Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo evet tabi bozma bozma bıyık altından gül sen
benim de yok tatlım sayfam var ama topluluk masalın meleği diyebul beniiii bıyıklıımmm
![]()
loopdido kız sen nerde çalışıyordun ne iş yapıyordun özel değilse söylermisin merak ettim
seni gidi seni yoksa yemedinde bizi yanıltmak için mi yapıoyon :18::18::18::18::18:gitti diyorum sana ne hamburgeri hamburgeride kim yemiş aaa diyet yaparken hamburger mi yenir ayol
ne demek rahatladın mı fıstık sen iste ben hergün yiyeyim![]()
![]()
1haftada kaç kilo verdiniz kızlar
1haftada kaç kilo verdiniz kızlar
ooo evet tabi bozma bozma bıyık altından gül sen
benim de yok tatlım sayfam var ama topluluk masalın meleği diyebul beniiii bıyıklıımmm
![]()
dadlım teknikerim ben çalışan kazanır elması kızarır
seni gidi seni yoksa yemedinde bizi yanıltmak için mi yapıoyon :18::18::18::18::18:
tatlım ben bu hafta + ya çıktım söyleyemeyeceğim![]()
sen neler yapıyorsun nasıl verdin 4 kilo yu . günlük kalorini kaç tuttun spor falan yaptın mı takviye çaylar içtin mi taktik ver bizede![]()
hişt kızz sölicem bak sözlüne ona göree ...alemin bıyıklılarına asılıyon bul beniler falanlar... ooo
![]()
hişt kızz sölicem bak sözlüne ona göree ...alemin bıyıklılarına asılıyon bul beniler falanlar... ooo
![]()
Beğendim sayfanı![]()
masal melek sende ilaç kullanıyormusun hipotroidin için
Yok kız nerdeee ortalık bayağı kızıştı korktum bunlar çok verir ben artıya çıkarım diye sesimi etmiyombu hafta bir tuhafım ya az yiyorum yinede kaç gündür artıdayım anlamadım gitti
heheheee göreceğiz bakalım kim birinci olacakbenim boyun 168 cm
o eskidendi birincilikler falanartık ben varım
![]()
![]()
inşallah ulaşırız canım bende biraz istikrarlanmalıyımArtik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz![]()
![]()
Kimse beni takmıyor bugün![]()
1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum. Cok zor durumlarda 1200 sınır oluyo. Spor olarak da leslie 3mile ya da ebru salli plates 56 dk. Lik yapiyorum. Bigun birini ertesi gun digerini yapiyorum. Mart 3 te 70 i gormem lazim eger olursa bir ayda 6 kilo vermis olucam. Kucuk Hedefler koyuyorum. Hedeflere ulasinca motive oluyorum. Bi de beni devamli sert bi dille elestiren annem var. Istersen zayiflama. Tartilirken basimda bekliyo.
1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum. Cok zor durumlarda 1200 sınır oluyo. Spor olarak da leslie 3mile ya da ebru salli plates 56 dk. Lik yapiyorum. Bigun birini ertesi gun digerini yapiyorum. Mart 3 te 70 i gormem lazim eger olursa bir ayda 6 kilo vermis olucam. Kucuk Hedefler koyuyorum. Hedeflere ulasinca motive oluyorum. Bi de beni devamli sert bi dille elestiren annem var. Istersen zayiflama. Tartilirken basimda bekliyo.
bende beğendim melek
hem face iyi oluyo biz didemle çok konuşp motive ediyorz birbirimizihoş bende pek yok ama olsun isstek var içimde
![]()
şimdi en çok kilosu olan benmiyim (80) buradaki herkes ev hanımımı çalışanlarda varmı aramızda
şimdi en çok kilosu olan benmiyim (80) buradaki herkes ev hanımımı çalışanlarda varmı aramızda
Ayy seni gördüm kız maşallah pek güzelmişsin biriyle de pek uyumlusunuz maşallah maşallahhbu arada aynı şaldan benimde var
![]()
çok sağol kuzucum bide biri gelse dha iyi olack işte![]()
ben çok seviyrm o şalı güzl duruyo![]()