• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

ya kızlarrr ben iş değiştirmek istiyorum :S

yeni bi tane bulmadan bırakma kuzum

Mal werdigimiz bi dikim atolyesi war cok salak bi kiz calisiyo..dikilecek mallarin malzemelerini ben hazirliyorum, kiz esimi gunde en wz 3 defa ariyo malzeme eksik diye, ésimde deliriyo tabi niye dikkat etmiyosunda ikijere ugrastiriyosun beni diye..bu sabah kiz gene wradi ben actim israrla esimi istiyo bende bwna söyle dedim, malzeme eksik dedi bende pacalari desteledim oraya gittim sagi solu aradim kizin makinesinin yanindan eksik dedigi malzemeleri buldum çikardim..meger gerizekali esimle konusmak icin, bizi kawga ettirmek icin yapiyomus bunu daha sonradan ogrendim bunu orda calisan kadindan...

Baska bigunde numune diktirmeye goturdum eşim alcak dedim, kiz dikmis ustunede parfumu doldurmus redmen, esimin işi cikti ben gittim almaya numuneyi cok bozuldu kiz ama bende salaklik anlamadim niyetini

Neyse bugun ortaligi birbirine kattim, salak ahlayarak viktigitti..sira esime grldi ama saftirigin hicbiseyden haberiyokki bi dunya laf saydim. Ciktim ewe geldim resmen sinir krizi gecircektimm

way or.sp.. beni banlamasınlar diye tam yazamadım ama çok küfrettim biline

Bende gebertmekten beter ettim, aslinda derdim kiskanclik falanda degil, kiz 17-18 yasinda ancadir, yaptigi seylere delioldum.gecen aksam ustu gene aradi ben saat 11e kadar malzeme ayarlamaya ugrastim tekrardan kumas aldim, kizima ayiracagim wakitte dukkanda calistim demekki o zamanda boyle yapmis gerizekali.düşundukce sinirim biraz daha artiyoooooooo

sinirlenme, sakin ve temkinli ol canım

deli mi ne evli barklı adamın peşinde ne dolanıyor kaç yaşında bu ş--f--t-

hem eksik ürün varsa o niye arıyor yok mu bunu amiri ustası bişeysi sizin teslim ettiğiniz malzemeleri tam teslim ettiğinize dair kontrol etmiyorlar mı?

oldu yani sen tam malzeme götür sonra o eksik bu eksik diye onlar fazladan ürün çıkarsınlar kendilerine

kuzum yaygara koparmaya gerek yok o kızın ağzının payını verecektin ki vermişin anlaşılan sonra da amiri ustası patronu kimse onunla muhatap olmak istediğinizi söylemeliydin sonuçta siz müşterisiniz ve muhatabınız o firmanın patronu

bencede patronuna şikayet etseydin ve bi daha ki sefere daha yetkili biriyle muhattap olmak istediğini belirtseydin T twice mother

Dedigin herseyi fazlasiyla yaptim cnm, iceri girerkende esime sen arabada otur ben hallerim dedim.esimin haberi yok bu durumdan ona sadece malzemeleri biyere koyuyomus sonrada unutuyomus, bende haddini bildirdim dedim simdi durduk yere onunda g.tünü kaldirmaya gerek yok..iste sende böyle gerizekalilar icin bana kiziyomussun dedim ama bunlari soylerken gözlerimden alewler fiskiriyodu, hala saf saf yüzüme bakiyo garibim.şimdi arafi camiden cikmis gelmiyomusun dedi bende sakinlesince gelirim dedim

ona sakııııınnnn çaktırma, eşeğin aklına ile başlayan özlü sözlerimiz var

Yanlis tercihle gitmistim zaten canim o zamanlar önü acik bi bölüm degildi derslerde cok zordu. Ben bıraktim bölümde açiklik oldu yeni müfredata göre, tekrar dönüsde ywpmadim kismet demekki.arap dili edebiyati
Aa su an güzel sanki önü acik gibi..ama arapca cok zor ya..benim zamanimda katsayi vardi imam hatip mezunuyum ben.icimde uhdeydi.hem ihl den dolayı ek puandan hem atamasi iyi diye yazdim ama bölümünden mutsuzum.hayirlisi

Nasıl ihtimalin varmış?

iş yerinden bir hatun da buraya çok takılıyormuş ve bu aralar diyet topiklerinde gezindiğini söyledi bende bundan bir kaç ay önce bir konuşmada bende öyle bir şeyi kadınlar kulübünde okumuştum dedim aaa sen biliyor musun orayı dedi bende bazen yararlı bilgiler oluyor dedim

biraz fitneci bir tiptir de

ay çok sinirlendmmm yaaa. Biz de bi kere markete gittik eşimle , biz reyonlarda dolaşıyoz kız durmadan bakıyo orada görevli. meğer kasiyermiş ürünleri geçiyo bi yandan eşime bakıyo . sinir küpü oldum ama bişey yapmadm. iki gün sonra yine gittik bizimki yine ayran budalası gibi. 7 /8 tane kasa var hepsi dolu bi onunki boştu o an vardı eşim onun kasasına bıraktı .o sırada diğeri boşaldı ben de aldım ordan değil burdan geçir dedim . kalktı bizim geçirdğimiz kasaya fiş gibi bişey verdi ikimizin arasından geçerek . ben de yerimi değiştiriyo gibi çarptım ona kemiğini kasa masasına vurdu noldu acıdı mı dedim . baktı öle. kalabalıktı bişey diyemedi oh olsun. o kadar kalabalık olmasa daha başka şeyler de yapardım :KK4::KK4::KK4::KK11::KK11:

kıskanç susu, kız benimkine de benim yanımda bakıolar. azmış kızceğizler ellamm:KK70::KK70::KK70:

bende beğendim ama kumaşı tok mudur yoksa tül gibi ince midir hiç bir fikrim yok

kız bu tarz hırkalar beni çok basık gösterio, boyumuz aynı senle. seni basık göstermio mu?:KK57:

Walla etraf salaktan gecilmiyo kollayin kocalarinizi:KK53::KK53:

yırtarııımmmm, içimdeki mahalle karısını çıkarmasınlar ortaya. hamfendiliğimi bozdurtmasınlar bana:KK70:

Viskon kumas herzaman icin avantajdir canim, yillarca giy eskimez, asla tüylenme yapmaz eger icinde baska bi katki yoksa we gercekten zarif gösterir.we cok sagliklidir çunku bi agactan yapilir, dogaldir yani.ben agactan yapildigini duydugumda cok sasirmistim.biz viskonun bi cesidinden alt esofman yapiyoruz, yazinda kapri cok guzel tepkiler aliyoruz, tiril tiril oluyo

kıııızzzz bunlar ne güzel bilgiler, bundan sonra dikkat ederim bende:KK60::KK60::KK19::KK19::KK19::KK19:

kızzz sen iyi bir iş bulsan adamı eve kapatırsın sensiz dışarı çıkarmazsın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

adamın totosunu kaldıracaksın bu davranışlarınla bari kudurduğunu ona belli etme :KK70:

zaten o da :KK46: şuşu ya bir atsalar da bende tutayım diye bekliyordu :KK70::KK70::KK70:
valla totosu kalkmaz da rezillikten korkar havaya giremez o. Kızz benimm sinirimmm çok fenaa. ota boka snirlenmem , sinirlensem de geçer hemen ama gerçekten sinirlendiysem gözüm görmez bişey . o kıza o gün öle bişey yapmasaydım bugn gider yapardım yani. içimde kalrsa patlarım. hem ondan güzel olduğumu biliyo bi keree havalanmaz :KK59::cool::KK70::KK70::KK70:

Back
X