Kalori Arkadaşım

Bende varim.migdende ulser gastirit reflu yoksa sari minik cinbiber tursusu ye en az 5 adet her ogunde.bol su ic. Kilo vermeni saglar yag yakimini hizlandirir.birde zayiflatan antideprasanlar var uykuda yapmiyor.fiyatida 10 tl ismini unuttum.cok zayiflatmisti beni mum gibi erimistim.

bunuda deneyeceğim cnm saolasın.:17::17::17:

sağlıklı beslendiğimi söyleyemem canım:37::37:

tatlım alındınmı sen bana:43::43::43::43:
Kız kötü birşey demek istemedim :5::5::5::5:

Bende sağlıklı beslenmiyorum beslenebilsem böyle tombalak olmazdım:5::5::5::5:

merhaba biberi bende duymuştum metabolizmayı hızlandırıyormuş ama zayıflamak için hap kullanmaya karşıyım hele ki antidepresan:53:

evet hap ilaç kullanılmasına bende karşıyım:45::45::45:
Sen benim mönümde hiç kaşar, sucuk, salam, sosis gördün mü? Zeytin bile 1 adet. Ölçülü olacaksın bebeğim :51:

haklısın cnm

çılbır bizim burda da yapılır bi kerem :19: Trakyalıyım bennn

Bugün beni mors ettiniz ayol teker teker gelin :47::47::47::47::52::52::52::52::52::52::52::52:

:54::54::54::54:

Karar verdim ben de yarın öğle yemeğinde çılbır yiyeceğim, nasıl yapıldığını bilmiyorum, internetten baktım bakalım becerebilecek miyim... Çaycı abladan rica ettim, mutfağı kullanmama izin verdi :1: :1::1:

ben bugün açlık sınırında yaşıyom :30:
öğlen nesfit yedim az önce de activia sade :9: 228 kalori olabildim :53:
yarın en birinci benim :47:

Karar verdim ben de yarın öğle yemeğinde çılbır yiyeceğim, nasıl yapıldığını bilmiyorum, internetten baktım bakalım becerebilecek miyim... Çaycı abladan rica ettim, mutfağı kullanmama izin verdi :1: :1::1:

tavada az tereyağında yumurtayı kırdım bi yemek tabağına yoğurt ezdim tuzladım yoğurdu
sonra tavadaki yumurtayı yoğurdun üzerine yaydım ekmek bana bana yidim yeşil soğanlan :52:

ben bugün açlık sınırında yaşıyom :30:
öğlen nesfit yedim az önce de activia sade :9: 228 kalori olabildim :53:
yarın en birinci benim :47:

göreceğizz :27: :27: :52:

3 yıl önce 28 gün dukan diyeti yapmıştım 7 kilo vermiştim hamile kaldığımı öğrenince bırakmıştım.

çılbır benim dukan diyetindeki baş menümdü çok severim hımm hımm :56:

Suya kırılmıyor mu yumurta, ben öyle gördüm nette? :25:

hee öyle aslında da kim uğraşacak onla kır gitsin tavaya :27: ben hiç suda yapmadım yapışmaz tavalarda kolay oluyo tabi tavadan yumurtayı ayırması. bugün ben azcık tereyağı yapınca yapıştı biraz kazıdım ama tadı aynı bişey olmaz yani suyla falan uğraşma hiç :34:

tavada az tereyağında yumurtayı kırdım bi yemek tabağına yoğurt ezdim tuzladım yoğurdu
sonra tavadaki yumurtayı yoğurdun üzerine yaydım ekmek bana bana yidim yeşil soğanlan :52:

göreceğizz :27: :27: :52:

çok canım çekti :14: çok da severim
ama ekmeksiz yiyemem ben tavada yumurta çeşitlerini
eee akşam da ekmek yemiyorum hiç.. netsem yaaaaa :84:

çok canım çekti :14: çok da severim
ama ekmeksiz yiyemem ben tavada yumurta çeşitlerini
eee akşam da ekmek yemiyorum hiç.. netsem yaaaaa :84:

kız zaten bugün fazla kalori almamışsın ye gitsin 2 dilim kepek ekmeği minik minik bölersin hiç bitmiyor gibi olur ekmek :27: :56:

merhaba. kalori takibiyle koaç kilo verdin 2 ayda acaba ? bide kalorini kaç tuttun spor filan ettin mi ? deneyimlerinden faydalanalım. benim ilk kalori diyeti yapışım da.

2 ayda 7 kilo verdim site sayesinde. Ondan önceki 4 ayda da 7 kilo vermiştim, en başta siteyle başlasaymışım, çoktan benim diyet bitmişti aslında :)

cnm hoşgeldin. azıcık kilon kalmış senin maşallah darısıda başımıza olsun inş. :8::8:
Hoş buldum. :) Amin inşAllah ..

Aslında siteye göre ideal kilom 54 müş, ben 56 olmak istiyorum, çok ta ideal olmayayım nazar boncuğu kalsın değil mi :)

Evlendiğimde 63-64 civarıydım, evlenir evlenmez hamile kaldım, yaklaşık 85 ile doğuma girdim. Evlendiğim kilodan da düşük olmak çok hoş bir duygu. :16::16:

İyi akşamlar kızlar napıyosunuz neler yiyorsunuz bakim:1: ben lahana çorbasından mahfolmuş durumdayım canımmm çok güzel şeyler istiyooo:39::39: babamlar balık yaptı yiyemedim malesef:5:

Back
X