bi fikrim yok.

naptı ki dün akşam rose , biz niye bilmiyoruz !?

söz sende KirazHanim KirazHanim !

kuzum yazmış yaa pastalar cipsler götürmüş pilatese de gidememiş

ŞUŞU AYDA VE ROSE SİZE KIZDIM DÜN AKŞAM SİZ NE BİÇİM YOLDAŞSINIZ SİZE NELER YAPTIĞIMI YAZDIM Bİ TEBRİK EDİN Bİ YÜRÜ BE KOÇUM VARİ GAZ VERİN YOKKKK NERDEEEEE HIHHH DİORUM SİZE :63::63::63::63:
DİĞER KANKİDAŞLARIM SİZE YAZIORUM DÜN 15 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM DAHA YAPCAKTIMDA ELENTÜRÜKLER KESİLDİ
SONRACIMA 35 DK ELİPTIKIL YAPTIM
20 MEKİK 200 TWİSTER
KAÇ KALORİ YAKTIM ACEP

ŞUŞU AYDA VE ROSE SİZE KIZDIM DÜN AKŞAM SİZ NE BİÇİM YOLDAŞSINIZ SİZE NELER YAPTIĞIMI YAZDIM Bİ TEBRİK EDİN Bİ YÜRÜ BE KOÇUM VARİ GAZ VERİN YOKKKK NERDEEEEE HIHHH DİORUM SİZE :63::63::63::63:
DİĞER KANKİDAŞLARIM SİZE YAZIORUM DÜN 15 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM DAHA YAPCAKTIMDA ELENTÜRÜKLER KESİLDİ
20 MEKİK 200 TWİSTER
KAÇ KALORİ YAKTIM ACEP
Ayyyy kuzum ben o zaman ağlamakla meşguldum, sonra da unutmuşum, özür dilerim :KK61::KK61::KK61::KK61:

Bu kadar enerjiyi nerden buldun sorması ayıp, hatta söylemesi ayıp bu enerjiyi bulmuşken başka yolları da deneseydin :KK31::KK31::KK31::KK31:

20 MEKİK 200 TWİSTER
KAÇ KALORİ YAKTIM ACEP

aaaaa kıçımdan ter akıyo da yazmışsın :D
bebeğim benim bildirimlerim kapalı. Bakmamışım özür dilerm. Helal olsun beee

Back
X