günaydın kızlar ne çok konuşmussunuz ya oku oku bitmedi
susu tekrar geçmiş olsun canım ameliyat işinide bir düşün derim başka bir çaresi daha iyi olur belki zor olur dıye dusunuyorum cunku ameliyatı
kızlar bırınız yemıssınız bırınız spor yapmıssınız o yuzden alıntı yapmadım maşallah dıyorum hepınıze 41 kere tutututu
dun ızınlıydım kaynanacagım dedıki hafta ıcı carsı bos oluyor hemen gıder gelırız dedı bende dun ızın aldım elbıse almaya gıttık vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun aldım sonunda ama çarşılar yıne cok kalabalıkdı 1 gun yıllık ıznım gıttı bosunaanacıgım geldi memleketten şekerler bende kavustum anama hepinizi opüyorum incecik olursunuz inşallah diyorum işlerimin başına geçiyorum
![]()
canım gamzenimmm . çok teşşekür ederim. elhamdülillah kötü hastalık gibi bişey olmadıgını ogrendim ya , çocuk duğurmadan once ameliyat düşünmem zaten. annemlerin orda taner abi var eczacı. 30 yıldır çocuklugundan beri orda adam. basur için ilaç yapmış, grıpın kutularına koyuyomuş falan tam olarak bilmiyorum. babamın basurlu arkadaşları vardı 3 tane onlar aldı kullandı iyi olmuşlar şimdi. babam dedi ona söle diye. aradım doktor ılaçlarnıı bi yazsın bakim neymiş sonra konuşuruz yaparız dedi.